Konföderációs kupa 2013

Archívum
ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

Re: Konföderációs-kupa 2013

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. július 1., hétfő 8:06

Iker meg egy centivel sem lett jobb kapus. Tavaly sem azzal volt a baj, hogy belefásult, egyszerűen a képességei kopnak, ahogy öregszik, főleg azok, amelyekkel idáig is gond volt. Maradt egy nagyon jó vonalkapus, jó reflexekkel, de összességében kevés. Ívelések, kirúgások, 5-ösben horror. Nagyon remélem, hogy nem lesz automatikusan első számú kapus Ancelottinál. A többi spanyolról kb. mindent leírtatok. Van egy év helyrehozni a dolgokat, és pár játékost végre elfelejteni.
Merci Zizou!

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. július 1., hétfő 7:14

ramos meg a kicsi egója :lol: rúgja vagy 50%-al a 11-eseit. :lol:

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. július 1., hétfő 5:17

hát remélem vdb észbe kap mert jó néhány poszton lehetne erősíteni. kezdjük ott hogy jövőre xavi, xabi, arbeloa vonalat el kell felejteni.
3kapussal kell kimenni, de nem kell kivinni pusztán "illemből" valdest meg a másik potyást reinát. simán mennék iker, lopez, degea trióval. aztán játszik az aki hármuk közül a legjobb formában volt a szezonban.
védelemben ramos alap, szerintem piqué is egyre nagyobb flop -nem a mai pirosa miatt mondom- de ez a duó még nem is olyan gáz. jobb hátvédbe kell montoya vagy carvajal: aki jobb szezont hoz. alba adott.
vkp: martinez vagy busquets. én előbbit nyomatnám.
előtte lenne iniesta és thiago.
elöl pedig isco/navas a jobbszélen, baloson nálam silva lenne, középen pedig villa. ez valahogy így nézne ki:
---------------------------iker----------------------------
carvajal--------ramos-------piqué--------------alba
......................javimartinez----------------------
--------------thiago--------------iniesta----------------
---------isco---------------------------silva---------------
--------------------------dvilla------------------------------
egy ilyennel, és egy új játékfelfogással sokkal több esélye lenne a válogatottnak. padon olyanok mint fabregas, mata, navas, torres...
de félő hogy erőltetni fogja a bajszos addig ameddig el nem zavarják. de felőlem isco helyett lehet más, de hogy xavit le kéne cserélni az tuti, meg arbeloát is.
Nocsak,mekkorát változott a világ délután óta,Galacticos... oké,ez csak egy meccs volt,egy döntő,egy "szaros konfetti" kupa,de súlyos problémák vannak a spanyol válogatottnál,a legutóbbi EB óta olyan hibákat követnek el,hogy rossz nézni,a focijuk ÉPPEN HOGY eredményes volt,viszont dögunalmas,csak az ellenfeleken múlt,hogy nem verik meg a spanyolokat. Bemakkolták a meccseket,szinte minden meccset úgy játszottak le,hogy bemakkoltak egy gólt,és kihúzták a végéig. És rendben,az első EB,VB simán az övéké volt,de utána... rossz volt nézni őket. Ezek a játékosok már agyonnyerték magukat,a játékukat kiismerték,ahogyan a barcáét is. Brazília,Argentína,Németország szép lassan lehagyja őket,de főleg előbbi és utóbbi.

Papírforma volt a brazilok győzelme. Hazai pályán,lázongás közepette,egy ilyen szétesett spanyol válogatott ellen nem volt kérdés a sima győzelem,biztos voltam benne,hogy behúzzák Neymarék.

Ha VDB nem újít,és továbbra is nyomatni fogja ugyanazokat ugyanazzal a taktikával,akkor kuka lesz a VB is... gyönyörű eredmény az EB,VB,EB kombó,hihetetlen,hogy megcsinálták,de itt az a lényeg,hogy kis változtatásokkal szinten lehetne tartani őket,és továbbra is ilyen eredményesek lehetnének,sőt,még élvezni is lehetne a focijukat...

Az meg egyenesen röhejes volt,ahogyan itt jó sokan lesajnálták a brazilokat,nem is értettem ti mit néztetek eddig,annyira kreatív,gyors játékot nyomattak,hogy hihetetlen,ez a Brazília nagyon sokra hivatott még... igenis szervezettek,egységesek,technikailag jól képzettek,meg van bennük a JÁTÉK,nem pedig a nyomorult tikitaka. Játsszák a focit,képesek visszatámadni,presszionálni,nyomás alatt tartani az ellenfelet,szinte minden támadást végig visznek,mi kell még? A kispadjuk hosszabb mint a Váci utca,minden játékosuk használható.

Semmi baj... várom a VB-t,ha nem újítanak a spanyolok,akkor sehol sem lesznek.
:goat:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. július 1., hétfő 4:23

Látom világvége állapot van, nem kell ereket vagdosni gyerekek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2013. július 1., hétfő 3:52

Ha azt vesszük, hogy 2009-ben az USA ütötte ki a spanyolokat az elődöntőben, akkor ez a vereség átértékelődik, legalábbis nálam.

Gratulálok a braziloknak megérdemelték.
"And my heart will leave you never."

Rabiosa

HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2013. július 1., hétfő 3:05

'shutterisland írta:1. iniesta ? mivan ?
2. ikernek csak vissza kell rázódnia, valdes, reina és de gea is gyengébb kapusok, lopezzel meg úgysem számolnak, ahogy nézem.
Iniestát azért írtam mert már ő is csak-csak 29 éves, hosszútávon nem lehet pl. rá sem építeni már a válogatottat. (Én alapból nem a VB-re írtam ezeket a változtatásokat, szerintem addig minden marad, de utána megvalósulhat a koncepció amit fentebb leírtam, azt hozzátéve hogy valószínűsítek egy szöv. kap. váltást is!)
Ikernek még adok mindenképp egy szezont, nem akarom én őt temetni, viszont szerintem De Gea alkalmas lesz arra hogy átvegye a helyét, ugyanis az elmúlt szezonban megbízható volt a Unitedben, és mivel 22 éves, még sokat fejlődhet. :)

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. július 1., hétfő 2:59

Galacticos írta:
numberone1 írta:Nem nincsen csak megszokasbol imadkozik, meg mond koszonetet. Az egesz olyan alszent.
gondolom te sem vagy hívő. én sem. gondolom ezért tűnik álszentnek, közben közel sem álszentség tőlük. :)
Nekem alszentnek tunik ez az egesz katolikus vallas. Bunos vagy 7 miatyank, azert ez nem igy mukodik. Szandekosan kart okozni a felebaratodnak nem lehet egy imaval helyrehozni. Bar kitudja, h David Luiz kihez imadkozik, ebbol a szempontbol ertheto Samy felhaborodasa..lehet, h Szemi a lelkesze :mrgreen:
Na mindegy lepjunk tul az egeszen.(focira is mondjak, h tobb mint sport-vallas)
___Samy___ írta: te szoktál is gondolkozni, mielőtt ilyen baromságot beírsz?
Mit is kerdeztel? :mrgreen:
No offense jo ejt mindenkinek.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 1., hétfő 2:42

Iniesta,(?),Iker(?) napjai meg vannak számlálva
1. iniesta ? mivan ?
2. ikernek csak vissza kell rázódnia, valdes, reina és de gea is gyengébb kapusok, lopezzel meg úgysem számolnak, ahogy nézem.

Carvajal,Montoya,Thiago,Isco,Deulofeu,Jesé stb. be kell építeni!
ez igaz, de nem hiszem, hogy ez a projekt a vébéig megvalósul.
talán ha isco robbant madridban, és thiago a mu-ban, neadjisten(de,adj..) barcelonában korrekt szezont hoz.

picit más : amúgy most ettől az eredménytől függetlenül még a vébén bármi lehet, nem hiszem, hogy temetni kellene a spanyol csapatot.
főleg, hogy nem feltétlen kell legyőzni a spanyoloknak a brazilokat ahhoz, hogy vébét nyerjenek, más ellen is kieshetnek.
bár ma megcsodálhattuk, mekkora pluszt ad a maracana, meg úgy a himnuszoknál is elég volt megnézni az arcokat.

Rabiosa

HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2013. július 1., hétfő 2:37

Mint előttem már páran leírták, itt az idő a váltásra a válogatottnál spanyolhonban. :angry:
Xavi,Arbeloa,Villa,Alonso,Iniesta,(?),Iker(?) napjai meg vannak számlálva, helyettük Carvajal,Montoya,Thiago,Isco,Deulofeu,Jesé stb. be kell építeni! :vivo:
A taktika is úgy néz ki kiégett, ami szerintem egy az egyben a Barcára is igaz, mondjuk oda most érkezik Neymar(aki ezen a tornán szuper volt) , miatta ott még működhet. Mondjuk eddig is nagyon eredmény-orientáltnak tűnt, mert Messi nélkül(pontosabban egy azonos stílusú támadó nélkül) a válogatottban ez nehézkesebb támadójátékot eredményezett. (Ugye VB-n mindig 1-0, és jöhettek az EB döntővel, az csak 1 kivétel)
A másik az, hogy nagyon úgy tűnt nekem hogy az erőnlétek sem voltak rendben, bár a Bayern is a letámadás 180 percen át való alkalmazásával tarolt, így nem igazán tudom eldönteni hogy az ellenfelek bírták átlagon felül, vagy a spanyolok és a Barca bírta átlagnál gyengébben.. :hmmm:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 1., hétfő 2:35

numberone1 írta:Nem nincsen csak megszokasbol imadkozik, meg mond koszonetet. Az egesz olyan alszent.
gondolom te sem vagy hívő. én sem. gondolom ezért tűnik álszentnek, közben közel sem álszentség tőlük. :)

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 1., hétfő 2:33

Nem nincsen csak megszokasbol imadkozik, meg mond koszonetet. Az egesz olyan alszent.
te szoktál is gondolkozni, mielőtt ilyen baromságot beírsz?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. július 1., hétfő 2:29

Galacticos írta: 3kapussal kell kimenni, de nem kell kivinni pusztán "illemből" valdest meg a másik potyást reinát. simán mennék iker, lopez, degea trióval.
Ez abban bukik, h vagy Lopez v Casillas kispadon lesz jovore.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. július 1., hétfő 2:25

___Samy___ írta:
numberone1 írta:Ez az imadkozas meg hit foleg egy olyan embertol mint David Luiz, a kovetkezo meccsen meg eltori az ember labat szandekosan :roll:
igen, mert a kettőnek köze van egymáshoz
Nem nincsen csak megszokasbol imadkozik, meg mond koszonetet. Az egesz olyan alszent.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 1., hétfő 2:22

aki még ezek után is azt mondja, hogy gustavo nem szint, meg hogy khedira jobb nála, annak egyszerűen nincs szeme
ma is mit játszott, nagyon nagy teherbírású játékos :salute:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 1., hétfő 2:21

hát remélem vdb észbe kap mert jó néhány poszton lehetne erősíteni. kezdjük ott hogy jövőre xavi, xabi, arbeloa vonalat el kell felejteni.
3kapussal kell kimenni, de nem kell kivinni pusztán "illemből" valdest meg a másik potyást reinát. simán mennék iker, lopez, degea trióval. aztán játszik az aki hármuk közül a legjobb formában volt a szezonban.
védelemben ramos alap, szerintem piqué is egyre nagyobb flop -nem a mai pirosa miatt mondom- de ez a duó még nem is olyan gáz. jobb hátvédbe kell montoya vagy carvajal: aki jobb szezont hoz. alba adott.
vkp: martinez vagy busquets. én előbbit nyomatnám.
előtte lenne iniesta és thiago.
elöl pedig isco/navas a jobbszélen, baloson nálam silva lenne, középen pedig villa. ez valahogy így nézne ki:
---------------------------iker----------------------------
carvajal--------ramos-------piqué--------------alba
......................javimartinez----------------------
--------------thiago--------------iniesta----------------
---------isco---------------------------silva---------------
--------------------------dvilla------------------------------
egy ilyennel, és egy új játékfelfogással sokkal több esélye lenne a válogatottnak. padon olyanok mint fabregas, mata, navas, torres...
de félő hogy erőltetni fogja a bajszos addig ameddig el nem zavarják. de felőlem isco helyett lehet más, de hogy xavit le kéne cserélni az tuti, meg arbeloát is.

!Alexis
Kedvenc játékosaid: Robinho, James, Marcelo, Guti, Isco, Quintero, LucasMoura, Biro Biro, Rivelino, BeneFeri, Sócrates
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colombia, Brasil

HozzászólásSzerző: !Alexis » 2013. július 1., hétfő 2:09

azt azért tudni kell, hogy pontosan így alakult volna nagyon sok Clásico is (hacsak nem még ennél is csúnyábban), még a sötétebb időszakból, sőt a Dortmund elleni meccs is, ha van egy kis szerencsénk, és nem a fejben leggyengébb játékosaink kerülnek állandóan helyzetbe (Higuaín Dortmund-ziccer, a tavalyi 2-1-es szuperkupa-visszavágón hány helyzetet cs**ett el, még a tavalyelőtti januári kupavisszavágón milyen ziccert rontott el mindjárt a 10. másodpercben, hányszor és hányszor előfordult, hogy nekik estünk, nyomtunk, 10 perc alatt padlón lehetett volna a Barca, ehelyett a szünetben már ők mentek kettővel két lövésből...).
reméljük, idén mi is ilyen hatékonyak és kíméletlenek leszünk, mint Brazília.
joga bonito.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 1., hétfő 2:07

L.Miki írta:Ő már tudta. De felfoghatatlan, hogy miért Ramos állt oda.
mert xabi nincsen és ő az első számú tizenegyes rúgó. torres meg már hagyott ki egyet a tornán.
ramos meg a válogatottban nem hagyott még ki tudtommal büntetőt, az olaszok ellen is nagyon jól rúgta és tavaly a portugálok ellen is.

és torres a gólkirály mert négyet elrakott tahitinek. besírok. :lol: geci ez az ember vicc, sírok. :lol:

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. július 1., hétfő 2:06

Ilyenkor hol vannak azok akik a szét szidták a brazilokat ? :) Nyilván nem mindenidők legjobbja ez a csapat ,de örülök , hogy megmutatták , hogy igencsak le vannak itt nézve . Annyira lehetett érezni hogy ez lesz . Duplán öröm hogy a katalán válogatott megint csak le lett játszva taktikailag. ÉS én addig boldog maradok , míg ez a taktika katalán barátainknál , egy jóval gyengébb edzővel. :D
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. július 1., hétfő 2:05

ferni írta:
'shutterisland írta:

jóéjt, szép volt fiúk :lol:
ezt már én is láttam a TVben, hatalmas volt bakker.... :lol: :lol: :lol:
Ő már tudta. De felfoghatatlan, hogy miért Ramos állt oda. :lol: :kivagyhe:

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. július 1., hétfő 2:01

Nincs mit tenni, a focit ismét gólra játszották, egyébként is jobbak voltak egyénileg is, minden téren a "hazaiak", remélem egyszer mi is (Real Madrid) megtapasztaljuk milyen a gyõzelem otthon (idei CdR, BL döntõ a Bernabéuban, erre be sem jutunk)... :(

Gratula.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Vissza: