Ja persze, nem azt mondom, őt még rosszul nemigen láttam játszani.. Csak tegnap tök átlag szintjét hozta szerintem, nagyobb kiugratása se volt talán - volt 3, amik nem is jöttek be, ezek maradtak meg. De volt egy esernyője, talán emlékszel is rá, fuh az mekkora volt jesszusom..M1Ö írta:Nem játszott olyan jól mint a Barca ellen pl, de nekem tegnap is nagyon tetszett a játéka. Egyértelműen kiemelkedik a PSG-ből.
Én is ezt írtam múltkor pont, hogy valahol a kettő között van szerintem. Triónak jók lennének az biztos, de pl ha csak Kroossal együtt lenne, az szerintem kicsit defenzívebb lenne, mint kéne.M1Ö írta:Mozog Ő bőven hosszában is. Talán nem annyit mint Modric, de Kroos-nál pl biztosan többet. Álom trió lenne.
u.i.: Amúgy ha valakihez hasonlítanom kéne a mai labdarúgók közül, akkor nálam egyértelműen Xavira hajazna, csak nála lényegesen több megindulással. Nagyon sokszor ugrott már be róla az öreg, ezért is komálom annyira..
Ezt a videót szeretem. Bár nem olyan jó, mint az enyém.. :Đ
Erre meg simán "rá lehet nevelni" szerintem úgy, hogy ne veszítsen az értékeiből. Mondom, nem sok kiindulási alapom van vele kapcsolatban, de ellenetek is hátrébb játszott, és egész sok olyan megindulása volt, amivel tök faszán kihozta a lasztit, és a passzai is rendre ültek. Nála szerintem annyi a kérdés, hogy tudja-e majd azt hozni, amit ellenetek is, vagy berosál-e, és Illarra 2.0 lesz. Ha hozza azt, akkor fejlődés nélkül is egész jó kiegészítő lehet belőle, nektek meg arra most égető szükségetek van.M1Ö írta:De nem is jár vissza olyan mélyen mint Modric, az is biztos. Már egy videóból is látszik, nemhogy egy meccsen. Nézz meg először egy Modric videót, hogy legtöbbször a mi 16osunk jobb sarkáról indul. Kovacic-tól én ilyet még nem láttam. Nálam inkább Isco féle. Kroos és Modric előtt lenne az igazi és nem az egyik helyett.