Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 19., szerda 12:12

Ha Messi meg Suarez osszekapja magát akkor sima.Mondjuk Gorkaba is benne van a lepke.De ha Aduriz mèg isten modban van akkor.... :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Hungarokatalán
Kedvenc játékosaid: Szalai
Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls

HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. augusztus 19., szerda 11:56

morientes írta: Na szal...a kèrdèsem a kovetkezo...harmadjára megveri a barca a bilbaot? :D
Hát.... Nagyon nehéz meccs lesz az biztos. Védelmünk kb. nem lesz, mivel Matyi,Pique,Alba,Adriano,Douglas sem bevethető. Még ha a kh posztot meg is tudjuk oldani, de a bhv poszton valszeg Verma marad mint kényszer megoldás. Tehát a védelmünk nagyon sebezhető lesz. Mondjuk én LE helyében 3-5-2 nyomatnám. Talán így stabilabb lenne a védekezés.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 19., szerda 11:26

Azt ne feledjétek, hogy a Bilbao csütörtökön EL-meccset tol, azaz hétfőtől vasárnapig bezárólag 3 meccset tolnak a héten. Ráadásul csütörtökön idegenben lesznek, így kétlem, hogy lesz erejük vasárnapra. Meglepődnék azért, ha harmadjára sem sikerülne a Barcának a győzelem... sajnos...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

rojiblanco
Kedvenc játékosaid: Godín, Giménez, Koke, Óliver, Saúl
Kedvenc csapatod: Atleti

HozzászólásSzerző: rojiblanco » 2015. augusztus 19., szerda 11:24

morientes írta:Nem ismersz mèg barátom :lol:
Nyáron mindenki harmonikusan megvan egymással, derbik előtt/után meg jön a Ragnarök? :mrgreen:
morientes írta:Na szal...a kèrdèsem a kovetkezo...harmadjára megveri a barca a bilbaot? :D
Sok a hiányzó mindkét oldalon, talán a Barca tartalékos védelme miatt a baszkokra fogadnék. Most biztos van önbizalma az Athleticnek, a San Mamésban(ben?) pedig 100%, hogy pokol lesz.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 19., szerda 10:09

Ilyenkor kedves és jófej vagyok, de szezon közben előjön az igazi énem :mrgreen:
Nem ismersz mèg barátom :lol:

Na szal...a kèrdèsem a kovetkezo...harmadjára megveri a barca a bilbaot? :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 19., szerda 9:56

Meguntam, még egy komment a témában és mindenki pihenőzik a szezon első hónapjában. Rendezzétek privátban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 19., szerda 9:25

„Szeretnék elnézést kérni, mert a viselkedésem, ahogy tiltakoztam, nem volt megfelelő. Ugyanakkor az asszisztens felé semmilyen direkt sértést nem tettem”
https://youtu.be/E46-rmn-eoM?t=24s
:coffee:
Te szánalmas kutya, te.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. augusztus 18., kedd 21:42

R.M.C.F írta:..
Esküszöm te többet foglalkozol a Barcások véleményével mint az egész sajtó egybevéve. Neked mindenki rossz aki nekik szurkol. Komolyan mint a vének akik kárognak a gangon, hogy bezzeg az én időmben...
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 18., kedd 21:34

Ide teszem,itt a közege:
numberone1 írta:
...addig a horvat egy gyenge INterben sem volt alap k
Évente 1x megyek át az agymosókhoz......ott kezdte el az egyik totál vakcsibe ezt.....hát ember,a hazugság az hazugság,akkor is ha egy barcás mondja....akkor még inkább. :lol: :lol:

Most hogy meg lett véve,egy a cél,kikezdeni a realt a horváttal....más nem lehet....ha a barca vette volna meg,akkor meg el lenne ismerve,és páran alsónadrágot cserélnének,hogy egy jövő top kp-a odament mint song...... :lol: :lol: :lol: :lol:

Hagyjuk ezt már.....menjetek át,érdemes.....egy igazi fertő,a sok szamár,akik abban élik ki magukat hogy leszólják a real madridot a világ legnagyobb klubját,ezzel saját magukat még jobban leszólják,hiszen 1/2 osztállyal mindig alattunk voltak.....tegyék,mi szarok vagyunk,azok voltunk...azok is leszünk........ez van,mindössze 2x annyit nyertünk mint amazok.....de ez nem fontos,a lényeg,hogy jó magyarosan lehessen köpni másra,gennyet felköhögni....ez az életük....tegyék. Ilyen a többség,kevés a kivétel,azokkal nem is tudtam soha hogy mi a fene lehet.......

Mi meg szépen tegyünk a dolgunkat.....aztán majd 20 év múlva,amikor nekünk lesz 15 BL...nekik meg 9,akkor is férgesednek majd ránk......és el kell tudni ezt majd viselnünk....el kell fogadni,ezek ebben a patkány stilusba érzik jól magukat.
Pedig nem lenne nagy dolog intelligensen vitázni,elismerni és tiszteni a másikat

1999 óta vagyok real drukker,akkor szép sikereink voltak,nekik meg 0,mégsem velük foglalkoztam...... meg sem fordult a fejemben hogy köpdössem,leszóljam őket. Aztán eljött a sikerkorszakuk...és jöttek fel a alul lakók mint a f***gek,és megutáltam úgy ezeket mint a szaharában 23 napig napon érlelt nyers húst.... fejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

horda.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 18., kedd 21:09

Ilyenkor kedves és jófej vagyok, de szezon közben előjön az igazi énem :mrgreen:
Az enyém is :shifty:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

rojiblanco
Kedvenc játékosaid: Godín, Giménez, Koke, Óliver, Saúl
Kedvenc csapatod: Atleti

HozzászólásSzerző: rojiblanco » 2015. augusztus 18., kedd 20:57

morientes írta: De igaz ez az atmas fickora is,aki szokott ide irogatni.
dzsi91 írta:Amúgy király lenne, azért egy ilyen rivalizálást durva lenne lezárni mondjuk egy közös bl címmel :D Meg már unom kicsit őket szval nem bánnám,ha mind2 lelépne :D
Mit meg nem adnék érte, ha végre nem botlanék bele mindenütt Facebookon a Ronaldo vs. Messi párharc magasröptű intellektuális kivesézésébe.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. augusztus 18., kedd 20:01

R.M.C.F írta:
TéOeM írta:Állítólag a PSG jövő nyáron leigazolná Messit és CR-t, de ha nem jönne össze, B tervnek ott van az Agüero+Neymar kombó :mrgreen: :agree:
Abszolut támogatom.
Amúgy király lenne, azért egy ilyen rivalizálást durva lenne lezárni mondjuk egy közös bl címmel :D Meg már unom kicsit őket szval nem bánnám,ha mind2 lelépne :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. augusztus 18., kedd 17:59

psg16/17
védelem
pogba-vidal-yaya
messi-ibra-cé

:mrgreen:
Kép

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2015. augusztus 18., kedd 17:21

Ők is túl sok marvelt néznek. :lol:

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. augusztus 18., kedd 17:20

messi+cr kombót én is megnézném szívesen
Kép

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 18., kedd 17:05

TéOeM írta:Állítólag a PSG jövő nyáron leigazolná Messit és CR-t, de ha nem jönne össze, B tervnek ott van az Agüero+Neymar kombó :mrgreen: :agree:
Abszolut támogatom.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. augusztus 18., kedd 15:36

ziro4vr írta:Mondjuk LE nem az a nagy fiatal párti, 2 embert rak oda muszájból Sandrot meg Munirt ha nincs más. Samper helyett is, akit nem ismerek, csak onnan hogy GT isteníti mint én Gündogant :mrgreen: azt a Kombao fiút nyomatta a felkészülési meccseken.
Hát igen, sajnos ez így van. Mondjuk szerintem erre rádob egy lapáttal még az is, hogy Bartoék is inkább pénzforrásként tekintenek a Masiára, ezzel a dupla kombóval meg nehéz bárkinek is alkotnia. Pedig a Samper-Grimaldo duónak még helye is lehetne a keretben, és szép lassan be is lehetne építeni őket - évek alatt -, de nagyon úgy néz ki, hogy erről az elképzelésemről le kell mondanom, és 1-2 éven belül mennek el ők is, mi meg majd igazolunk a helyükre játékosokat..

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 18., kedd 15:19

Mondjuk LE nem az a nagy fiatal párti, 2 embert rak oda muszájból Sandrot meg Munirt ha nincs más. Samper helyett is, akit nem ismerek, csak onnan hogy GT isteníti mint én Gündogant :mrgreen: azt a Kombao fiút nyomatta a felkészülési meccseken.
Nem illik.

TéOeM
Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos

HozzászólásSzerző: TéOeM » 2015. augusztus 18., kedd 15:05

Állítólag a PSG jövő nyáron leigazolná Messit és CR-t, de ha nem jönne össze, B tervnek ott van az Agüero+Neymar kombó :mrgreen: :agree:

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. augusztus 18., kedd 14:45

Piquének hála hétvégére 4 védőnk marad, Alves, Masch, Bartra és Verma. Matyi utolsó fordulóban szerzett eltiltását tölti még, Vidal nem bevethető ugye, Douglas, Adrinao és Alba sérültek, Piqué meg eltiltott lesz 4 meccsre elvileg. Elég komoly.. :lol:

Ha Grimaldot most se viszi el Lucho, akkor hivatalosan is valamiért kikerült nála a képből, amit őszintén nem értenék, jelenleg a B csapat legjobbja Samperrel egyetemben, ők a CSK-k is, Enrique meg tojik a fejükre.. :hmmm: Számomra rejtély, mert ráadásul nem is középszerű srácokról van szó, mindketten játszottak már a felnőttekkel is - Samper több tétmeccsen is -, és rendre jól teljesítettek.
rojiblanco írta:Hogy ne legyen teljesen off: Neymar betegsége hogy áll?
Asszem 2 bajnokit is ki kell hagynia, de lehet csak 1-et, viszont amíg formába lendül, az nagyon sok idő lesz.. Egész alapozást el kell kezdenie újból kb, felnőtt korban nagyon kemények ezek a betegségek, szóval még legalább 1 hónapig nem lehet rá teljes mértékben számítani - szerintem.

Vissza: