Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Én még Morata megítélésével is várnék néhány évet. A következő 1-2 év nagyon fontos a karrierjében, és lám-lám tavaly is sokszor volt jó helyen
Korosztályának legjobbja mind klubszinten, mind a válogatottban.
Az hogy most a 90-es évek tükrében mennyire lehangoló azt hagyjuk.
Korosztályának legjobbja mind klubszinten, mind a válogatottban.
Az hogy most a 90-es évek tükrében mennyire lehangoló azt hagyjuk.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mondjuk én Benitezhez hasonlóan támogatnám Llorrentét, apróért elhoznánk, Cherysev mehet el 20 körül, Jesé meg egyel hátrébb lenne opció. Egy ilyen magas, tankszerű arc kéne, aztán akkor már mehetnének az ívelgetések tényleg, mikor gáz van.
Nem illik.
Jesét agresszív... Mesélj valamit még.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ide egy jó csere kell, aki képes tehermentesíteni Benzemát is. Erre Jesé kiváló választás, gyors, agresszív, jól lő és rendre ülnek az utolsó passzai is. Láttuk már őt játszani nagy csapat ellen is elég jól, szóval ha folytassa a javulást amit most nyáron elkezdett akkor nem azt mondom hogy egy sztár lehet belőle, de azzá válhat akire most Madridban szükség van. Pipitát, Moratat meg hasonlókat hagyjuk inkább, ők fejben Jesénél is kevesebbek voltak.Vosztok írta:Régi szép idők, amikor egy Higuainnal kellett még megkűzdenie a csapatbakerülésért Karimnak, még Morata is kihívás volt néha, de Jesével szemben elég csak a mezét és a cipőjét felküldeni az edzőpályára, akkor is a francia lesz a kezdő.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Megértem, hogy visszasírod Higuaínt...
Azóta is hengerel az Olasz liga 2.-3. legerőssebb csapatában.
Ja nem, ott egy majd 40 éves játékos lett majdnem gólkirály
A sérülés előtti, illetve előszezonos Jesét bármikor szívesebben látnám a 20-as mezben, mint Higauínt.
Egyetlen előnye volt neki, hogy kapart meg ment mint az állat. De idővel jött a pofa és kihalt belőle még ez is. MInden másban full középszer a fószer
Azóta is hengerel az Olasz liga 2.-3. legerőssebb csapatában.
Ja nem, ott egy majd 40 éves játékos lett majdnem gólkirály
A sérülés előtti, illetve előszezonos Jesét bármikor szívesebben látnám a 20-as mezben, mint Higauínt.
Egyetlen előnye volt neki, hogy kapart meg ment mint az állat. De idővel jött a pofa és kihalt belőle még ez is. MInden másban full középszer a fószer
ZIDANE
Attól még cserének Jesét is megnézni. Bár egy más kérdés stílusú csatár sem lenne rossz.Vosztok írta:Régi szép idők, amikor egy Higuainnal kellett még megkűzdenie a csapatbakerülésért Karimnak, még Morata is kihívás volt néha, de Jesével szemben elég csak a mezét és a cipőjét felküldeni az edzőpályára, akkor is a francia lesz a kezdő.wZoLee7 írta: Láttad játszani Jesét az előszezonban? Bőven elég cserének.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Ibrahimovic, Cantona, Griezmann
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea
Régi szép idők, amikor egy Higuainnal kellett még megkűzdenie a csapatbakerülésért Karimnak, még Morata is kihívás volt néha, de Jesével szemben elég csak a mezét és a cipőjét felküldeni az edzőpályára, akkor is a francia lesz a kezdő.wZoLee7 írta:Láttad játszani Jesét az előszezonban? Bőven elég cserének.Vosztok írta:Rendes cserecsatárunk még mindig nincs
https://youtu.be/nmOE4AtDRDk
https://youtu.be/35_YJNHFkWA
Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - James/Bale, Modric, Kroos, Isco - Benzema, Griezmann
Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - James/Bale, Modric, Kroos, Isco - Benzema, Griezmann
Ott is bujocskazna, aztán lenne egy szép nagy lyuk a védelembeziro4vr írta:Az ő képességeit pazarlás lenne ott hátul kamatoztatni ti tudatlanok.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
De igen, viszont ahogy írod, mindent ők találnak ki. Nagy mellélövés nem lesz. Ha nem jön, majd kitalálják, hogy nem volt jó a fax. Vagy ajánlottak érte 40 milliót, de nem fogadta el a MU, vagy 20ért is adta volna a MU, de Pérezt nem lehet bepalizni...stb.stb.Most olvastam én is, de ezt nem egy újságíró mondta? (mondjuk mindegy, minden találgatás tőlük jön)
Én meg azt, hogy már szerdán be is akarják mutatni.Máshol meg azt olvastam, hogy a Trofeo Bernabéu miatt csak szerdán jelentik be.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
Most azt írják, hogy jövőhét végén fog érkezni. Sztem továbbra is ő lesz az augusztus 31-ei transzferünk.
Most olvastam én is, de ezt nem egy újságíró mondta? (mondjuk mindegy, minden találgatás tőlük jön)
Érdekes helyzet, Van Gaal is jegeli, sőt a hírek szerint inkább elengedné, viszont a vezetőség irreális árat kér érte. Nekünk itt van két olyan kapus, akikkel nem főbenjáró bűn nekimenni a szezonnak, De Gea pedig már idén váltana (gondolom Mendes is ezt erőlteti).
Az AS és a Marca szerint órákon belül hivatalos lesz Mateo Kovacic érkezése.
Máshol meg azt olvastam, hogy a Trofeo Bernabéu miatt csak szerdán jelentik be.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Az AS és a Marca szerint órákon belül hivatalos lesz Mateo Kovacic érkezése.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Most azt írják, hogy jövőhét végén fog érkezni. Sztem továbbra is ő lesz az augusztus 31-ei transzferünk.Kovacic érkezésével a lényegi rész szerintem le is zárul idénre, a felesleges játékosok távoznak még, esetleg De Gea jön, de szerintem csak jövőre fog Ő is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
ott van backupnak Arbeloa, Nacho, Danilo de még Cherysev is. Mondjuk kinek mennyire kielégítőek ők.
Abba nem annyira jó belegondolni, hogy mondjuk egy Bayern vagy Barca ellen Arbeloa van ott, de nem lehet minden posztra két azonos képességű ember. Nacho szerintem eléggé vállalható teljesítményt nyújt többnyire mindegyik hátvéd poszton, meg Danilo is reméljük összekapja magát. Hátulra akkor sem kell ember, ha lelépne Coentrao. Ráadásul amilyen sérülékeny, sajnos nincs sok jelentősége, hogy itt van, stabilan nem is lehet rá számítani.
Kovacic érkezésével a lényegi rész szerintem le is zárul idénre, a felesleges játékosok távoznak még, esetleg De Gea jön, de szerintem csak jövőre fog Ő is.
Ezzel nem is lenne baj, ha Bale nem lenne beton kezdő. Úgy a kezdőcsapat és a pad is megfelelő minőségű és mennyiségű lenne.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- ziro4vr
Az ő képességeit pazarlás lenne ott hátul kamatoztatni ti tudatlanok.
Nem illik.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
na jah, őt nem lehet kihagynimorientes írta:balet ki ne hagyd.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
balet ki ne hagyd.hinném hogy vennénk balhátvédet ha elmenne Coentrao, ott van backupnak Arbeloa, Nacho, Danilo de még Cherysev is. Mondjuk kinek mennyire kielégítőek ők.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- ziro4vr
Szerintem a Babát akartuk, csak Mourinho lecsapott...
Nem hinném hogy vennénk balhátvédet ha elmenne Coentrao, ott van backupnak Arbeloa, Nacho, Danilo de még Cherysev is. Mondjuk kinek mennyire kielégítőek ők.
Nem hinném hogy vennénk balhátvédet ha elmenne Coentrao, ott van backupnak Arbeloa, Nacho, Danilo de még Cherysev is. Mondjuk kinek mennyire kielégítőek ők.
Nem illik.
De ugye nem Alex Sandrot akarják újabb 30 millióért a Portóból a helyére?Realista24 írta:Coentrao ingyen és 7 milliós opció...ezt még a Milan is megirigyelné
Nachoról is olvasni, hogy akarja az Inter.
Pato - Wolfsburg hírek vannak közben.
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Láttad játszani Jesét az előszezonban? Bőven elég cserének.Vosztok írta:Rendes cserecsatárunk még mindig nincs
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Ibrahimovic, Cantona, Griezmann
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea
Rendes cserecsatárunk még mindig nincs
https://youtu.be/nmOE4AtDRDk