Kommentáld a híreket
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Mondjuk tavasszal az egész csapat bujkált 1-2 kivétellel, szóval csak CR-t kiemelni, még akkor is, ha a legjobb játékosunk... érdekes. Megmondjuk csak elrakott 1-2 gólt a BL-ben is a kieséses szakaszban, de hát bujkált a szerencsétlen. Hol voltak a többiek? Más nem lőhet gólt? Ezzel nem azt mondom, hogy jó volt, de azért csak megtett 1-2 dolgot a csapatért, amit ha a többiek kiegészítettek volna, akkor sima döntő. Mondjuk Bale... ha ő csinál valamit tavasszal, akkor biztos döntő. De hát az meg akkora flop volt, hogy még Faubert is jobb lett volna ott a szélen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Meg Marcelo, meg Carvajal.morientes írta:Csapkodás ide vagy oda,hiszti jobbra vagy balra,az a fajta harcos mentalitás nagyon kevès emberben van meg a csapatban.Modric,Ramos,Pepe...meg Ronaldo kb.
De Ronaldo sem mindig harcias sőt. Tavasszal inkább volt hisztis, mint harcias.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Nem azt írtam, hogy kolonc az emberünk, hanem ha így folytatja, ebben a lejtmenetben, az lesz. Amihez tartom magam (szabadrúgások tekintetében már vagy két éve az). Szövegértelmezés smafu?
Ha a hírek igazak, és krónikus az a térdsérülés, a keményfejűsége miatt ismét végighúzza az őszt pihenés nélkül, tavaszra ismét visszaesik.Mike írta:a tavaly tavasz alapján? Hát mikor volt az már...
én is ott leszek, és megkövezem magam, de addig had legyenek kétségeim vele kapcsolatban, mert itt messze nem a szokásos másfél hónapos formaigadozásról van szó, hanem testi és magánéleti problémákról. Most szelfizik, élvezi a tétnélküliséget, tavasszal meg ismét egy idegroncs lesz + a térde, amit feljebb írtam.ziro4vr írta:Messi esete más, ott a testét rendbe tudta tenni komolyabb étrenddel meg fizikális javulással. CR a testéből már kihozta amit lehet, nincs hova javulni sőt.
Tavasz meg nyár nem számít ahha...ez egy tendencia, nem fog varazsszora minden változni. De ha igen, akkor majd mehetünk örömködni a topikjába.
Még Ronaldo is lehet az, mint ahogy Raúl is az volt az otolsó éveiben... ismétlem magam: szövegértelmezés pupákokkhedira,faubert,gravesen....na ők koloncok voltak
Merci Zizou!
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Èn mėg nem temetnèm Ronaldot.Nagyon nem.Ovè lesz a tavasz...ha az osz nem is.Bár ebben sem vagyok biztos.
Csapkodás ide vagy oda,hiszti jobbra vagy balra,az a fajta harcos mentalitás nagyon kevès emberben van meg a csapatban.Modric,Ramos,Pepe...meg Ronaldo kb.
Csapkodás ide vagy oda,hiszti jobbra vagy balra,az a fajta harcos mentalitás nagyon kevès emberben van meg a csapatban.Modric,Ramos,Pepe...meg Ronaldo kb.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Igyvandoncsontos írta:CR mint kolonc.. mindig tanul az ember
khedira,faubert,gravesen....na ők koloncok voltak
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Hónap vicceziro4vr írta:Messi esete más, ott a testét rendbe tudta tenni komolyabb étrenddel meg fizikális javulással.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
CR mint kolonc.. mindig tanul az ember
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Messi esete más, ott a testét rendbe tudta tenni komolyabb étrenddel meg fizikális javulással. CR a testéből már kihozta amit lehet, nincs hova javulni sőt.
Tavasz meg nyár nem számít ahha...ez egy tendencia, nem fog varazsszora minden változni. De ha igen, akkor majd mehetünk örömködni a topikjába.
Nem illik.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Ronaldonak többször is volt már ilyen gyengébb időszaka. Sőt Messinek is. Nemrég még arról elmélkedett mindenki hogy már sosem lesz a régi, lejtőre került, lusta lett, stb stb, aztán tessék, épp az 5. bogyóját készül átvenni a divatos öltönyébe, és talán jobb mint valaha. Ronaldo is megrázta magát mindig amikor már kezdték leírni. Most sem lesz másképp. Mondjuk eleve nem is értem az egészet. Még le se játszottuk az első tétmeccset, az előszezonból is sokat kihagyott. Mi alapján húzzátok le? A pár sörmeccs, vagy a tavaly tavasz alapján? Hát mikor volt az már...
Majd ha a 10. fordulóban is szar lesz, és a gólok se jönnek, akkor el lehet kezdeni aggódni. Addig felesleges.
Majd ha a 10. fordulóban is szar lesz, és a gólok se jönnek, akkor el lehet kezdeni aggódni. Addig felesleges.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nem láttam.Újra megkérdem: Láttad őt tavasszal?
- ericco
- Kapcsolat:
Újra megkérdem: Láttad őt tavasszal? Arra a Ronaldora inkább illik ez a két dolog, mint nem. Persze Balenek még ezt is sikerült alulmúlnia. És ezt már a csapat nem bírta el + Modric sérülése. Nem csodálkozom, hogy már Kroos is alibizett a vége felé.R.M.C.F írta:Kolonc meg a bújkál.
Az előszezonban sem a jobbik arcát mutatja eddig a portugál.
Merci Zizou!
-
Kolonc meg a bújkál.ericco írta:Nézted tavasszal a mozgását, a testbeszédét? Ha ez lesz idén egész évben, plusz Bale is hozza a formáját, és mindkettő tovább lesz nyomatva ennek ellenére, akkor idén sem kecsegtet sok jóval a szezon. És az a 100 millió sem jönne rosszul, na meg a felszabadult fizetése sem, ami majdnem bruttó 40 millió €.R.M.C.F írta:Uuuuuu...nagyon erös túlzások
Szóval elmondanád miben túloztam olyan nagyon erősen?
- ericco
- Kapcsolat:
Nézted tavasszal a mozgását, a testbeszédét? Ha ez lesz idén egész évben, plusz Bale is hozza a formáját, és mindkettő tovább lesz nyomatva ennek ellenére, akkor idén sem kecsegtet sok jóval a szezon. És az a 100 millió sem jönne rosszul, na meg a felszabadult fizetése sem, ami majdnem bruttó 40 millió €.R.M.C.F írta:Uuuuuu...nagyon erös túlzások
Szóval elmondanád miben túloztam olyan nagyon erősen?
Merci Zizou!
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Egy normális vilagban az edző közölné hogy CR-Bale, balszél, meccseljétek, a jobbik lesz a kezdő, együtt nem sokat lesztek a pályán.
Szerintem már gondoltunk a post-Ronaldo korszakra. Először is Bale, másodszor a keretben Isco és James is felléphet a támadósorban, akiknek a helyére már szépen lassan, de ott lesz Asensio és majd Odegaard is.ericco írta:Ráadásul az ex is "beilleszkedett" Hollywoodba
Amúgy szerintem is lassan el kell kezdeni gondolkodni a post-Ronaldo időszakon, mert ha idén nem vesz 180 fokos fordulatot, inkább kolonc lesz. Ha a kiscsapatokat megszórja, de a fontos meccseken pedig továbbra is bújkálni fog, elgondolkodnék a PSG ajánlatán. Főleg ha az még mindig 100 millió körül lesz. Ha jól tudom, a marketingjogok sincsenek már nálunk...
Ha igazolni kéne akkor meg a Hazard-Reus kettős közül választanék, de az is lehet, hogy inkább Benzema elé hoznánk egy tipikus gólvágót.
Szóval én nem aggódok a Ronaldo utáni időszakra, mert rengeteg a jó lehetőségünk -egyedól a walesit kéne kihúzni erről a listáról.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
ericco írta:Ráadásul az ex is "beilleszkedett" Hollywoodba
Amúgy szerintem is lassan el kell kezdeni gondolkodni a post-Ronaldo időszakon, mert ha idén nem vesz 180 fokos fordulatot, inkább kolonc lesz. Ha a kiscsapatokat megszórja, de a fontos meccseken pedig továbbra is bújkálni fog, elgondolkodnék a PSG ajánlatán. Főleg ha az még mindig 100 millió körül lesz. Ha jól tudom, a marketingjogok sincsenek már nálunk...
Uuuuuu...nagyon erös túlzások
-
Ez a baja a MU nak is....elbukták...ezek már csak vergődések a részükről.Realista24 írta:Nincs olyan, hogy ingyen játékos. Főleg nem egy top3-as.Hungarokatalán írta:Helyetekben max. 10 milliót adnék DDG-ért. Jővő nyáron úgyis ingyen jöhetne, addig meg van 2 kiváló kapusotok. MU csak azzal tudna fenyegetőzni, h LVG nem játszatja idén, ha nem pengetitek ki a kívánt összeget.
Most még kaphatnak érte pénzt....6 hónap mulva már nem.
- ericco
- Kapcsolat:
Ráadásul az ex is "beilleszkedett" Hollywoodba
Merci Zizou!
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
a térde miatt leszállóágban lévő, de ezt elfogadni nem képes, hisztiző, csapkodó, toporzékoló, csapatot hátráltató céronaldot.ericco írta:Cére azért még mindig figyelnek, szóval simán magára vonhat két védőt, amivel a többieknek több területe marad. Ehhez mondjuk nem ártana, ha CR ilyenkor lepasszolná, mert csak akor származik ebből előnyünk.
Kíváncsi vagyok, idén melyik Ronaldot látjuk majd. Amikor formában van, akkor is képes rágörcsölni a meccsekre addig, amíg nem rúg legalább egy gólt.
közben messi kapja az 5.-et. biztos nem bassza fel portugál barátunkat
- ericco
- Kapcsolat:
Cére azért még mindig figyelnek, szóval simán magára vonhat két védőt, amivel a többieknek több területe marad. Ehhez mondjuk nem ártana, ha CR ilyenkor lepasszolná, mert csak akor származik ebből előnyünk.
Kíváncsi vagyok, idén melyik Ronaldot látjuk majd. Amikor formában van, akkor is képes rágörcsölni a meccsekre addig, amíg nem rúg legalább egy gólt.
Merci Zizou!