Abszolut támogatom.TéOeM írta:Állítólag a PSG jövő nyáron leigazolná Messit és CR-t, de ha nem jönne össze, B tervnek ott van az Agüero+Neymar kombó
Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Hát igen, sajnos ez így van. Mondjuk szerintem erre rádob egy lapáttal még az is, hogy Bartoék is inkább pénzforrásként tekintenek a Masiára, ezzel a dupla kombóval meg nehéz bárkinek is alkotnia. Pedig a Samper-Grimaldo duónak még helye is lehetne a keretben, és szép lassan be is lehetne építeni őket - évek alatt -, de nagyon úgy néz ki, hogy erről az elképzelésemről le kell mondanom, és 1-2 éven belül mennek el ők is, mi meg majd igazolunk a helyükre játékosokat..ziro4vr írta:Mondjuk LE nem az a nagy fiatal párti, 2 embert rak oda muszájból Sandrot meg Munirt ha nincs más. Samper helyett is, akit nem ismerek, csak onnan hogy GT isteníti mint én Gündogant azt a Kombao fiút nyomatta a felkészülési meccseken.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mondjuk LE nem az a nagy fiatal párti, 2 embert rak oda muszájból Sandrot meg Munirt ha nincs más. Samper helyett is, akit nem ismerek, csak onnan hogy GT isteníti mint én Gündogant azt a Kombao fiút nyomatta a felkészülési meccseken.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Állítólag a PSG jövő nyáron leigazolná Messit és CR-t, de ha nem jönne össze, B tervnek ott van az Agüero+Neymar kombó
-
Piquének hála hétvégére 4 védőnk marad, Alves, Masch, Bartra és Verma. Matyi utolsó fordulóban szerzett eltiltását tölti még, Vidal nem bevethető ugye, Douglas, Adrinao és Alba sérültek, Piqué meg eltiltott lesz 4 meccsre elvileg. Elég komoly..
Ha Grimaldot most se viszi el Lucho, akkor hivatalosan is valamiért kikerült nála a képből, amit őszintén nem értenék, jelenleg a B csapat legjobbja Samperrel egyetemben, ők a CSK-k is, Enrique meg tojik a fejükre.. Számomra rejtély, mert ráadásul nem is középszerű srácokról van szó, mindketten játszottak már a felnőttekkel is - Samper több tétmeccsen is -, és rendre jól teljesítettek.
Ha Grimaldot most se viszi el Lucho, akkor hivatalosan is valamiért kikerült nála a képből, amit őszintén nem értenék, jelenleg a B csapat legjobbja Samperrel egyetemben, ők a CSK-k is, Enrique meg tojik a fejükre.. Számomra rejtély, mert ráadásul nem is középszerű srácokról van szó, mindketten játszottak már a felnőttekkel is - Samper több tétmeccsen is -, és rendre jól teljesítettek.
Asszem 2 bajnokit is ki kell hagynia, de lehet csak 1-et, viszont amíg formába lendül, az nagyon sok idő lesz.. Egész alapozást el kell kezdenie újból kb, felnőtt korban nagyon kemények ezek a betegségek, szóval még legalább 1 hónapig nem lehet rá teljes mértékben számítani - szerintem.rojiblanco írta:Hogy ne legyen teljesen off: Neymar betegsége hogy áll?
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Jah,el lehet dumálni veluk a focirol,ok tènyleg szurkerek,nem agyatlan szemellenzos barmok.Mèg lesjer,(remèlem jol irom) kollega is. Mègha egy kicsit elfogultabb is.ericco írta:Engem konkrétan nem érdekel, ott mit írnak, amíg itt rendesen viselkednek, és érdemben tesznek hozzá a fórumozáshoz. Az ember kétszinű, alkalmazkodó, ha nem lenne az, már rég kihalt volna a mamutokkal együtt.Becksy23 írta:Ott mindennek elhordják a csapatot, ide meg jönnek cenzúrázva.
De igaz ez az atmas fickora is,aki szokott ide irogatni.
Na de hogy ne legyen teljesen off...ment a vita kb egy hete Piquerol,hogy mennyire stabil oszlopa o a csapatnak,micsoda vezèregyènisèg...na tegnap bemutatta
Vagy csak elege lett igy hirtelen a bilbaobol,sok az a 3 meccs egymás után
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- rojiblanco
- Kedvenc játékosaid: Godín, Giménez, Koke, Óliver, Saúl
- Kedvenc csapatod: Atleti
Amíg Raúl "sárgalap" García és Burgos a csapatnál van, addig nem ígérhetek semmitziro4vr írta:Ez idén is így lesz, akkor nem számíthatunk annyi balhéra?
- ziro4vr
Ez idén is így lesz, akkor nem számíthatunk annyi balhéra?rojiblanco írta: Na meg persze a tavasz végére már biztos lett, hogy nem lesz semmilyen trófea
Nem illik.
- rojiblanco
Én ebből a szempontból csak Carrascót féltem, ő szerintem az a típus, aki könnyen elszállhat, esetleg előjöhet belőle a szarok bele stílus. A többi új igazolás viszont kiküszöbölheti ezt a problémát, ami leginkább Mandzukic és Arda miatt volt. Na meg persze a tavasz végére már biztos lett, hogy nem lesz semmilyen trófea, ami a 13-14-es szezon után azért csalódás.Realista24 írta:Jacko szerintem Pikét is megenné reggelire ebben a formájában. Mondjuk ráférne a csapatotokra, hogy Cholo is beálljon. Fizikálisan és mentálisan még simán beférne, és egy kis tűz nem ártana a csapatba hozzátok mert néhány hónapja kicsit lejjebb adták mentálisan az Atmások szerintem.
Hogy ne legyen teljesen off: Neymar betegsége hogy áll?
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Engem konkrétan nem érdekel, ott mit írnak, amíg itt rendesen viselkednek, és érdemben tesznek hozzá a fórumozáshoz. Az ember kétszinű, alkalmazkodó, ha nem lenne az, már rég kihalt volna a mamutokkal együtt.Becksy23 írta:Ott mindennek elhordják a csapatot, ide meg jönnek cenzúrázva.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem kértem, hogy reagálj, csak bíztam benne, hogy felfogod amit írtam. De legközelebb majd mész pihenőre, aztán fórumozhatsz az említett helyeken.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Ó, érvényes ez jópár "itteni" Barcasra is. Ott mindennek elhordják a csapatot, ide meg jönnek cenzúrázva. Kétszínű, sunyi alakok, mint a csapatuk. Tisztelet a kivétel(ek)nek, nincs sok.Realista24 írta:Leírtam már párszor, hogy a kutyát nem érdeklik a Barca drukkerek vergődése, amíg nem itt teszik.Becksy23
Állandóan sírtok b+, hogy tiltsunk ki innen minden Barcást, mert fogyatékos mind, nem értenek a focihoz, stb.stb., erre van itt pár, akik értelmesen témázgatnak minden topicban, nincs idióta hozzászólás, csak elvétve, de rendre be kell hogy másoljatok valami szemetet.
Fuck logic.
Akinek ez kell az regisztráljon itt:
http://www.eurobarca.hu/forum/ucp.php?mode=register
vagy itt:
http://forum.nso.hu/
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Köszi, jó egy ilyet benyitni meló közben..ziro4vr írta:Vagy ittRealista24 írta: Akinek ez kell az regisztráljon itt:
vagy itt:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!http://webcache.googleusercontent.com/s ... %26azonosi
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
Most itt arra célzol, hogy az Inter ellen minket toltak?Becksy23 írta:A nagy csodacsapat BL nélkül maradt volna, ha nem tolják oda őket a döntőbe 2009-ben és 2011-ben is, 2010-ben nem sikerült, de azért ott is igyekeztek.
Ezt se mondta senki szerintem, max a legelvakultabbak.. Tegnap amúgy megfordíthattuk volna bőven, ha csak a tisztább ziccereket belőjük, már akkor is, de ez meg nem a piroson múlt, az után 5 perc alatt 2 olyan helyzetet hagytunk ki a kapu torkából, hogy kínomban röhögtem már.. Nem volt egy rossz meccs részünkről, legalább hajtás volt, még ha eredmény nem is, de legalább az látszik, hogy nem szarnak a tripla után magasról az egészre már a srácok, még mindig akarnak. Remélhetőleg marad is ez így sokáig még..gólvonal írta:Lesz mire fogni, hogy kikaptak,ha nincs piros megnyerték volna.
Édes istenem..ziro4vr írta:Vagy itt
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!http://webcache.googleusercontent.com/s ... %26azonosi
- ziro4vr
Vagy ittRealista24 írta: Akinek ez kell az regisztráljon itt:
vagy itt:
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Leírtam már párszor, hogy a kutyát nem érdeklik a Barca drukkerek vergődése, amíg nem itt teszik.Becksy23
Állandóan sírtok b+, hogy tiltsunk ki innen minden Barcást, mert fogyatékos mind, nem értenek a focihoz, stb.stb., erre van itt pár, akik értelmesen témázgatnak minden topicban, nincs idióta hozzászólás, csak elvétve, de rendre be kell hogy másoljatok valami szemetet.
Fuck logic.
Akinek ez kell az regisztráljon itt:
vagy itt:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Milyen jót tett most a Barca szurkolóknak ez a piroslap. Lesz mire fogni, hogy kikaptak,ha nincs piros megnyerték volna.
az nem zavar senkit, hogy a Barcának 180 perc alatt köze sem volt a meccshez, de a bíró eldöntötte
az nem zavar senkit, hogy a Barcának 180 perc alatt köze sem volt a meccshez, de a bíró eldöntötte
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jacko szerintem Pikét is megenné reggelire ebben a formájában. Mondjuk ráférne a csapatotokra, hogy Cholo is beálljon. Fizikálisan és mentálisan még simán beférne, és egy kis tűz nem ártana a csapatba hozzátok mert néhány hónapja kicsit lejjebb adták mentálisan az Atmások szerintem.ha Mascherano és Bartra fogná az 185 magas izomkolosszus Jacksont
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- rojiblanco
Én mondjuk nem bánnám, mert a 3. fordulóban Atleti - Barca és egy fokkal nyugodtabb lennék, ha Mascherano és Bartra fogná az 185 magas izomkolosszus JacksontRealista24 írta:Biztos nem megdicsérteMár ha tényleg kvaanyázás volt.
Engem egyébként különösebben nem érdekel, hogy eltiltják vagy sem. Ha k. anyázásért eltiltás járna, akkor minden csapatból 2-5 játékos fixen el lenne tiltva. Arda semmit nem kapott cipődobálásért, Carlo egy gesztusért kapott két meccset...stb.stb, az egész rendszer el van bacva. Alkalmazzák egyformán a szankciókat mindenkire, aztán akkor nem lenne gond, de ezek a fogalmatlanok (bírók és szövetség egyaránt)....vicckategória.
Klasszikuson meg nyerni kell ellenük, aztán ennyi.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Biztos nem megdicsérteMár ha tényleg kvaanyázás volt.
Engem egyébként különösebben nem érdekel, hogy eltiltják vagy sem. Ha k. anyázásért eltiltás járna, akkor minden csapatból 2-5 játékos fixen el lenne tiltva. Arda semmit nem kapott cipődobálásért, Carlo egy gesztusért kapott két meccset...stb.stb, az egész rendszer el van bacva. Alkalmazzák egyformán a szankciókat mindenkire, aztán akkor nem lenne gond, de ezek a fogalmatlanok (bírók és szövetség egyaránt)....vicckategória.
Klasszikuson meg nyerni kell ellenük, aztán ennyi.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema