Elektronika
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
Re: Elektronika
akkor inkább nem is veszek soha semmit
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
csabi* írta:köszi
és akkor lenne még egy hülye kérdésem: ezek a samsung microsd-k ugye nem csak samsungba jók?
Sajnos de, csak Samsungba operál 100% ig jól.
ZIDANE
-
köszi
és akkor lenne még egy hülye kérdésem: ezek a samsung microsd-k ugye nem csak samsungba jók?
-
- Kedvenc játékosaid: Nana Welbeck, Ahmed Benali
http://www.ebay.com/sch/sinceritytradin ... c&LH_BIN=1csabi* írta: ez tuti? nem bacnak át? ebayel kicsit szkeptikus vagyok ezügyben
Több ismerős is tőle rendelt és eredetik , személyes tapasztalatom nincs vele.
-
[quote="Kerlon"][quote="csabi*"]telefonba memóriakártyát honnan érdemes rendelni?[/quote]
Ebay[/quote]
ez tuti? nem bacnak át? ebayel kicsit szkeptikus vagyok ezügyben
Ebay[/quote]
ez tuti? nem bacnak át? ebayel kicsit szkeptikus vagyok ezügyben
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
inkább vedd meg ezt:reeed_ati írta:Fényképezőgépet keresnék, gondoltam rákérdezek itt, hátha vannak hozzáértők, akik tudnak ajánlani valamit.
Nem profi gép kell nekem, több száz ezerért, csak annyit szeretnék, hogy a családi összejövetelek, meg mondjuk a kirándulások alkalmával, azért ne ótvar képek készüljenek, szóval hobbi célra kellene gép.
Most első körben őt néztem ki: Nikon COOLPIX L340
Szerintetek ilyen célra, mint amit fentebb írtam, megfelelne? Vagy lenne hasonló áron jobb vétel is? +10-20ezer még beleférne.
http://hardverapro.hu/apro/szinte_uj_al ... ngeteg_k_1
Ebaycsabi* írta:telefonba memóriakártyát honnan érdemes rendelni?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Fényképezőgépet keresnék, gondoltam rákérdezek itt, hátha vannak hozzáértők, akik tudnak ajánlani valamit.
Nem profi gép kell nekem, több száz ezerért, csak annyit szeretnék, hogy a családi összejövetelek, meg mondjuk a kirándulások alkalmával, azért ne ótvar képek készüljenek, szóval hobbi célra kellene gép.
Szerintetek ilyen célra, mint amit fentebb írtam, megfelelne? Vagy lenne hasonló áron jobb vétel is? +10-20ezer még beleférne.
-
telefonba memóriakártyát honnan érdemes rendelni?
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Laptop vásárlás előtt állok, és a szakértelmeteket kérem, vagyis ha nem is azt, de egyfajta ajánlást, hogy tudjak választani.
150 ezer HUF körüli összegben szeretnék venni egy olyan műszert, amely igencsak jól bírja a HD youtube videókat, a HD filmeket, a Football managert , magát az internetezést, és némely játékokat, melyek 5 évre visszamenőleg futottak ki... nem akarok fifa16-ozni mert azért ahhoz már komoly vas kell, de egy GTA 4 vagy Fifa 13-14 fusson el rajta... tudtok-e ilyet ajánlani?
Elsősorban Dell szerető vagyok, ezt a márkajelzést favorizálom jobban, de jöhet más márka is, csak jó legyen teljesítményben is az árához képest. Előre is köszi!
150 ezer HUF körüli összegben szeretnék venni egy olyan műszert, amely igencsak jól bírja a HD youtube videókat, a HD filmeket, a Football managert , magát az internetezést, és némely játékokat, melyek 5 évre visszamenőleg futottak ki... nem akarok fifa16-ozni mert azért ahhoz már komoly vas kell, de egy GTA 4 vagy Fifa 13-14 fusson el rajta... tudtok-e ilyet ajánlani?
Elsősorban Dell szerető vagyok, ezt a márkajelzést favorizálom jobban, de jöhet más márka is, csak jó legyen teljesítményben is az árához képest. Előre is köszi!
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Én nem értem mit akarsz, de ha olyat, hogy:Galacticos írta:Olyat lehet csinalni movie makerrel (vagy vmi egyszeru szerkeszto programmal) hogy egy videot szeretnek csinalni sok sok videobol es kepbol na es most jon a kerdesesebb resz:
Ugy szeretnem h van mondjuk egy ket perces video azt belevagnam de a video kepresze csak az elso fel percre kene utana kepek de a video alatt levo hang meg menne tovabb? Ez megvalosithato? Aztan mondjuk a video vegere meg ismet visszajonne a video hangjahoz a videohoz tartozo keo?!
Tudom kicsit hulyen fogalmaztam de na
Videó kép+hang fél perc
Más Képek+ videó hangja
Videó kép+hang
Azt butább programok is meg tudják oldani, talán még a youtube is.
Van a képsáv, és a hangsáv. Benyomod a videót, hogy az menjen fél percig, vagy ameddig akarod, előtte leszeded róla a hangot. Majd beteszed alá a hangsávba külön a hangfájlt, ez végig tart. Aztán rárakod a képsávra a többi képet, beállítod milyen csili-vili módon vetítse stb. A végére meg berakod a videót újra, de beállítva, hogy onnan játssza le, ahol éppen a hangsáv tart, szóval, ha 1:41-nél akarod újra betenni a videóanyagot, akkor onnan indítod el. De akár azt is ketté vághatod, aztán nem kavarodsz bele, és csak egymás mellé kell pakolni a dolgokat.
Ha meg a hang nem kell, akkor fordítva csinálod értelemszerűen, és a hangot teszed be az elejére és a végére, a videó meg megy egybe.
- L.Miki
A videót nem tudod szétszedni ,,elemeire", ergo nem tudod kivenni belőle a zenét... a videót lenémítani tudod, felhangosítani, kettéosztani és levágni belőle részeket, amiket ki akarsz hagyni... de elemeire bontani nem tudod, hogy a videó alatti zene menjen, viszont a kép meg ne... csak olyat tudsz még, hogy a hangot leveszed a videóról és csak a kép fog menni... valami komolyabb filmszerkesztőt keress ehhez, vagy kísérletezz hátha összehozol valamit.Galacticos írta: De az a baj h nem teljesen zene megy a video alatt.
Es vhogy azt nem lehet szetszedni? Es akkor kulon betenni hogy peldaul megvagom a videot berakok fel percet utana hangkent berakom a video alatti hangot es aztan hangot offolom es a vegere megint a videot?
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Sziasztok! Budapesten keresek laptop szervízt vagy ezzel foglalkozó szakit, kerestem neten de annyi van mint a rosseb, egy korábbi tapasztalatra inkább építenék mint egy random választásra. Valaki tud ajánlani esetleg? Képernyővel van gond egyébként,háttérvilágítás megy, de fekete az egész kijelző. Integrált intel hd 4000 vidikártya, driverújratelepítés, rendszervisszaállítás megtörtént, jó lenne ha valami szaki ránézne h wtf?! Ja és vga-n monitorral megy, hdmi-n még nem próbáltam de gondolom azzal is megy majd.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
@Sonny írta:Honor 4C tulaj van köztünk esetleg? Érdekelnének a tapasztalatok, épp telefon vásárlás előtt állok mert a mostani kezdi kilehelni a lelkét és ár-érték arányban elég best-buy-nak tűnik a Honor. Sokat nem akarok telefonra áldozni nekem annyira nincsenek nagy elvárásaim csak legyen viszonylag stabil a rendszer meg egy elfogadható kamera aztán ennyivel be is érem.
Szerintem egy androidnak kell 2giga ram, hogy tényleg sallangmentesen fusson el egy Full HD kijelzővel mondjuk.
A jó kamerát meg ezeknél az ismeretlenebb ázsiai gyártóknál felejtsd el. Kivehetők a dolgok, meg láthatóak.... de nem fogsz velük szép képeket készíteni.
ZIDANE
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Frissítést írt minden esetben, mert magyarul indul el, és folyamatosan változik ukránra majd oroszra.dodi írta:arra nem válaszoltál, tiszta telepítéssel próbálkozol vagy frissítéssel?
ments le minden adatot, és nyomj egy tiszta win10-es telepítést.
Írj PÜ-t, hogyan csináljam, mert már minden létező oldalt átnyálaztam, legalább 16 órát foglalkoztam már vele mindhiába...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Galacticos
De az a baj h nem teljesen zene megy a video alatt.L.Miki írta:Valamennyire értem...de nem nem lehet. A Movie maker nem olyan okos, tehát olyat nem tudsz vele csinálni, hogy amit beakarsz tenni videót az elkészítendő videóba az megálljon félpercnél de a benne levő zene tovább menjen... zenét külön tegyél be hozzá és úgy klappolni fog... remélem erre voltál kíváncsi.Galacticos írta:Olyat lehet csinalni movie makerrel (vagy vmi egyszeru szerkeszto programmal) hogy egy videot szeretnek csinalni sok sok videobol es kepbol na es most jon a kerdesesebb resz:
Ugy szeretnem h van mondjuk egy ket perces video azt belevagnam de a video kepresze csak az elso fel percre kene utana kepek de a video alatt levo hang meg menne tovabb? Ez megvalosithato? Aztan mondjuk a video vegere meg ismet visszajonne a video hangjahoz a videohoz tartozo keo?!
Es vhogy azt nem lehet szetszedni? Es akkor kulon betenni hogy peldaul megvagom a videot berakok fel percet utana hangkent berakom a video alatti hangot es aztan hangot offolom es a vegere megint a videot?
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Honor 4C tulaj van köztünk esetleg? Érdekelnének a tapasztalatok, épp telefon vásárlás előtt állok mert a mostani kezdi kilehelni a lelkét és ár-érték arányban elég best-buy-nak tűnik a Honor. Sokat nem akarok telefonra áldozni nekem annyira nincsenek nagy elvárásaim csak legyen viszonylag stabil a rendszer meg egy elfogadható kamera aztán ennyivel be is érem.
- L.Miki
Valamennyire értem...de nem nem lehet. A Movie maker nem olyan okos, tehát olyat nem tudsz vele csinálni, hogy amit beakarsz tenni videót az elkészítendő videóba az megálljon félpercnél de a benne levő zene tovább menjen... zenét külön tegyél be hozzá és úgy klappolni fog... remélem erre voltál kíváncsi.Galacticos írta:Olyat lehet csinalni movie makerrel (vagy vmi egyszeru szerkeszto programmal) hogy egy videot szeretnek csinalni sok sok videobol es kepbol na es most jon a kerdesesebb resz:
- Galacticos
Olyat lehet csinalni movie makerrel (vagy vmi egyszeru szerkeszto programmal) hogy egy videot szeretnek csinalni sok sok videobol es kepbol na es most jon a kerdesesebb resz:
arra nem válaszoltál, tiszta telepítéssel próbálkozol vagy frissítéssel?
tick. tick. tick.