Ezt adom. Így azért már nyugodtabb vagyok, nem szétnyúzott Kroos-Modric duó fordul majd a tavaszi hajrára.gólvonal írta: A Kroos, Modric, Kovacic, Casemiro 1 kp-s vonal összetételében, minőségében, mélyságáben is kíváló.
Van egy mélységi irányító, aki sokkal többet ad a támadásokhoz, mint a többi posztján játszó top játékos.
Van két fürge labdaügyes box-to-box (Modric-ot nem kell szemléltetni, ismerjük), egyik the best a posztján, másik nagy tehetség.
És van egy fiatal ütköző, akinek rohadt nagy keresztlabdái vannak, és megbízható abban, amit tud.
Kommentáld a híreket
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
De neki van egy +-a, hogy rohadt erős fizikuma van.ziro4vr írta:De még Kroosé is.wxyz írta:Támadóközéppályás lenne eredetileg. Sneijder helyére vették. Viszont egyre jobban hátrébb kerül. Whoscored szerint tavaly már MC poszton játszotta a legtöbbet
Modric is szerepköre is hasonlóan alakult, ha jól emlékszem
A Kroos, Modric, Kovacic, Casemiro 1 kp-s vonal összetételében, minőségében, mélyságáben is kíváló.
Van egy mélységi irányító, aki sokkal többet ad a támadásokhoz, mint a többi posztján játszó top játékos.
Van két fürge labdaügyes box-to-box (Modric-ot nem kell szemléltetni, ismerjük), egyik the best a posztján, másik nagy tehetség.
És van egy fiatal ütköző, akinek rohadt nagy keresztlabdái vannak, és megbízható abban, amit tud.
- ziro4vr
De még Kroosé is.wxyz írta:Támadóközéppályás lenne eredetileg. Sneijder helyére vették. Viszont egyre jobban hátrébb kerül. Whoscored szerint tavaly már MC poszton játszotta a legtöbbet
Nem illik.
Támadóközéppályás lenne eredetileg. Sneijder helyére vették. Viszont egyre jobban hátrébb kerül. Whoscored szerint tavaly már MC poszton játszotta a legtöbbet
Na ugyanígy érzek én is.Valahogy nyugodtabb vagyok.Kíváncsi leszek a horvátra nem nagyon ismerem, kevés meccsen láttam. De annyira biztató a játéka, hogy Modric pihentetése/sérülése esetén én két szinttel nyugodtabb lettem, mint tavaly az illara/khedira kettőssel...
Amúgy Horvátországnak elég komoly középpályásai lesznek.
Real Madrid,Barcelona.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Csak elnézte.ziro4vr írta:Plusz kicsit fricskaként inkább Josét hozta fel, mint a mindenki (Remy ) által kívánt Jesét.
Jesé Rodriquez vagy José Rodriguez. Nincs sok differencia.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Volt hogy Modric helyett.Utott a Jose-Alonzo-Khedira-Ozil quartett.ziro4vr írta:Plusz kicsit fricskaként inkább Josét hozta fel, mint a mindenki (Remy ) által kívánt Jesét.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- ziro4vr
Plusz kicsit fricskaként inkább Josét hozta fel, mint a mindenki (Remy ) által kívánt Jesét.
Nem illik.
Kovacic érkezés valószínűleg eldöntötte Illara sorsát is. Az amúgy is biztos távozó Lucas Silva mellett a létszámban és minőségben is felesleges lett a maciarc. F@szt. Még ezt a címet is elbukta casemiroval
15-18 milláért sztem elmegy.
Kíváncsi leszek a horvátra nem nagyon ismerem, kevés meccsen láttam. De annyira biztató a játéka, hogy Modric pihentetése/sérülése esetén én két szinttel nyugodtabb lettem, mint tavaly az illara/khedira kettőssel...
15-18 milláért sztem elmegy.
Kíváncsi leszek a horvátra nem nagyon ismerem, kevés meccsen láttam. De annyira biztató a játéka, hogy Modric pihentetése/sérülése esetén én két szinttel nyugodtabb lettem, mint tavaly az illara/khedira kettőssel...
- morientes
Nem volt sztm oda èrte,csak berakta mikor már nem volt tètje semminek.Amolyan lutri,ha bejon a gyerek akkor az az o nagy felfedezèse,ha nem,akkor sem tortènt semmi.wZoLee7 írta:Pár éve még ez a gyerek is nagy tehetségnek volt kikiáltva, belőle se lett semmi. Annó még José volt oda érte.
A castillaban sem alkotott maradandot.Torilnál sokszor volt csere.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Pár éve még ez a gyerek is nagy tehetségnek volt kikiáltva, belőle se lett semmi. Annó még José volt oda érte.
- morientes
Igen,ès o világ legjobb játèkosaRemy írta:Na, Ő sem fog visszajönni. Ezek a kijelentések amúgy mindig viccesek.José Rodriquez, a Galata jelenlegi, a Real volt játékosa:
"A Galatasaray a világ legjobb csapata, csak utána következik a Real Madrid"
LEGIO PATRIA NOSTRA
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Nehogy holnap a Bernabeu kupán ettől felspanolva Arbeloa és Ramos közrefogják Egyébként meg Dzsudzsi elintézi őket, aztán törökben se lesznek nagy királyok
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Na, Ő sem fog visszajönni. Ezek a kijelentések amúgy mindig viccesek.José Rodriquez, a Galata jelenlegi, a Real volt játékosa:
"A Galatasaray a világ legjobb csapata, csak utána következik a Real Madrid"
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Nagy tehetség, fiatal, de nagyon hullámzó a formája. Szerintem tipikus Modric, jó, de világklasszis csak 27-30 éves korára lesz, van olyan érzésem, hogy ezt mi nem várjuk meg.MorataMartin írta:Srácok milyen játékos ez a Kovacic? Olvasgattam az inter fórumot és elég megoszlóak a vélemények. Valaki sajnálja, hogy eladják, más szerint sosem volt akkora játékos.
De jelenleg rohadt jó igazolás lenne, remélem megússzuk 30 alatt. Technikás, gyors, fürge, lát a pályán, bátor, Modric cseréjének jobb se kell.
Most egy jó pont a vezetőségnek...
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ja, csak az a kérdés, hogy nettó vagy bruttó 12 milla, mert nagyon nem mindegy. Utóbbi esetben kb annyit keresne, mint amennyit Iker kapott. Az úgy okés is lenne kábé.
Merci Zizou!
Ja, és megint nem néztem meg a newst.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem.Kerlon írta:Ez nem a fizetése, hogy hanem aláírási prémium...ericco írta:Szerintem bruttó... a nettó baroimság lenne a vezetőség részéről, egy kapusnak. Ráadásul ott van Ramos új fizetése, nem is beszélve arról, hogy a keretből páran újra magasabb fizut szeretnének. Bár ott a Mendes-faktor... sosem lehet tudni. A nettó 12 millió egyszerűen bicskanyitogató.
16 milla az aláírási bónusz, és évi 12 a fizetése. Ma ezt írják az angolok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ez nem a fizetése, hogy hanem aláírási prémium...ericco írta:Szerintem bruttó... a nettó baroimság lenne a vezetőség részéről, egy kapusnak. Ráadásul ott van Ramos új fizetése, nem is beszélve arról, hogy a keretből páran újra magasabb fizut szeretnének. Bár ott a Mendes-faktor... sosem lehet tudni. A nettó 12 millió egyszerűen bicskanyitogató.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
21 éves. Mikor kellett volna nagy játékosnak lennie?MorataMartin írta:Srácok milyen játékos ez a Kovacic? Olvasgattam az inter fórumot és elég megoszlóak a vélemények. Valaki sajnálja, hogy eladják, más szerint sosem volt akkora játékos.
Merci Zizou!