Kommentáld a híreket
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Az elmúlt két, három átigazolási időszakot kb 0-ra hoztuk, James és Bale érkezése ide vagy oda. Emelett profitot is termelt a klub, az adóság is lassan, de biztosan csökken, új szponzor is érkezik szép számmal. Szerintem mi a FFP előtt nagyon is jók vagyunk, leszünk az idei nyár után is.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Tényleg, Navasnak megvan, akkor jön Jamesé.
Lucas vagy Casemiro jövőre el lesz adva szerintem. Amelyikből több pénz lesz, de azon sem lennék meglepődve, ha belemenne a vezetőség abba, hogy Lucas már idén dobbantson végleg. Elvileg angolok hívták többen is, azoknak meg van pénzük szarásig.
Lucas vagy Casemiro jövőre el lesz adva szerintem. Amelyikből több pénz lesz, de azon sem lennék meglepődve, ha belemenne a vezetőség abba, hogy Lucas már idén dobbantson végleg. Elvileg angolok hívták többen is, azoknak meg van pénzük szarásig.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Kovacic középső középpályás. Pont. A csatár mögött van, az igaz, de Ramos is ott van, még se konkurenciája Iscoéknak.numberone1 írta:Hat nem tudom, nekem a videok alapjan nagyon is tamadonak tunik. A valogatottban es az Interben is a csatar mogot jatszik(jatszott)....persze javitsatok ki ha ez nem igy van. De ha igen, es ez a posztja, akkor ugyanaz mint Iscoe es Jamese eredetileg.
Navasnak van már spanyol papírja, szerintem Jamesét intézik jövőre. Casemironak nincs még Danilo mellett.Realista24 írta:Navas már nem lesz itt, Danilo szerintem kettős állampolgár lesz, vagy James. (vagy ő már az?)ziro4vr írta:Kérdés jövőre lesz-e egyel több eu-n kívüli hely, hogy beférjen, bár szerintem jövőre sem lesz attól függetlenül sem neki sok helye. Mondjuk tény, hogy egy jó kölcsönév után, vagy valami opciós üzlettel többet is kisajtolhatnánk belőle.
Illarra meg azért egy fix 20-25 millió lehet most is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Navas mintha az elozo szezon soran kapta volna meg a spanyol papirokat, nem? Elvileg 2 ev utan kapnak allampolgarsagot a jatekosok, szoval James is megkapja hamarosan a szukseges eu-s utlevelet.Realista24 írta:Navas már nem lesz itt, Danilo szerintem kettős állampolgár lesz, vagy James. (vagy ő már az?)ziro4vr írta:Kérdés jövőre lesz-e egyel több eu-n kívüli hely, hogy beférjen, bár szerintem jövőre sem lesz attól függetlenül sem neki sok helye. Mondjuk tény, hogy egy jó kölcsönév után, vagy valami opciós üzlettel többet is kisajtolhatnánk belőle.
On 3 December 2014, Navas announced that he had obtained Spanish citizenship. Wiki
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bencze 2015. augusztus 17., hétfő 9:56-kor.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Egyrészt, másrészt pedig ez a nyilatkozat tökéletesen bemutatja a mai olasz bajnokság lemaradását a többi bajnoksághoz képest. Sajnos igen... a pénz hatalom lett a fociban.RealMadridFanatic írta:Alberto Cerruti: “Olaszországban egyszerűen nem értjük azt, hogy a Real Madrid hogyan képes ennyi pénzt kifizetni egy ilyen fiatal játékosért, aki még nem bizonyított semmit.”
Igen, mert Morata, Dybala, de akár Kondogbiát is mondhatnám, egytől egyig befutott sztárként érkeztek hasonló összegekért.
Én Jamest alapból szélen, Bale helyén nyomatnám. Szóval a horvát harcolna az Isco, Kroos, Modric hármassal.akkor ugyanaz mint Iscoe es Jamese eredetileg.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2015. augusztus 17., hétfő 9:55-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Hat nem tudom, nekem a videok alapjan nagyon is tamadonak tunik. A valogatottban es az Interben is a csatar mogot jatszik(jatszott)....persze javitsatok ki ha ez nem igy van. De ha igen, es ez a posztja, akkor ugyanaz mint Iscoe es Jamese eredetileg.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- RealMadridFanatic
Alberto Cerruti: “Olaszországban egyszerűen nem értjük azt, hogy a Real Madrid hogyan képes ennyi pénzt kifizetni egy ilyen fiatal játékosért, aki még nem bizonyított semmit.”
Igen, mert Morata, Dybala, de akár Kondogbiát is mondhatnám, egytől egyig befutott sztárként érkeztek hasonló összegekért.
Mindemellett én is sokallom az árát, de manapság sajnos annyira nem kirívó.
Illara mellett meg Cherysevből nyugodtan lehetne pénzt csinálni. Nem tudom mivel győzte meg Benítezt, de 20 millió körül (ha igazak voltak a hírek) azonnal adnám el. Vazquez jó lesz időhúzó cserének, a James/Isco duóból is egyik valószínűleg padon lesz Jesével együtt. Így a cseresor minősége is megfelelő lehet, felesleges az orosz érzésem szerint.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Navas már nem lesz itt, Danilo szerintem kettős állampolgár lesz, vagy James. (vagy ő már az?)ziro4vr írta:Kérdés jövőre lesz-e egyel több eu-n kívüli hely, hogy beférjen, bár szerintem jövőre sem lesz attól függetlenül sem neki sok helye. Mondjuk tény, hogy egy jó kölcsönév után, vagy valami opciós üzlettel többet is kisajtolhatnánk belőle.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kérdés jövőre lesz-e egyel több eu-n kívüli hely, hogy beférjen, bár szerintem jövőre sem lesz attól függetlenül sem neki sok helye. Mondjuk tény, hogy egy jó kölcsönév után, vagy valami opciós üzlettel többet is kisajtolhatnánk belőle.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De adtunk is el keményen az elmúlt években, én nem aggódok. Szerintem "100 milláig" bőven jók vagyunk eladás nélkül is.Jó, persze, hogy 6 évre oszlik le az a pénz, de épp úgy a tavalyi, meg az előtti igazolások is számítanak és akkor is elherdáltunk egy rakat pénzt pl Bale-re meg Illarrara.
Pérez már 2013-ban tudta
https://pbs.twimg.com/media/CMjlsdrWgAAunft.jpg
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Érzésem szerint a megfigyelőknek ehhez az igazoláshoz semmi közük. Rafa előző idényekben látta játszani, tudta hogy más nagyon nem fog érkezni, az Internek elkell adnia valakit, hát leültette Pérez papát a youtube elé és meg is vanNa most Kovacic vagy beválik vagy nem, ez már a játékosmegfigyelőink képességeit fogja mutatni.
Jó, persze, hogy 6 évre oszlik le az a pénz, de épp úgy a tavalyi, meg az előtti igazolások is számítanak és akkor is elherdáltunk egy rakat pénzt pl Bale-re meg Illarrara.Realista24 írta:Ahogy azt már annyiszor megbeszéltük, hiába 30 milla mondjuk Kovacic, ha 6 évre ír alá, akkor csak 5 millió számít bele ebbe az évbe. Ugyanígy a többi.Kerlon írta:Most már csak Bale-t kéne likvidálni. Amúgy meg tuti, hogy valakit eladunk, mert 80-90 millió van a kiadás oldalunkon, amit nem hiszem, hogy elbír a büdzsé. Remélem nem Benzema vagy Isco, mert akkor Danilot nagyon megutálom főleg, ha ilyen nulla teljesítmény rak le továbbra is az asztalra.
A hírek szerint Rafa kérte, szerintem a megfigyelők a bahamai válogatottat figyelik hazai pályán természetesen.Na most Kovacic vagy beválik vagy nem, ez már a játékosmegfigyelőink képességeit fogja mutatni.
Amúgy nagy a valószínűsége, hogy Rafanak a két olasz évében megtetszett a gyerek. A megfigyelőink egyáltalán léteznek? Mert Zidane Varane-ja óta nem igazán sikerült értelmes embert felmutatni a semmiből. Bár majd Asensio. Mondjuk ő meg szem előtt volt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A brazil csak kölcsönbe megy, 15 milliót nem dobunk ki félév után az ablakon szerintem. Az oroszból kéne pénzt csinálni Illarra mellett.Illarra meg Lucas mehet, 40 milla kijöhet belőlük kis ügyeskedéssel, az oroszért is kaphatnánk egy húszast.
válasszÉn is ezt mondtam, bár egy kicsit keserű íz azért marad a számban Vidal miatt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Illarra meg Lucas mehet, 40 milla kijöhet belőlük kis ügyeskedéssel, az oroszért is kaphatnánk egy húszast.Kerlon írta:Most már csak Bale-t kéne likvidálni. Amúgy meg tuti, hogy valakit eladunk, mert 80-90 millió van a kiadás oldalunkon, amit nem hiszem, hogy elbír a büdzsé. Remélem nem Benzema vagy Isco, mert akkor Danilot nagyon megutálom főleg, ha ilyen nulla teljesítmény rak le továbbra is az asztalra.
Én is ezt mondtam, bár egy kicsit keserű íz azért marad a számban Vidal miatt.Anthony írta: Erről beszélek/beszélünk évek óta, hogy nem csak Pogba/Vidal létezik a piacon, kell legyenek hasonló arcok, akiket nem akkor kell megvenni, amikor befutottak, hanem időben fel kell fedezni. Na most Kovacic vagy beválik vagy nem, ez már a játékosmegfigyelőink képességeit fogja mutatni.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ahogy azt már annyiszor megbeszéltük, hiába 30 milla mondjuk Kovacic, ha 6 évre ír alá, akkor csak 5 millió számít bele ebbe az évbe. Ugyanígy a többi.Kerlon írta:Most már csak Bale-t kéne likvidálni. Amúgy meg tuti, hogy valakit eladunk, mert 80-90 millió van a kiadás oldalunkon, amit nem hiszem, hogy elbír a büdzsé. Remélem nem Benzema vagy Isco, mert akkor Danilot nagyon megutálom főleg, ha ilyen nulla teljesítmény rak le továbbra is az asztalra.
A hírek szerint Rafa kérte, szerintem a megfigyelők a bahamai válogatottat figyelik hazai pályán természetesen.Na most Kovacic vagy beválik vagy nem, ez már a játékosmegfigyelőink képességeit fogja mutatni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Én sem ismerem, de nagyon remélem nem támadónak képzelik el (ebben mondjuk 99%-ban meg vagyok győződve, az a poszt fullos, míg Illaráék tipliznek).
Erről beszélek/beszélünk évek óta, hogy nem csak Pogba/Vidal létezik a piacon, kell legyenek hasonló arcok, akiket nem akkor kell megvenni, amikor befutottak, hanem időben fel kell fedezni. Na most Kovacic vagy beválik vagy nem, ez már a játékosmegfigyelőink képességeit fogja mutatni.
Remélem beválik, de minimum tehermentesítésre legyenek jók Casemiroval.
Erről beszélek/beszélünk évek óta, hogy nem csak Pogba/Vidal létezik a piacon, kell legyenek hasonló arcok, akiket nem akkor kell megvenni, amikor befutottak, hanem időben fel kell fedezni. Na most Kovacic vagy beválik vagy nem, ez már a játékosmegfigyelőink képességeit fogja mutatni.
Remélem beválik, de minimum tehermentesítésre legyenek jók Casemiroval.
Most már csak Bale-t kéne likvidálni. Amúgy meg tuti, hogy valakit eladunk, mert 80-90 millió van a kiadás oldalunkon, amit nem hiszem, hogy elbír a büdzsé. Remélem nem Benzema vagy Isco, mert akkor Danilot nagyon megutálom főleg, ha ilyen nulla teljesítmény rak le továbbra is az asztalra.
K
K
- ziro4vr
Nekem is az. Jövőre elpasszoljuk 50-ért a manchesternek és jön Ilkay Gündoganinnyo.Realista24 írta: Igazából, ha megnézzük, 21 éves, Modric 30 lesz, ha minden jól megy, akkor egyértelmű a helyzet.
Hát persze.numberone1 írta:es ezt nem ellenszenvbol.
James szerintem be lesz betonozva a következő években, mint Bale.
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Kétlem, hogy James vagy Isco cseréje lenne... a gyerek nem támadó, legalábbis én úgy tudom. Szóval Modric és Kroos helyén fog játszani. Ennek lenne értelme. James és Isco alapból küzdeni fognak egymással, mert Bale valószínűleg alapkezdő lesz.numberone1 írta:Labdaval is eleg gyorsnak tunik.....ha 1v1-t megtudja nalunk is csinalni akkor meg nyerhetunk vele. De nekem nem tunik Modric v Kroos cserejenek inkabb szerintem Iscoval es Jamessel fog harcban lenni az egyik tamado helyert. Szerintem Jamest fogja idovel kiszoritani...es ezt nem ellenszenvbol.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots