Real Madrid vs. Barcelona
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Ha Messi meg Suarez osszekapja magát akkor sima.Mondjuk Gorkaba is benne van a lepke.De ha Aduriz mèg isten modban van akkor....
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
Hát.... Nagyon nehéz meccs lesz az biztos. Védelmünk kb. nem lesz, mivel Matyi,Pique,Alba,Adriano,Douglas sem bevethető. Még ha a kh posztot meg is tudjuk oldani, de a bhv poszton valszeg Verma marad mint kényszer megoldás. Tehát a védelmünk nagyon sebezhető lesz. Mondjuk én LE helyében 3-5-2 nyomatnám. Talán így stabilabb lenne a védekezés.morientes írta: Na szal...a kèrdèsem a kovetkezo...harmadjára megveri a barca a bilbaot?
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Azt ne feledjétek, hogy a Bilbao csütörtökön EL-meccset tol, azaz hétfőtől vasárnapig bezárólag 3 meccset tolnak a héten. Ráadásul csütörtökön idegenben lesznek, így kétlem, hogy lesz erejük vasárnapra. Meglepődnék azért, ha harmadjára sem sikerülne a Barcának a győzelem... sajnos...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- rojiblanco
- Kedvenc játékosaid: Godín, Giménez, Koke, Óliver, Saúl
- Kedvenc csapatod: Atleti
Nyáron mindenki harmonikusan megvan egymással, derbik előtt/után meg jön a Ragnarök?morientes írta:Nem ismersz mèg barátom
Sok a hiányzó mindkét oldalon, talán a Barca tartalékos védelme miatt a baszkokra fogadnék. Most biztos van önbizalma az Athleticnek, a San Mamésban(ben?) pedig 100%, hogy pokol lesz.morientes írta:Na szal...a kèrdèsem a kovetkezo...harmadjára megveri a barca a bilbaot?
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem ismersz mèg barátomIlyenkor kedves és jófej vagyok, de szezon közben előjön az igazi énem
Na szal...a kèrdèsem a kovetkezo...harmadjára megveri a barca a bilbaot?
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Meguntam, még egy komment a témában és mindenki pihenőzik a szezon első hónapjában. Rendezzétek privátban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
„Szeretnék elnézést kérni, mert a viselkedésem, ahogy tiltakoztam, nem volt megfelelő. Ugyanakkor az asszisztens felé semmilyen direkt sértést nem tettem”
https://youtu.be/E46-rmn-eoM?t=24s
Te szánalmas kutya, te.
https://youtu.be/E46-rmn-eoM?t=24s
Te szánalmas kutya, te.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Esküszöm te többet foglalkozol a Barcások véleményével mint az egész sajtó egybevéve. Neked mindenki rossz aki nekik szurkol. Komolyan mint a vének akik kárognak a gangon, hogy bezzeg az én időmben...R.M.C.F írta:..
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ide teszem,itt a közege:
Most hogy meg lett véve,egy a cél,kikezdeni a realt a horváttal....más nem lehet....ha a barca vette volna meg,akkor meg el lenne ismerve,és páran alsónadrágot cserélnének,hogy egy jövő top kp-a odament mint song......
Hagyjuk ezt már.....menjetek át,érdemes.....egy igazi fertő,a sok szamár,akik abban élik ki magukat hogy leszólják a real madridot a világ legnagyobb klubját,ezzel saját magukat még jobban leszólják,hiszen 1/2 osztállyal mindig alattunk voltak.....tegyék,mi szarok vagyunk,azok voltunk...azok is leszünk........ez van,mindössze 2x annyit nyertünk mint amazok.....de ez nem fontos,a lényeg,hogy jó magyarosan lehessen köpni másra,gennyet felköhögni....ez az életük....tegyék. Ilyen a többség,kevés a kivétel,azokkal nem is tudtam soha hogy mi a fene lehet.......
Mi meg szépen tegyünk a dolgunkat.....aztán majd 20 év múlva,amikor nekünk lesz 15 BL...nekik meg 9,akkor is férgesednek majd ránk......és el kell tudni ezt majd viselnünk....el kell fogadni,ezek ebben a patkány stilusba érzik jól magukat.
Pedig nem lenne nagy dolog intelligensen vitázni,elismerni és tiszteni a másikat
1999 óta vagyok real drukker,akkor szép sikereink voltak,nekik meg 0,mégsem velük foglalkoztam...... meg sem fordult a fejemben hogy köpdössem,leszóljam őket. Aztán eljött a sikerkorszakuk...és jöttek fel a alul lakók mint a f***gek,és megutáltam úgy ezeket mint a szaharában 23 napig napon érlelt nyers húst.... fejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
horda.
Évente 1x megyek át az agymosókhoz......ott kezdte el az egyik totál vakcsibe ezt.....hát ember,a hazugság az hazugság,akkor is ha egy barcás mondja....akkor még inkább.numberone1 írta:
...addig a horvat egy gyenge INterben sem volt alap k
Most hogy meg lett véve,egy a cél,kikezdeni a realt a horváttal....más nem lehet....ha a barca vette volna meg,akkor meg el lenne ismerve,és páran alsónadrágot cserélnének,hogy egy jövő top kp-a odament mint song......
Hagyjuk ezt már.....menjetek át,érdemes.....egy igazi fertő,a sok szamár,akik abban élik ki magukat hogy leszólják a real madridot a világ legnagyobb klubját,ezzel saját magukat még jobban leszólják,hiszen 1/2 osztállyal mindig alattunk voltak.....tegyék,mi szarok vagyunk,azok voltunk...azok is leszünk........ez van,mindössze 2x annyit nyertünk mint amazok.....de ez nem fontos,a lényeg,hogy jó magyarosan lehessen köpni másra,gennyet felköhögni....ez az életük....tegyék. Ilyen a többség,kevés a kivétel,azokkal nem is tudtam soha hogy mi a fene lehet.......
Mi meg szépen tegyünk a dolgunkat.....aztán majd 20 év múlva,amikor nekünk lesz 15 BL...nekik meg 9,akkor is férgesednek majd ránk......és el kell tudni ezt majd viselnünk....el kell fogadni,ezek ebben a patkány stilusba érzik jól magukat.
Pedig nem lenne nagy dolog intelligensen vitázni,elismerni és tiszteni a másikat
1999 óta vagyok real drukker,akkor szép sikereink voltak,nekik meg 0,mégsem velük foglalkoztam...... meg sem fordult a fejemben hogy köpdössem,leszóljam őket. Aztán eljött a sikerkorszakuk...és jöttek fel a alul lakók mint a f***gek,és megutáltam úgy ezeket mint a szaharában 23 napig napon érlelt nyers húst.... fejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
horda.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az enyém isIlyenkor kedves és jófej vagyok, de szezon közben előjön az igazi énem
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- rojiblanco
- Kedvenc játékosaid: Godín, Giménez, Koke, Óliver, Saúl
- Kedvenc csapatod: Atleti
Ilyenkor kedves és jófej vagyok, de szezon közben előjön az igazi énemmorientes írta: De igaz ez az atmas fickora is,aki szokott ide irogatni.
Mit meg nem adnék érte, ha végre nem botlanék bele mindenütt Facebookon a Ronaldo vs. Messi párharc magasröptű intellektuális kivesézésébe.dzsi91 írta:Amúgy király lenne, azért egy ilyen rivalizálást durva lenne lezárni mondjuk egy közös bl címmel Meg már unom kicsit őket szval nem bánnám,ha mind2 lelépne
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Amúgy király lenne, azért egy ilyen rivalizálást durva lenne lezárni mondjuk egy közös bl címmel Meg már unom kicsit őket szval nem bánnám,ha mind2 lelépneR.M.C.F írta:Abszolut támogatom.TéOeM írta:Állítólag a PSG jövő nyáron leigazolná Messit és CR-t, de ha nem jönne össze, B tervnek ott van az Agüero+Neymar kombó
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
psg16/17
védelem
pogba-vidal-yaya
messi-ibra-cé
védelem
pogba-vidal-yaya
messi-ibra-cé
Ők is túl sok marvelt néznek.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
messi+cr kombót én is megnézném szívesen
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Abszolut támogatom.TéOeM írta:Állítólag a PSG jövő nyáron leigazolná Messit és CR-t, de ha nem jönne össze, B tervnek ott van az Agüero+Neymar kombó
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Hát igen, sajnos ez így van. Mondjuk szerintem erre rádob egy lapáttal még az is, hogy Bartoék is inkább pénzforrásként tekintenek a Masiára, ezzel a dupla kombóval meg nehéz bárkinek is alkotnia. Pedig a Samper-Grimaldo duónak még helye is lehetne a keretben, és szép lassan be is lehetne építeni őket - évek alatt -, de nagyon úgy néz ki, hogy erről az elképzelésemről le kell mondanom, és 1-2 éven belül mennek el ők is, mi meg majd igazolunk a helyükre játékosokat..ziro4vr írta:Mondjuk LE nem az a nagy fiatal párti, 2 embert rak oda muszájból Sandrot meg Munirt ha nincs más. Samper helyett is, akit nem ismerek, csak onnan hogy GT isteníti mint én Gündogant azt a Kombao fiút nyomatta a felkészülési meccseken.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mondjuk LE nem az a nagy fiatal párti, 2 embert rak oda muszájból Sandrot meg Munirt ha nincs más. Samper helyett is, akit nem ismerek, csak onnan hogy GT isteníti mint én Gündogant azt a Kombao fiút nyomatta a felkészülési meccseken.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Állítólag a PSG jövő nyáron leigazolná Messit és CR-t, de ha nem jönne össze, B tervnek ott van az Agüero+Neymar kombó
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Piquének hála hétvégére 4 védőnk marad, Alves, Masch, Bartra és Verma. Matyi utolsó fordulóban szerzett eltiltását tölti még, Vidal nem bevethető ugye, Douglas, Adrinao és Alba sérültek, Piqué meg eltiltott lesz 4 meccsre elvileg. Elég komoly..
Ha Grimaldot most se viszi el Lucho, akkor hivatalosan is valamiért kikerült nála a képből, amit őszintén nem értenék, jelenleg a B csapat legjobbja Samperrel egyetemben, ők a CSK-k is, Enrique meg tojik a fejükre.. Számomra rejtély, mert ráadásul nem is középszerű srácokról van szó, mindketten játszottak már a felnőttekkel is - Samper több tétmeccsen is -, és rendre jól teljesítettek.
Ha Grimaldot most se viszi el Lucho, akkor hivatalosan is valamiért kikerült nála a képből, amit őszintén nem értenék, jelenleg a B csapat legjobbja Samperrel egyetemben, ők a CSK-k is, Enrique meg tojik a fejükre.. Számomra rejtély, mert ráadásul nem is középszerű srácokról van szó, mindketten játszottak már a felnőttekkel is - Samper több tétmeccsen is -, és rendre jól teljesítettek.
Asszem 2 bajnokit is ki kell hagynia, de lehet csak 1-et, viszont amíg formába lendül, az nagyon sok idő lesz.. Egész alapozást el kell kezdenie újból kb, felnőtt korban nagyon kemények ezek a betegségek, szóval még legalább 1 hónapig nem lehet rá teljes mértékben számítani - szerintem.rojiblanco írta:Hogy ne legyen teljesen off: Neymar betegsége hogy áll?