Az igen barátomziro4vr írta:Kövi fogadásnál ha én nyerek ki kell menned egy meccsre és egy Cé-féle szelfit kell tolnod a lelátón.Realista24 írta:Mondjuk úgy, hogy le se szarom, hogy így finoman fejezzem ki magam
Mennyei futball
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Mennyei futball
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kövi fogadásnál ha én nyerek ki kell menned egy meccsre és egy Cé-féle szelfit kell tolnod a lelátón.Realista24 írta:Mondjuk úgy, hogy le se szarom, hogy így finoman fejezzem ki magam
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mondjuk úgy, hogy le se szarom, hogy így finoman fejezzem ki magam
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
R24 gondolom örülsz, hogy jó kezekben van a fehérvári csapat.„Nagyon sok ember szeretne a Vidi edzője lenni, ami azt mutatja, hogy a klubnak jó hírneve van. Sok olyan feltétel van, aminek meg kell felelnie a leendő szakembernek, hogy a Videoton edzője lehessen, keresem a megfelelőt. Szabad kezet kaptam. Vannak, akikkel egyeztetek, de szakmai kérdésekben én döntök” – nyilatkozta szerdán a vidi.hu-nak az edzőkérdéssel kapcsolatban Kovács Zoltán, a Videoton sportigazgatója.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Ha nem talál magának csapatot akkor augusztus végén,szeptember elején beeshet hozzánk!
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Tőzsér mennyire reális?BBarni írta:Szarunk mi európára, 64/65-ben úgyis végigvertük, még van időnk a második hullám előtt!
-
Szarunk mi európára, 64/65-ben úgyis végigvertük, még van időnk a második hullám előtt!
-
6 meccs 18 pont, 15 rúgott gól és 2 kapott mellet 7 pontos előny!26 meccses veretlenségi sorozat!
Böde 6 meccs 7 gól, legnagyobb király!
Böde 6 meccs 7 gól, legnagyobb király!
- Ferencváros
Én nagyon örülnék neki, de nem bízok benne. Sok pénzt kér, és vannak megkeresései is állítólag.ziro4vr írta: Tőzsér tényleg odamegy?
Egyébként a meccs megint elég sima volt, 10-15 percet leszámítva. Elég komoly statisztikáink vannak eddig, kétlem, hogy bárki is elvehetné a bajnoki címet.
És végre Radó Bandi barátom is betalált
- ziro4vr
Szerintem csak miattad mentek ki annyian!Kerlon írta:Ma, Pápán megye egyes meccsen ránézésre volt vagy 1000+ szurkoló.
Izgalmas lesz a bajnokság is, inkább az EL-ben vitézkedtek volna ennyire a fradi pléjerek. Tőzsér tényleg odamegy?
Nem illik.
Ma, Pápán megye egyes meccsen ránézésre volt vagy 1000+ szurkoló.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Fiola helyett nem nagyon van más alkalmas jobb bekknek, le is hozza korrektül.
- Ferencváros
bocsi a kettőért:
Fiolát továbbra sem értem, bár a válogatott meccseken egész jól tolta. Pintér, Tőzsér nincs játékban. Mervó remélem kimarad, mert vb óta ő sem nagyon játszott. Vida Máté is valószínűleg kimarad. Szalairól nem beszélek.A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE
KAPUSOK:
Bogdán Ádám (Liverpool), Dibusz Dénes (Ferencváros), Gulácsi Péter (RB Leipzig), Király Gábor (Haladás), Megyeri Balázs (Getafe)
VÉDŐK:
Botka Endre (Budapest Honvéd), Fiola Attila (Puskás Akadémia), Guzmics Richárd (Wisla Kraków), Juhász Roland (Videoton FC), Kádár Tamás (Lech Poznan), Lang Ádám (Videoton FC), Leandro (Ferencváros), Pintér Ádám (Ferencváros), Szolnoki Roland (Videoton FC), Vanczák Vilmos (FC Sion)
KÖZÉPPÁLYÁSOK
Elek Ákos (Csangcsun Jataj), Gera Zoltán (Ferencváros), Hajnal Tamás (Ferencváros), Kalmár Zsolt (RB Leipzig), Nagy Ádám (Ferencváros), Simon Ádám (Videoton FC), Tőzsér Dániel (klub nélkül), Varga József (Debrecen), Vida Máté (Vasas)
TÁMADÓK:
Böde Dániel (Ferencváros), Dzsudzsák Balázs (Bursaspor), Lovrencsics Gergő (Lech Poznan), Mervó Bence (MTK Budapest), Nikolics Nemanja (Legia Warsawa), Németh Krisztián (Sporting Kansas City), Priskin Tamás (Slovan Bratislava), Stieber Zoltán (Hamburger SV), Szalai Ádám (Hoffenheim)
- Ferencváros
Ettől félek én isKerlon írta:Szerintem Pintér lesz a védőtök.
Első nyilatkozatából eléggé lerí róla, hogy azért jött ide, mert nem volt más választása szerintem. Gondolom nem is tervez itt hosszú távra.
szerk.: TéOeM, egyelőre Pető vezeti a csapatot a Poznan ellen.
Hát őőő Pintér
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
És ki lesz a Vidi edzője?
Szerintem Pintér lesz a védőtök.
K
K
- Ferencváros
Pintér Ádám a Fradiban folytatja, illetve Cukicot is újraszerződtettük.
Pintérnek örülök, Leo után egy újabb univerzális játékos, Nagy Ádámmal így meg is oldják szerintem a vkp posztot. Védőt viszont továbbra is várok, Somália és Mateos pénzéből pedig bőven futná egy Lamah szintűre.
Na nem mintha amúgy nem nyernénk meg a bajnokságot.
Pintérnek örülök, Leo után egy újabb univerzális játékos, Nagy Ádámmal így meg is oldják szerintem a vkp posztot. Védőt viszont továbbra is várok, Somália és Mateos pénzéből pedig bőven futná egy Lamah szintűre.
Na nem mintha amúgy nem nyernénk meg a bajnokságot.
Ebben az esetben a kilencmillió euró fölé eső részen fele-fele arányban osztozik az orosz klub, valamint a játékos menedzsere.
na itt a probléma
na itt a probléma
K
K