Kommentáld a híreket
- ___Samy___
Re: Kommentáld a híreket
mert aztán javi martinez azzal az évi 10 meccsel tényleg hasznos
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ameddig ott van a kezdőben Yaya nem nagyon kell boncolgatni, hogy van-e a Citynek izom embere a kp-n. Van.
ugyanaz a középszerű játékos mindkettő. csak fernandinho többre van tartva, mert másik nagycsapatban játszik rendszeresen
Viccnek is rossz ilyet leírni.
casemiro nem rosszabb, mint mondjuk fernandinho
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
A végében igazad van,az is baj hogy orr nehezek vagyunk.___Samy___ írta:ha már javi martinez meg fernandinho, akkor nálunk is nyugodtan le lehet írni casemirot meg illarát
de lehetne itt akárki, amíg a bbc-ből csak egy ember hajlandó védekezni
Viszont Casemirot illetve Illarát ne hozzuk föl példának..haszontalanok.
Azért írtam oda hogy ügyetlenebb,de hasznos..
Szerintem ez óriási hibánk..Nem véletlenül bírta el a BBC-t a Di Maria-Xabi-Modric.
Ebből a háromból mindhárom melós is volt.
A mostaniból meg se Kroos,se Hamesz,se Isco.
Hiába akarnak,SZERINTEM egyáltalán nem érzik,példa erre hogy James a juve elleni meccset lehozta 0 ütközési KÍSÉRLETTEL.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- ___Samy___
ha már javi martinez meg fernandinho, akkor nálunk is nyugodtan le lehet írni casemirot meg illarát
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- miro
Igaz,hülyén fogalmaztam.kelemen.istvan írta: Hol van az a bizonyos mindenhol?
A barca-bayern párosban nem találom ezt a típusú futballistát. Pedig ők elég meghatárózók tudnak lenni "pittbull" nélkül is. A csapatvédekezés fejlődése az utóbbi években kikpotatta a klasszikus 10es és a "néger védekező" középpályás posztot is.
Csak mindkét csapatba megvannak azok a játékosok akik tudnakvédekezni.
Xabi,JaviMartinez,Lahm,Alaba,ugye kp-t játszanak,most már Vidal. Busquets,Rakitic.
Nálunk meg olyan játékosok vannak akik nem keresik a párharcokat védekezésnél.
Ebben egyedüli csapat vagyunk.
Fernandinho,Matic,Xabi,Vidal.Atleticoról ne is beszéljünk.
Hiába nincs 10-es pozíció,és tipikus vkp,nálunk nincs meg az átmenet sem.
Modric egyedül kevés ehhez.
Isco,Hamesz,Kroos meg erre képtelen.
De ez a Real,kicsit képzetlenebb,de hasznos játékost itt nem látunk szívesen,inkább belehalunk a gyönyörbe a melós meccseken. ( Juve,Dortmund,Atlethic,Atletico)
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Meg nem mindegy hogy hol finomabb a Kebab, Barcelonaban vagy Madridban. Madridban nemreg kostoltam, hat nem volt a legjobb... Szerintem amugy pont ezert angliaban fog kikotni.palesz77 írta:A pénzbe jobban ne aggódj.. Simán mehet még hozzátok jövőre, a lényeg hogy nagyobb legyen a ti csekketeken a szám mint bárki másén, a csapat neve cska másodlagos.morientes írta:Akkor tènyleg Gundogan jobb opcio csak az meg szerelmes a barcába
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Hol van az a bizonyos mindenhol?miro írta:Pedig szerintem mindenhol van melós,csak ez a real madrid,ezért itt nem lehet.___Samy___ írta: izom kp-s meg nem kell, mert ha csak annyit tud, az ma már nem elég
A barca-bayern párosban nem találom ezt a típusú futballistát. Pedig ők elég meghatárózók tudnak lenni "pittbull" nélkül is. A csapatvédekezés fejlődése az utóbbi években kikpotatta a klasszikus 10es és a "néger védekező" középpályás posztot is.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Igen, kiveve ha megint eluti magat a sajat kocsijaval, es akkor ragjuk majd a kormunket mindig amikor Kroos vagy Modric folder megy.morientes írta:Banega boven jo lenne,inkább ilyen tipusu játèkos kellene mint amilyen Kovacic.Akkor tènyleg Gundogan jobb opcio csak az meg szerelmes a barcábatucsoki írta:Piszkosul fiatal még, alig töltötte a 21-et
Viszont sokkal inkább ő, mint Banega vagy Biglia, meg társaik...
Banegaval lehetne rotalni,a kp-n.
Amugy valaki irta hogy a vezetoseg regota baszik a kp-ra ami szerintem nem igaz. Modricnal es Kroosnal nagyobb erositest oda nem tudok elkepzelni. Mindketto oriasi biznisz volt szotyiert jottek. Emellett beprobalkoztak Illarrraval aki megfott, pusz probalkoztak del amerikai fiatalokkal Marcelo mintara, de beloluk meg Higuain let. De ez benne van a pakliban. Szoval 5-bol 2 csillagos 5os igazolas meg 3 2es ala. Es akkor meg ott van Isco is akit nem emlitettem. Nem a legjobb, de azt nem lehet mondani hogy telibeszarnak az ugyet. Raadasul tudjuk hogy folyamatosan kopogtatunk a toppos opcioknal, Verratti es Pogba is kepben van egy ideje, de az nem egyszeru ugy. Vidal let volna meg erosites de o szerintem nemetbe akart visszamenni, plussz a Bayernnel jobban is jart szerintem.
Kovacic szerintem jo opcio. Na nem 35-ert, de ha lenne eszuk es Illarrat eladnak verge a Poolnak egy vagon penzert akkor maris olcson jonnenk ki a cserebol. Az alom Verratti let volna, de ha lo nincs, akkor is kell valami joszag. A mi esetunkben csiko, de legalabb belole lehet meg paripa.
En mar kivancsian varom hogy mi less Benitez elkepzelese. Sajnos a remalom folytatodik sot tavaly ota eszkalalodott, ezzel a Bale number10 borzalommal. Ez valami leirhatatlanul ijeszto koncepcio a jovo szezonra nezve, szerintem itt fogunk megfoni. En meg bizok a csodaban hogy valamilyen modon valaki valahol eszhez ter... Annyira adna magat egy isco-CR-Benzinho tamadosor, megtamogatva egy Kroos-Modric-valaki kozeppalyaval, de ugylatszik ugy gondoljak hogy akkor tul konnyu lenne, nincs benne kihivas, ezert kell Bale 10-esbe.
Ha Kovacic hiheto, akkor vele es Kazmerral boven jobbak lesznek a csereopcioink mint tavalky Khediraval es Illarraval. Jo igazolas lenne szerintem, en orulnek neki.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- miro
Pedig szerintem mindenhol van melós,csak ez a real madrid,ezért itt nem lehet.___Samy___ írta: izom kp-s meg nem kell, mert ha csak annyit tud, az ma már nem elég
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Jó, ez igaz, de annyira nem szereti a Barcát, hogy adott esetben ha 1-2 millióval ti többet kínáltok majd neki, akkor ne a Real legyen a gyermekkori álma..ziro4vr írta: Azért ezt nem mondanám. A psg elég brutál fizut kínált neki, de oda pl nem akart menni. Mondjuk a maradása tény, hogy egy nemesebb célt szolgál, magyarán egy fullos szezon után még jobb kondíciókkal írhasson alá valahova, de azért nem akárhova.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ha Bale kimarad, és a 10-esben lesz állandó kezdő akkor Benitez lehet bármekkora rotáló mágus, semmire se fog vele menni. Ha meg lesz meccs ahol pl Isco kezd majd a csatár mögött még a vak is látni fogja a különbséget.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Én nem bánom, hogy ha lesz több olyan ember is, akinek lehetőséget kell adni (páran írták, hogy Kovacic érkezésével sok lesz, mert James/Isco így is padozni fog). hisz sokan Benitez fő erényének pont a rotációt hozták fel. Szóval ezzel nem kell, hogy gond legyen. A baj majd ott lesz, ha nézzük, hogy milyen szépen megy a rotáció, csak éppen Bale valahogy ebből kimarad, és állandó kezdő lesz.. Na ettől mentsenek meg minket.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- ___Samy___
majd ráér jönni, ha modric már nem lesz tényező
de addig még nagyon sok idő van
de addig még nagyon sok idő van
- wZoLee7
Idén nem is, de én már kinéztem Modric utódként
nem hiszem, hogy rá lett volna eddig is esély
- wZoLee7
Az van, hogy ha most elhozzuk Kovacevicet, akkor Verratti már nem igazán fog sem most sem jövőre a csapathoz kerülni.
- ___Samy___
én szerintem egyáltalán nem lenne rossz igazolás kovacic, nem egy elveszett, semmilyen játékos
és pont ez az, mikor modric lesérült, akkor a kreativitás is kihalt a csapatból, ebből a szempontból egyáltalán nem jönne rosszul a srác
izom kp-s meg nem kell, mert ha csak annyit tud, az ma már nem elég
nyilván verratti lenne az igazi a számomra, de ott meg már lehet a kaliber lenne sok a kp-ra
lucast lepasszoljuk kölcsönbe, hozzuk kovacicot, aztán csókolom
és pont ez az, mikor modric lesérült, akkor a kreativitás is kihalt a csapatból, ebből a szempontból egyáltalán nem jönne rosszul a srác
izom kp-s meg nem kell, mert ha csak annyit tud, az ma már nem elég
nyilván verratti lenne az igazi a számomra, de ott meg már lehet a kaliber lenne sok a kp-ra
lucast lepasszoljuk kölcsönbe, hozzuk kovacicot, aztán csókolom