A John Wesson - energiaital parost nem mondanam minoseginek, viszont bulik elott alapozasnak tokeletes.
A Ballantines, Red Label nekem se jott be, a Jack Daniels meg a Chivas Regal viszont annal inkabb. Ennek ellenere ritkan iszok whisky-t, a palinkat meg a kremlikoroket, foleg Sheridan's vagy Baileys, jobban szeretem.
peti_madrid írta:Addig meg marad a sör, meg az Unicum
Unicumot egyszer kostoltam, de eleg is volt. A Jager viszont nagy kedvenc.
Realista24 írta:nmate írta:Frei jó, de nem adnak vizet a kávé mellé. Meg sütit sem. Nálam ez alap lenne amúgy, Kármán kollégium büfében is kapni sütit/csokit és csak 160 a presszó.
Én inkább a vizet hiányolom, de az íz kárpótol.
Ti kavezas elott vagy utan szoktatok vizet inni?
Ha jol tudom, valamikor az 1600-as evek kozepen Ausztriaban kezdtek el eloszor vizet adni a kave melle, hogy elotte lemossak az izlelobimbokat, igy a kave aromaja is jobban erzodjon. Tobb orszagban viszont a kesernyes utoiz miatt kavezas utan fogyasztottak el a vizet. Meg hat a fogorvosok szerint is jobb minel hamarabb lemosni vizzel a fogakat.
A Frei-ben pont ezert nem adnak vizet, mert nem akarjak, hogy kavezas utan azonnal megigyuk a vizet es ezzel lemossuk a kave utoizeit. (legalabbis egy par evvel ezelotti interjuban ezt olvastam :Đ )