Nem azt írtam, hogy kolonc az emberünk, hanem ha így folytatja, ebben a lejtmenetben, az lesz. Amihez tartom magam (szabadrúgások tekintetében már vagy két éve az). Szövegértelmezés smafu?
Mike írta:a tavaly tavasz alapján? Hát mikor volt az már...
Ha a hírek igazak, és krónikus az a térdsérülés, a keményfejűsége miatt ismét végighúzza az őszt pihenés nélkül, tavaszra ismét visszaesik.
ziro4vr írta:Messi esete más, ott a testét rendbe tudta tenni komolyabb étrenddel meg fizikális javulással. CR a testéből már kihozta amit lehet, nincs hova javulni sőt.
Tavasz meg nyár nem számít ahha...ez egy tendencia, nem fog varazsszora minden változni. De ha igen, akkor majd mehetünk örömködni a topikjába.
én is ott leszek, és megkövezem magam, de addig had legyenek kétségeim vele kapcsolatban, mert itt messze nem a szokásos másfél hónapos formaigadozásról van szó, hanem testi és magánéleti problémákról. Most szelfizik, élvezi a tétnélküliséget, tavasszal meg ismét egy idegroncs lesz + a térde, amit feljebb írtam.
khedira,faubert,gravesen....na ők koloncok voltak
Még Ronaldo is lehet az, mint ahogy Raúl is az volt az otolsó éveiben... ismétlem magam: szövegértelmezés pupákok