Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Jövőre szabad lesz Mou, Pepe meg Ancelotti.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Klopp Münchenbe megy szerintem.BBeno írta:felevet kell csak kibirni. felkeszul klopp
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
elnokvalasztas meg arrebb van szoval be kell erni edzovaltassal
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Te magad sem hiszed el...egy téli edzőváltásnál nagyobb hülyeséget már nehezen csinálhatnánk. Meg amúgy is, kétlem hogy Klopp lenne a megoldás.felevet kell csak kibirni. felkeszul klopp
Balet simán elvinné az MU 100-130-ért ha Pérez eladná, de ő szerelmes lett.
felevet kell csak kibirni. felkeszul klopp
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
És Rafa még ilyen meccsek után lemeri nyilatkozni azt,hogy Bale harcolni fog a 10-es posztért Jamesszal és Iscoval. Könyörgöm.
Röhögök de sírni tudnék, és azt hiszem fogok is tavasszal.
Na mindegy. Kovacic haverunk már letudta az orvosit. Ennyi és ilyen minőségi játékosok mellett képtelenség lesz bale-t a csapatban tartani. Legalábbis ezzel nyugtatom magam.
Röhögök de sírni tudnék, és azt hiszem fogok is tavasszal.
Na mindegy. Kovacic haverunk már letudta az orvosit. Ennyi és ilyen minőségi játékosok mellett képtelenség lesz bale-t a csapatban tartani. Legalábbis ezzel nyugtatom magam.
Vagy mondjuk valamelyik menő hálidúvid prodjúszer pl Ridley Scott összelapátolhatna pár száz millió dollár költségvetésű pénzt, hogy készül az új Majmok bolygója autentikus változata, ahol Bale a főszereplő.wZoLee7 írta:El úgy sem adjuk, pedig az lenne a legjobb. Viszont hülyét kapok attól ha a csatár mögött látom téblábolni
A pénzt persze lenyúlná Bale és Scott fitti-fitti, és a vadló valami alapítványon keresztül visszainjektálná a lovét ami lenyúlt. Ezzel is kárpótolva azt a sok veszteséget amit a madridizmusnak és a Real madridnak okozott. Persze mondjuk jófej lennék, mert én Perez helyében adnék neki pénz egy menő fodrászhoz meg borbélyhoz. Szívtelen azért nem vagyok, még vele sem! :Đ
Itt fog bosszantani minket éveken át.
Meg most komolyan. Ki venné meg?
Olcsón nem lehetne eladni, mert makacsok vagyunk.. A teljesítményét meg túlzás nélkül már egy jó 2 milliós játékos lehozza...nah ez a kritika Bale...ami reális is. Nem csak azokat kéne meghallani amit a puszipajtások mondanak...
Remélem a madridi szurkolók kikezdik, és elüldözik és sírva fog könyörögni Pereznek hogy elengedje.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tobb eszuk van nekik annal,hogy egy ilyen stilusu játèkost valaha mèg a camp nou kornyèkère is engedjenek...Komolyan talán még a Barcásoknak sem kívánnám ezt, hogy átérezzék, hogy mennyire idegölő egy ilyen balf_szt a pályán látni,
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- wZoLee7
El úgy sem adjuk, pedig az lenne a legjobb. Viszont hülyét kapok attól ha a csatár mögött látom téblábolni
Beadni sem tud... Fék ő ott meg szar is. Nincs mit szépíteni rajta, alkalmatlan oda. Is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ez az Asensio-s üzlet elég jónak tűnik. 30 meccs. Remélhetőleg nem 30x 5 perc. Espanyol se annyira elveszett csapat, szóval tud majd fejlődni.
Ödegaardnal is valami ilyen kéne. 30 meccs minimum. Bár, korábban nem voltam elragadtatva az ötlettől, de ha a Celtic bejut a BL-be, akkor megpróbálnám odaadni nekik 1 évre. Ott szerintem még kezdő is lehetne. Persze mindezt akkor, ha nem sikerül itthon egy Villarrealba vagy (Sevilla, Valencia)-ba adni.
Ödegaardnal is valami ilyen kéne. 30 meccs minimum. Bár, korábban nem voltam elragadtatva az ötlettől, de ha a Celtic bejut a BL-be, akkor megpróbálnám odaadni nekik 1 évre. Ott szerintem még kezdő is lehetne. Persze mindezt akkor, ha nem sikerül itthon egy Villarrealba vagy (Sevilla, Valencia)-ba adni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- wZoLee7
Tény, hogy Bale fék, de azért annyira megint nem. Egyszerűen nem ott és abban a szerepkörben játszik, ahol neki kellene. Ha pl kap egy hosszú labdát a szélre egy percig se aggódok, úgy is beéri és még be is tudja adni
Egyébként én betenném bal oldalra őt, egész durván visszavonva, ha nem védekezik pad és kész. Ott menne neki a játék ha akarná, mert úgy tűnik itt Madridban az emberünk elfelejtette hogy kell lőni a kaput
Egyébként én betenném bal oldalra őt, egész durván visszavonva, ha nem védekezik pad és kész. Ott menne neki a játék ha akarná, mert úgy tűnik itt Madridban az emberünk elfelejtette hogy kell lőni a kaput
K
K
Amúgy nem tudom ki hogy van vele.RealRaúl77 írta:Bale nem kell nekik még?palesz77 írta: Azért az nem lenne semmi, ha Illarrától és Khedirától is ők szabadítanának meg titeket..
De bennem rendesen frusztrációt vált ki az a szó már hogy Bale. Elképesztően irritál mikor nézem a meccset és rendre azt látom hogy a vadló miatt akad el egy támadás. Annyi keserűséget okozott, hogy már irritál a neve, a jelenlére. Pedig iszonyat toleráns voltam vele.
Megmondom őszintén, soha életemben nem gondoltam volna, hogy Khedira után lesz ilyen hamar még egy ember a Realban.
De ami igazán felháborító, hogy ha egészséges, akkor is kezd, mert ha legalább néha a padon látnám, már jobb lenne a helyzet. De nem. Ő mindig kezdő.
Az-az igazság, hogy miatta (bármennyire hihetetlen) már nem is várom annyira a meccseket, mert már az van a fejemben, hogy baszki CR mellett Bale tuti kezdő....
Nagyon félek, hogy ez a walesi csodagyerek még jó pár évig megkeseríti a lelkemet, lelkünket.
Viccen kívül Özil és Higuaín is nagyobb haszna volt a csapatnak mint Bale. Őket is szidtuk rendesen, tettek is érte. De Bale...
Talán életemben nem örültem annyira egy játékos érkezésének sem, mint majd örülni fogok akkor ha ő elkotródik innen a vérvörös manches.... bűbánatba. Oda. Menjen a skót bajnokságba, ott jó ez a megtolom, beadom azt lesz valami stílus. Ott rugdoshatja a szögletzászlót, meg jampiskodhat hogy ő a király. De az igazság, hogy a Realba olyan kevés, és kevés is lesz mindig, hogy azt fáj leírni. Fáj mert a saját csapatomat keseríti. Komolyan talán még a Barcásoknak sem kívánnám ezt, hogy átérezzék, hogy mennyire idegölő egy ilyen balf_szt a pályán látni, aki ahol lehet hátráltatja a csapatot. Főleg idegőrlő mikor 91 éves öreganyámat (aki semmit nem ért a focihoz) leültetném a meccs elé és mondaná meccs végén: te...ki az a majmokbolygójából szabadult kétlábas, passzolni nem tudó kétballábas csirkefogótekintetű focistának se nevezhető ************ ?!
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Szerintem bajnokságot akarnak vèdeni,nem kockáztatnak.Bale nem kell nekik mèg?
LEGIO PATRIA NOSTRA
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Bale nem kell nekik még?palesz77 írta:Azért az nem lenne semmi, ha Illarrától és Khedirától is ők szabadítanának meg titeket..Realista24 írta:Juve kinézte magának Illarrát állítólag.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Azért az nem lenne semmi, ha Illarrától és Khedirától is ők szabadítanának meg titeket..Realista24 írta:Juve kinézte magának Illarrát állítólag.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
La Sexta és a Real Madrid tv adja...
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
megpróbáltam leszedni tabra de nem kompatibilis azt írja. wtf!?Realista24 írta:Nem, Real Madrid app.dannen írta:tv nem adja a meccsünket?
- wZoLee7
valami streamet mindig lehet találni, majd a megy a meccs topicba teszek ha találokdannen írta:tv nem adja a meccsünket?