Ebben igazad van, közvetlen tapasztalatom nincs sem a stadionról, sem a környékéről (valószínűleg nem is fogom megtudni, milyen vendégszurkolónak lenni ott). Elhiszem, hogy veszélyes kint vendégként, de ezek a "szurkolók" ki vannak tiltva a stadionból (nem tudom, hogy kitudják-e ezt játszani), innentől kezdve pedig rendőrség feladata kezelni őket. Ezt tehát nem oldaná meg a biometrikus rendszer. A stadionon belüli erőszakra lehet megoldás, de nem tudom, hogy ilyen van-e.Realista24 írta:Mert a nemzetközi meccsekre azok akik félelmet keltenek az atlag emberben, nem jutnak el. Körözik oket, be sem léphetnek egy egy országba. Otthon élik ki magukat es bizony megteszik.
Hidd el nekem, nem egy, nem ketto sok meccset megjárt madridista mondta, hogy a Calderonba menni derbi idején nem barátságos móka.
Akik szurkolnak, azokkal nincs gondom. Sot, irigylem oket, mert brutális amit tolnak. Volt részem benne élőben. Le a kalappal.
Viszont még nem beszéltem olyannal, aki vendégként lett volna a Calderónban, bent ért bármilyen atrocitás? Nyilván szóbeli igen, de az a világon mindenhol alap.