Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Kovacic érkezés valószínűleg eldöntötte Illara sorsát is. Az amúgy is biztos távozó Lucas Silva mellett a létszámban és minőségben is felesleges lett a maciarc. F@szt. Még ezt a címet is elbukta casemiroval
15-18 milláért sztem elmegy.
Kíváncsi leszek a horvátra nem nagyon ismerem, kevés meccsen láttam. De annyira biztató a játéka, hogy Modric pihentetése/sérülése esetén én két szinttel nyugodtabb lettem, mint tavaly az illara/khedira kettőssel...
15-18 milláért sztem elmegy.
Kíváncsi leszek a horvátra nem nagyon ismerem, kevés meccsen láttam. De annyira biztató a játéka, hogy Modric pihentetése/sérülése esetén én két szinttel nyugodtabb lettem, mint tavaly az illara/khedira kettőssel...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem volt sztm oda èrte,csak berakta mikor már nem volt tètje semminek.Amolyan lutri,ha bejon a gyerek akkor az az o nagy felfedezèse,ha nem,akkor sem tortènt semmi.wZoLee7 írta:Pár éve még ez a gyerek is nagy tehetségnek volt kikiáltva, belőle se lett semmi. Annó még José volt oda érte.
A castillaban sem alkotott maradandot.Torilnál sokszor volt csere.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Pár éve még ez a gyerek is nagy tehetségnek volt kikiáltva, belőle se lett semmi. Annó még José volt oda érte.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Igen,ès o világ legjobb játèkosaRemy írta:Na, Ő sem fog visszajönni. Ezek a kijelentések amúgy mindig viccesek.José Rodriquez, a Galata jelenlegi, a Real volt játékosa:
"A Galatasaray a világ legjobb csapata, csak utána következik a Real Madrid"
LEGIO PATRIA NOSTRA
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Nehogy holnap a Bernabeu kupán ettől felspanolva Arbeloa és Ramos közrefogják Egyébként meg Dzsudzsi elintézi őket, aztán törökben se lesznek nagy királyok
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Na, Ő sem fog visszajönni. Ezek a kijelentések amúgy mindig viccesek.José Rodriquez, a Galata jelenlegi, a Real volt játékosa:
"A Galatasaray a világ legjobb csapata, csak utána következik a Real Madrid"
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Nagy tehetség, fiatal, de nagyon hullámzó a formája. Szerintem tipikus Modric, jó, de világklasszis csak 27-30 éves korára lesz, van olyan érzésem, hogy ezt mi nem várjuk meg.MorataMartin írta:Srácok milyen játékos ez a Kovacic? Olvasgattam az inter fórumot és elég megoszlóak a vélemények. Valaki sajnálja, hogy eladják, más szerint sosem volt akkora játékos.
De jelenleg rohadt jó igazolás lenne, remélem megússzuk 30 alatt. Technikás, gyors, fürge, lát a pályán, bátor, Modric cseréjének jobb se kell.
Most egy jó pont a vezetőségnek...
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ja, csak az a kérdés, hogy nettó vagy bruttó 12 milla, mert nagyon nem mindegy. Utóbbi esetben kb annyit keresne, mint amennyit Iker kapott. Az úgy okés is lenne kábé.
Merci Zizou!
Ja, és megint nem néztem meg a newst.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem.Kerlon írta:Ez nem a fizetése, hogy hanem aláírási prémium...ericco írta:Szerintem bruttó... a nettó baroimság lenne a vezetőség részéről, egy kapusnak. Ráadásul ott van Ramos új fizetése, nem is beszélve arról, hogy a keretből páran újra magasabb fizut szeretnének. Bár ott a Mendes-faktor... sosem lehet tudni. A nettó 12 millió egyszerűen bicskanyitogató.
16 milla az aláírási bónusz, és évi 12 a fizetése. Ma ezt írják az angolok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ez nem a fizetése, hogy hanem aláírási prémium...ericco írta:Szerintem bruttó... a nettó baroimság lenne a vezetőség részéről, egy kapusnak. Ráadásul ott van Ramos új fizetése, nem is beszélve arról, hogy a keretből páran újra magasabb fizut szeretnének. Bár ott a Mendes-faktor... sosem lehet tudni. A nettó 12 millió egyszerűen bicskanyitogató.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ericco
- Kapcsolat:
21 éves. Mikor kellett volna nagy játékosnak lennie?MorataMartin írta:Srácok milyen játékos ez a Kovacic? Olvasgattam az inter fórumot és elég megoszlóak a vélemények. Valaki sajnálja, hogy eladják, más szerint sosem volt akkora játékos.
Merci Zizou!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hát pedig többnyire sírnak utána... amúgy meg 21 éves, tehát ez a sose volt akkora játékos elég vicces kijelentés.MorataMartin írta:Srácok milyen játékos ez a Kovacic? Olvasgattam az inter fórumot és elég megoszlóak a vélemények. Valaki sajnálja, hogy eladják, más szerint sosem volt akkora játékos.
Az Inter egyik, ha nem a legjobbjának tartja a többség, és a bajnokság egyik legnagyobb tehetségének. Ennél többet nem tudok magáról a játékosról, de a napokban ezeket hallottam az Inter szurkoló ismerőseimtől.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Srácok milyen játékos ez a Kovacic? Olvasgattam az inter fórumot és elég megoszlóak a vélemények. Valaki sajnálja, hogy eladják, más szerint sosem volt akkora játékos.
Nesztek De Gea.
A végén még többe fog kerülni,mintha most jönne.
Amúgy ezt a Juventust nem értem...
A végén még többe fog kerülni,mintha most jönne.
Amúgy ezt a Juventust nem értem...
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- ericco
- Kapcsolat:
Szerintem bruttó... a nettó baroimság lenne a vezetőség részéről, egy kapusnak. Ráadásul ott van Ramos új fizetése, nem is beszélve arról, hogy a keretből páran újra magasabb fizut szeretnének. Bár ott a Mendes-faktor... sosem lehet tudni. A nettó 12 millió egyszerűen bicskanyitogató.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Magas persze, de nem ennyire. Én alapból 5-6 körül gondoltam, "ingyen" transzfer esetén 8-9-re...de a 12, az bruttó 24...és a reklámértéke elég csekély ehhez képest szerintem.Azt várni lehetett, hogy a fizuja magas lesz. Az említett büntetés pedig = az aláírási pénzzel.
Ha nettó!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kapcsolat:
Én csak azt nem értem, hogy az Inter miért fosik a FFP miatt? Félnek hogy kizárják őket valamelyik európai kupából? lol
Azt várni lehetett, hogy a fizuja magas lesz. Az említett büntetés pedig = az aláírási pénzzel.Realista24 írta:Ja, és ott az ingyen De Geátok Remélem ez a 12 bruttó és nem nettó, mert lefosom a falat.
Nem olcsó mulatság manapság milliomosnak lenniÉs remélem abban még nincs benne Mendes kenőpénze.
Merci Zizou!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
És remélem abban még nincs benne Mendes kenőpénze.Realista24 írta: Ja, és ott az ingyen De Geátok Remélem ez a 12 bruttó és nem nettó, mert lefosom a falat.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Megtévesztő a szó, ceremónia, ünnepség, esemény. A szokásos móka lesz. Aláírás, fotó családdal, 2020as mezzel, interjú, hamburger és kóla.dannen írta:bár már utálnak így is elegen a ramos témával kapcsolatban, de minek ünnepség egy hosszabbításhoz? mikor volt erre példa?
mondjuk attól függ mit takar ez az ünnepség, ha csak aláírja és lefotózzák párszor akkor értem, mert az minden hosszabbításnál van tudtommal.
Ja, és ott az ingyen De Geátok Remélem ez a 12 bruttó és nem nettó, mert lefosom a falat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema