Szerintem még nem, u21ben se volt nagy szám. Maradjon ő még csak a PSG-ben és fejlődjön fokozatosan, mert itt könnyen megéghetne még.R.M.C.F írta:Biztos jó ez a verratti,meg minden,de azért látta valaki már focizni valami komolyabb banda ellen? Én egy mecsen láttam,akkor is utolsó emberként elpasszolt egy sima átadást az ellenfél centerének,aki köszönte szépen és........nem rúgta be. De mondjuk tényleg ügyes.......de elég lehet ide?
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Gábe
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Zinedine Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
kapusok: Casillas, López, Jesús
védők: Carvajal, Arbeloa, Varane, Pepe, Ramos, Albiol, Marcelo, Nacho
középpályások: Xabi Alonso, Illarramendi, Khedira, Casemiro, Modric, Özil, Isco
támadók: Ronaldo, Benzema, Jesé, Morata
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Biztos jó ez a verratti,meg minden,de azért látta valaki már focizni valami komolyabb banda ellen? Én egy mecsen láttam,akkor is utolsó emberként elpasszolt egy sima átadást az ellenfél centerének,aki köszönte szépen és........nem rúgta be. De mondjuk tényleg ügyes.......de elég lehet ide?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- miró
- Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
A francia PSG labdarúgócsapatától megszerzett új madridi vezetőedző, az olasz Carlo Ancelotti fiatal honfitársát, Marco Verrattit vinné magával új állomáshelyére, a Realhoz. A mundodeportivo.com már azt is tudni véli, hogy a madridiak Xabi Alonso személyében vezéráldozatra is hajlandóak lennének.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Coutinho, CR, Varane, Kroos, Modric, Pogba, Hazard, Lham, Thiago Alcantara, Suárez, Sturridge
Én nem engedném el Coentrao-t, most is jól jött mikor Marcelo sérült volt és az megtörténhet bármikor.
Ráadásul nem csak balhátvédként bevethető (legalábbis szerintem).
Ráadásul nem csak balhátvédként bevethető (legalábbis szerintem).
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Te lattad Arbeolat tegnap, na azt a teljesitmenyt osszad el 5-el és megkapjuk Arbeola balhatved teljesitmenyet. Nacho sem jobb baloldalt. Kell oda vki Marcelo moge.Jim írta:felesleges balhátvédet venni
Nacho (Arbeloa) megfelelő cserének
úgysem fognak sokat játszani
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
felesleges balhátvédet venni
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Azért EZ se semmi.
Idézem:
Idézem:
Csak én nem fedeztem fel a logikát benne, hogy megállapítja Carlo, hogy más poszton játszanak, azzal miért ismerne el bármit is? Természetesen nulla forrásmegjelölés, akár csak említés szintjén is"Nehéz összehasonlítani Pirlót és Modricot, mivel két teljesen különböző játékosról van szó. Modric sokkal dinamikusabb, szinte már nem is számít középpályásnak, míg Pirlo a pálya közepén tud a legjobban játszani." - fogalmazott Ancelotti, aki ezekkel a szavaival gyakorlatilag elismerte a Juve huszonegyese iránt tanúsított érdeklődését.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
schranzer írta: Sajnos en nem kovetek ilyen olyan spanyol ujsagos weboldalakat, ugyhogy csak Facebookon dobta ki a "Friss Foci Hírek" oldal ...
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Sajnos en nem kovetek ilyen olyan spanyol ujsagos weboldalakat, ugyhogy csak Facebookon dobta ki a "Friss Foci Hírek" oldal ...Realista24 írta:Forrás?Ancelotti: "Higuaín távozott, Benzemáért és Di Máríáért több klub is érdeklődik.Én komolyan figyelek 1-2 játékost.Balenak külön örülnék."
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Xabi rendelkezik az egyik legnagyobb játékintelligenciával azok közül, akit valaha játszani láttam. Néhány éve még tényleg voltak ilyen hajlerakós, 50-60 méteres passzai, ahol tényleg szeme volt a labdának, úgyhogy csak tisztelettel tudok beszélni róla. Viszont egyre inkább kiszorul, mert lassul is, nem is illik egy gyors, rövidpasszos játékmenetbe. Ennek ellenére padról beszállva a meccsek végefelé 1-1 kontránál aranyat érhet, ha meg tud csillantani valamit a régi önmagából.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
hát engem rohadtul nem érdekelnek azok az egész pályás passzok. Remélhetőleg a játékunk nem azokra fog épülni. Egy meccsen max 2-3szor lehet rá szükség, annyiért meg felesleges a pályán lennie.Gábe írta:Lehet lassú, de olyan egész pályás passzokat a világon nem sokan tudnak adni..Kövezzetek meg, de jövőre is alapember lesz nálunk, nem értem hogy sokan itt mit gondolnak.
Lassú, játékban már nem nagyon lehet hasznát venni, amugy is ritkán lép fel, folyamatosan elkésnek a belépői... senki sem fiatalodik, na. Pedig nagy játékos volt.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Forrás?Ancelotti: "Higuaín távozott, Benzemáért és Di Máríáért több klub is érdeklődik.Én komolyan figyelek 1-2 játékost.Balenak külön örülnék."
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Ancelotti: "Higuaín távozott, Benzemáért és Di Máríáért több klub is érdeklődik.Én komolyan figyelek 1-2 játékost.Balenak külön örülnék."
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
- Galacticos
ezt a ricardo rodriguezt látta már valaki?
hmM?Galacticos írta:carvajalnak meg casemironak nem is lesz bemutatása?
- Gábe
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Zinedine Zidane
Miért temetik itt a fórumon Xabi Alonsot? Lehet lassú, de olyan egész pályás passzokat a világon nem sokan tudnak adni..Kövezzetek meg, de jövőre is alapember lesz nálunk, nem értem hogy sokan itt mit gondolnak. Az egyik legjobb mélységi irányító. Mellé jön még Modric, és Kondogbia vagy Khedira.. Ne várjatok nagy csodát.. Elhoznak egy srácot Alonso tehermentesítésére pl Illarramendit és ennyi. Aztán nem véletlenül nem újít szerződést, majd lehet gondolkozni..Thiago meg ahogy én olvasok nagy valószínűséggel az unitedé lesz, nem pedig a miénk. Gündoganról meg lett mondva, hogy nem jön (aztán adná az Isten, hogy mégis) ugyanez igaz Verratiról. Illarramendivel meg van olyan érzésem, hogy nagyot húznánk a későbbiekben..
kapusok: Casillas, López, Jesús
- Galacticos
carvajalnak meg casemironak nem is lesz bemutatása?
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Gerr90 veled ertek egyet. Az egyik... Sweini inkabb a melysegi iranyito Martinez nem az.
A masik amivel egyertek, ha van ket hasonlo tipusu jatekosod mint Modric (Modric-Thiago) akkor nem letszukseglet az Alonso fele poszt mert a kettobol az egyik ugy is visszalep melysegbe, h elkerje a labdat. De csak akkor, ha tudsz szerezni egy ilyen kp-t. Viszont akkor moge be kell tenni egy vedekezesben jobb olyas vkit aki tehermentesiteni tudja ezt a kettost.(Kondogbia v Pogba)
Mas a leany fekvese, ha nem tudsz igazolni egy Thiagot( mielott betamadna vki minden csak feltetelezes keppen), Jon egy egy Kondogbia ez meg keves kreativitasban a kp-ra(na nem Kondogbia, hanem ok ketten Modriccal) akkor viszont hoznam Illarramendit v Verattit. Mert Modric nem mehet allandoan hatra labdakert, uresen marad a helye.
Hoznam barmelyiket, DE vagy Thiagot v Illarramendit (az elobbi lenne a prioritas)
Eltudom mar azt is kepzelni, h a konfederacios kupanak koszonhetoen igazoljuk Paulinhot(nagy lesz a hajp a brazilok korul az elkovetkezo evben)nem lennek ellene...de remelem Kondogbia lesz az.
A masik amivel egyertek, ha van ket hasonlo tipusu jatekosod mint Modric (Modric-Thiago) akkor nem letszukseglet az Alonso fele poszt mert a kettobol az egyik ugy is visszalep melysegbe, h elkerje a labdat. De csak akkor, ha tudsz szerezni egy ilyen kp-t. Viszont akkor moge be kell tenni egy vedekezesben jobb olyas vkit aki tehermentesiteni tudja ezt a kettost.(Kondogbia v Pogba)
Mas a leany fekvese, ha nem tudsz igazolni egy Thiagot( mielott betamadna vki minden csak feltetelezes keppen), Jon egy egy Kondogbia ez meg keves kreativitasban a kp-ra(na nem Kondogbia, hanem ok ketten Modriccal) akkor viszont hoznam Illarramendit v Verattit. Mert Modric nem mehet allandoan hatra labdakert, uresen marad a helye.
Hoznam barmelyiket, DE vagy Thiagot v Illarramendit (az elobbi lenne a prioritas)
Eltudom mar azt is kepzelni, h a konfederacios kupanak koszonhetoen igazoljuk Paulinhot(nagy lesz a hajp a brazilok korul az elkovetkezo evben)nem lennek ellene...de remelem Kondogbia lesz az.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Verrattira már én sem mondanék nemet, sőt, az ő leigazolását nagyon is szorgalmaznám. Ahogy te is mondtad, más jellegű mélységi irányító, mint Xabi. Én úgy fogalmaznék, hogy egy modernebb verzió. Agresszívebb és gyorsabb. Hatalmas erősítés lenne.legendary írta: Ezzel így nem értek egyet.
A mélységi irányító kihalóban levő poszt - de nem azért, mert nincs rá szükség, hanem mert egyre kevesebb a minőségi játékos ezen a poszton. Ugyanakkor baromi fontos a szerepük manapság is az élkluboknál. Martinez a Bayernnél, Pirlo a Juvénál, Carrick a MU-nál ne lenne kiemelkedően fontos játékos? Dehogynem... Xabi is elsősorban a kora és a lassulása miatt lehet problémás, amúgy nagyon fontos elem a csapatban. Ki lehet őt hagyni, de baromira hiányozna az esetek többségében.
Ez olyan, mint a klasszikus irányító posztja. Kihalóban van, Zidane posztja alig él, Xavi talán, aki még ilyen jelenleg, illetve Kroos. De az említett kettő a világ két abszolút élmezőnyébe tartozó csapatban van nagyon fontos szerepük.
Te azt mondod, hogy kihalóban a poszt, ezért felesleges Illarramendi (vagy Verratti, hiszen lényegében ő is azon a poszton van, csak agresszívabb a játéka). Én azt, hogy hatalmas nyereség lenne a Madridnak, ha megszereznék, hiszen egy nagyon ritka, de remekül használható pozícióban övék lenne a pár (leendő) klasszis egyike.
Ami úgy kihaló poszt, hogy nincs rá szükség, az a rakkolós, küzdős, kvázi csak labdaszerzésre tartott (Gattuso- illetve átlagafrikai-féle) védekező középpályás. Azokra tényleg semmi szükség a modern labdarúgásban.
Illarramendi viszont pont olyan, mint Alonso. Stílusra és sajnos sebességre is.
Ha csak őt tudnánk hozni, akkor én inkább oldanám meg a kpt más stílusban. Mondjuk Kondogbia-Modric-Gündogan vonulattal. Gündogant is Xabi utódjaként hoznák, mégsem olyan játékos, mint a spanyol, és ez nem is probléma.
Ezen felül csak a Martinezes résszel nem értek egyet, számomra neki köze nincs a mélységi irányító poszthoz, a többit adom.
Ezzel így nem értek egyet.Gerr90 írta:Mélységi irányító, egy fiatal Xabi. Mostanában nagyon felkapott a torna miatt, de szerintem nekünk nem rá lenne szükségünk. Egy kihalóban lévô poszt fiatalja nem a legkecsegtetôbb a jövô Madridjának.Anthony írta: Ez az Illara ez vkp?
A mélységi irányító kihalóban levő poszt - de nem azért, mert nincs rá szükség, hanem mert egyre kevesebb a minőségi játékos ezen a poszton. Ugyanakkor baromi fontos a szerepük manapság is az élkluboknál. Martinez a Bayernnél, Pirlo a Juvénál, Carrick a MU-nál ne lenne kiemelkedően fontos játékos? Dehogynem... Xabi is elsősorban a kora és a lassulása miatt lehet problémás, amúgy nagyon fontos elem a csapatban. Ki lehet őt hagyni, de baromira hiányozna az esetek többségében.
Ez olyan, mint a klasszikus irányító posztja. Kihalóban van, Zidane posztja alig él, Xavi talán, aki még ilyen jelenleg, illetve Kroos. De az említett kettő a világ két abszolút élmezőnyébe tartozó csapatban van nagyon fontos szerepük.
Te azt mondod, hogy kihalóban a poszt, ezért felesleges Illarramendi (vagy Verratti, hiszen lényegében ő is azon a poszton van, csak agresszívabb a játéka). Én azt, hogy hatalmas nyereség lenne a Madridnak, ha megszereznék, hiszen egy nagyon ritka, de remekül használható pozícióban övék lenne a pár (leendő) klasszis egyike.
Ami úgy kihaló poszt, hogy nincs rá szükség, az a rakkolós, küzdős, kvázi csak labdaszerzésre tartott (Gattuso- illetve átlagafrikai-féle) védekező középpályás. Azokra tényleg semmi szükség a modern labdarúgásban.