Premier League
Re: Premier League
Milner, Henderson középpálya
úgy hogy legalább 100milliót idén is elköltöttek
úgy hogy legalább 100milliót idén is elköltöttek
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én kedvelem Mourinhot, a világ legjobb edzője volt hosszú éveken át.De szépen lassan a múló spesölvan varázs és a makacssága miatt önmaga paródiává válik.
Kíváncsi vagyok tud-e váltani majd... Egyébként amilyen hülyeségnek hangzik Mattheus véleménye szerintem nagyon is jó döntés lenne mindenkinek.A Bayernben most új csapatot kell építeni de ha Guardiolara bízzák ezt a feladatot akkor lefőtt a kávé egy időre, Mourinho viszont ehhez nagyon ért, összerakni pár évre egy stabil csapatot, ezt megtette a Chelseanél és nálunk is(persze ezzel majd sokan vitatkoznak de én így látom) és mi lenne nagyobb motiváció neki mint pep utódjaként bl-t nyerni, élete végéig minden nyilatkozatába belefűzné,hogy helyrehozta a Guardiola által szétcseszett bayernt
Kíváncsi vagyok tud-e váltani majd... Egyébként amilyen hülyeségnek hangzik Mattheus véleménye szerintem nagyon is jó döntés lenne mindenkinek.A Bayernben most új csapatot kell építeni de ha Guardiolara bízzák ezt a feladatot akkor lefőtt a kávé egy időre, Mourinho viszont ehhez nagyon ért, összerakni pár évre egy stabil csapatot, ezt megtette a Chelseanél és nálunk is(persze ezzel majd sokan vitatkoznak de én így látom) és mi lenne nagyobb motiváció neki mint pep utódjaként bl-t nyerni, élete végéig minden nyilatkozatába belefűzné,hogy helyrehozta a Guardiola által szétcseszett bayernt
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Igazából szerintem ennyit elég Joséról írni:
Mourinho: "The 3-0 is completely fake, out of context. If Hazard scores it's 1-1 & they're in trouble. The 2nd & 3rd are player mistakes"
Én megértem Anthonyt, hogy örül a távozásának, még én is örülök neki, hogy elment a ligából - még mielőtt valaki azt hinné, a stílusa miatt, nem azért, mert megvert minket párszor.
Mourinho: "The 3-0 is completely fake, out of context. If Hazard scores it's 1-1 & they're in trouble. The 2nd & 3rd are player mistakes"
Én megértem Anthonyt, hogy örül a távozásának, még én is örülök neki, hogy elment a ligából - még mielőtt valaki azt hinné, a stílusa miatt, nem azért, mert megvert minket párszor.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Èn ha jol tudom,Pellegrini nyilatkozta azt,hogy bár nem ápol kulonosebben jo kapcsolatot Mouval,de szo sincs utálatrol,ės termèszetesen kezet fog majd vele.Ez meg is tortènt a mèrkozès elott ès után.Arrol nemtok hogy Mou odaszolt volna mostanában.Elèg a maga baja
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
mangala tagadja hogy kolcsonbe menne valenciaba. se vegleg
Nem abba belekötve hogy mit akartál kifejezni, mindenkinek a szíve joga hogy látja, de azt tegyük hozzá a tisztánlátás végett, hogy Benitez-t nem osztotta ki közvetlenül (neki szóltak be teljesen alaptalanul..), Wengerrel hosszú évek óta megy az adok-kapok (oda-vissza), Pellegrini és Terry kapcsán pedig nem tudom mire gondolsz. Ha csak nem arra, hogy azzal indokolta a médiában Terry lecserélését, hogy gyorsabb belső védőt akart Agüero miatt.Anthony írta:Ne értsétek félre, nem akarom fikázni Mourinhot, de ismét elfogott az az érzés, hogy dejóhogyelment. Továbbra is nyomatja a cirkuszt ezerrel, alig kezdődött el a szezon már kiosztotta Benitezt, Wengert, Pellegrinit, a bírókat, a masszőr csajt, Terryt, stb. Szakmailag jót tett, amikor itt volt, de ez a hisztizés amit leművel egy cseppet sem hiányzik.
Innentől kíváncsi vagyok mi lesz a Chelseanél is, mert belépett a kritikus 3-ik évbe, ennél többet nem nagyon töltött el egy csapatnál.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ne értsétek félre, nem akarom fikázni Mourinhot, de ismét elfogott az az érzés, hogy dejóhogyelment. Továbbra is nyomatja a cirkuszt ezerrel, alig kezdődött el a szezon már kiosztotta Benitezt, Wengert, Pellegrinit, a bírókat, a masszőr csajt, Terryt, stb. Szakmailag jót tett, amikor itt volt, de ez a hisztizés amit leművel egy cseppet sem hiányzik.
Innentől kíváncsi vagyok mi lesz a Chelseanél is, mert belépett a kritikus 3-ik évbe, ennél többet nem nagyon töltött el egy csapatnál.
nem kell martirkodni reg reagaltam a kommentedre amint eszre vettem. nem futok semmi elol megnyugodhatsz. de ha veletlen megse reagalnek majd pmben megtalalsz. mangala megy mikor demicselis a fek. hihetetlen mellefogas aza demicselis.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Melyik kamu hírt?ziro4vr írta:A tiédre legalább még reagál, engem már arra se méltat. Pedig csúnyán megkaptam anno, hogy ne rakjak be kamuhíreket.
Ahol nem volt elég meggyőző hatvan oldal híre, hogy újabb drága cserepadost veszik meg 25 millióért és közben hivatalos lett?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A tiédre legalább még reagál, engem már arra se méltat. Pedig csúnyán megkaptam anno, hogy ne rakjak be kamuhíreket.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ahogy írtam: nem érdekel, csak egy észrevétel.BBeno írta:nem tudom mi benne az érdekes max josé érzi hogy mikor nem vagyok otthon és nem látom. arsenal elleni mekdonác kupát érdekes mód láttam. azr biztos nem figyelted meg eléggé. de elmondom előre hogy ezen a hetvegen sem fogom latni a meccset mert tovabbra sem leszek otthon addig. csak szolok elore
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
nem tudom mi benne az érdekes max josé érzi hogy mikor nem vagyok otthon és nem látom. arsenal elleni mekdonác kupát érdekes mód láttam. azr biztos nem figyelted meg eléggé. de elmondom előre hogy ezen a hetvegen sem fogom latni a meccset mert tovabbra sem leszek otthon addig. csak szolok elore babarol? egy percet nem lattam jatszani eddig. idovel kiderul mekkora vetel volt. szerintem egy coentraoval jobban jart volna de szerencsere o nalunk maradt. otamendi viszont kellett a citybe. iden talan megtorhetik a bl szerencsetlenseguket
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2015. augusztus 17., hétfő 13:57-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Te az ilyen meccseket sosem látod Ezt már megfigyeltem, igaz vagy sem, nem érdekel, csak egy észrevétel.BBeno írta:nem láttam a meccset szóval nem is tudok róla nyilatkozni az meg nem az én szokasom hogy olyan meccsről írom az okosságokat amit nem is láttam de a szezonban még bőven fog botlani sajnos a chelsea is es a city is. idén is ezt a két csapatot várom az első két helyre. mindegy ki nyeri
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Oké, de mi a véleményed az új igazolásról?BBeno írta:nem láttam a meccset szóval nem is tudok róla nyilatkozni az meg nem az én szokasom hogy olyan meccsről írom az okosságokat amit nem is láttam de a szezonban még bőven fog botlani sajnos a chelsea is es a city is. idén is ezt a két csapatot várom az első két helyre. mindegy ki nyeri
Nem illik.
nem láttam a meccset szóval nem is tudok róla nyilatkozni az meg nem az én szokasom hogy olyan meccsről írom az okosságokat amit nem is láttam de a szezonban még bőven fog botlani sajnos a chelsea is es a city is. idén is ezt a két csapatot várom az első két helyre. mindegy ki nyeri
- morientes
Az nem egy bajnoki volt.Nem vennèm ide.De pl pont egy chelsea vert meg egy jo formában lèvo arsenalt otthon tavaly.Már nyertek idén egyet a Chelsea ellen! De értem amúgy. Emlékszek a tavalyi MU elleni meccseikre. Ha van igazság nyerik mindkettőt, erre... De lehetne ezt sorolni hosszan, mert tényleg könnyen megremegnek a lábaik egy-egy rangadon
A másik,hogy vert helyzetbol igen ritkán tud felállni az a csapat,ami nem sok jot mond el a mentális felkèszultsègrol.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Felesleges ha tényleg jön (?) az "új Ramos".ziro4vr írta:Utána elhozhatjuk Pepe helyére, szerintem sok van benne.
Már nyertek idén egyet a Chelsea ellen! De értem amúgy. Emlékszek a tavalyi MU elleni meccseikre. Ha van igazság nyerik mindkettőt, erre... De lehetne ezt sorolni hosszan, mert tényleg könnyen megremegnek a lábaik egy-egy rangadón.morientes írta:A rangadoktol fugg majd minden.Azokon az arsenal az utobbi idoben meg nem hozza azt amit kellene.Max 3. hely.Mondjuk ha gyorsan kiesnek a BL-bol akkor jobban a bajnokságra lehet majd koncentrálni
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- morientes
A rangadoktol fugg majd minden.Azokon az arsenal az utobbi idoben meg nem hozza azt amit kellene.Max 3. hely.Mondjuk ha gyorsan kiesnek a BL-bol akkor jobban a bajnokságra lehet majd koncentrálniigazolással, meg egy kis szerkezeti/koncepció váltással SZERINTEM simán bajnokesélyes csapat lehetnének. A padjuk is beton lenne. Mondjuk azért remélem valahogy így is behúzzák.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mangala egy év kölcsön csak.ziro4vr írta:Kompany és Terry jobb, mint Koscielny.
Otamendi ára most tényleg 40 misi és Mangala? Azért wtf. Én biztos nem küldtem volna el a franciát, miközben Demichelis meg vígan napozik még a keretben.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema