Mozi, filmek
Re: Mozi, filmek
Nem akarok Szirmainak a szavaimmal virtuális/verbális fellációt, de nem egyszer éreztem úgy, hogy ő tud ennél többet/jobban, menne ő mélyebbre, csak valami miatt (talán fél, hogy rajongót veszítene?) mégsem teszi.
Felvállalt egy karaktert, egy stílust, ami közel áll hozzá, aztán nyomja a showt. Olvasnék tőle kemény, mélyebb szakmai kritikát én is. Néha amúgy egészen ügyesen elemez, összeszedetten és logikusan. Ez nem az a videó, de ez nem is az a film.
Felvállalt egy karaktert, egy stílust, ami közel áll hozzá, aztán nyomja a showt. Olvasnék tőle kemény, mélyebb szakmai kritikát én is. Néha amúgy egészen ügyesen elemez, összeszedetten és logikusan. Ez nem az a videó, de ez nem is az a film.
- P. Krisz
Igen , végignéztem .
Viszont bővebb elemzést vártam , hogy miért nem lett jó . Talán azért mert mert a stúdió és a producerek mindenbe beleszóltak ? Mert a rendező kérése ellenére rálőcsölték Kate Mara-t ? Mert szarrá lett vágva ? Az utolsó 20 perc utófelvétel amiben a rendező nem vett részt ? Nem engendték kiteljesedni a kreativitást ? Nem volt elég érett a rendező ?
Ki lehetett volna belőle hozni egy" Hogyan ne csináljuk filmet " kritikát , erre beteszi Imit .
Viszont bővebb elemzést vártam , hogy miért nem lett jó . Talán azért mert mert a stúdió és a producerek mindenbe beleszóltak ? Mert a rendező kérése ellenére rálőcsölték Kate Mara-t ? Mert szarrá lett vágva ? Az utolsó 20 perc utófelvétel amiben a rendező nem vett részt ? Nem engendték kiteljesedni a kreativitást ? Nem volt elég érett a rendező ?
Ki lehetett volna belőle hozni egy" Hogyan ne csináljuk filmet " kritikát , erre beteszi Imit .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Nem mondtam hogy ez a világ legjobb elemzése. Én röhögtem rajta.P. Krisz írta:Szirmaitól többet vártam .sentry írta:Szimai kritikája a fantasztikus négyesről
Szeretném felhívni a figyelmet, arra a mondandóra, amivel felvezeti a kritikát!!!!!
A felvezetésből arra számítottam hogy kifejti miért is lett kula , de csak az lett belőle hogy kula a film és kész .
Forráselemzés pedig nem ártott volna , van pár fals részlet .
Azért ne ferdíts, mert elmondja benne hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!azért szar mert nem szól semmiről, nem tudni meg semmit a részletekről stb végignézted?
- P. Krisz
Szirmaitól többet vártam .sentry írta:Szimai kritikája a fantasztikus négyesről
Szeretném felhívni a figyelmet, arra a mondandóra, amivel felvezeti a kritikát!!!!!
A felvezetésből arra számítottam hogy kifejti miért is lett kula , de csak az lett belőle hogy kula a film és kész .
Forráselemzés pedig nem ártott volna , van pár fals részlet .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
Szimai kritikája a fantasztikus négyesről
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Utóbbit egy első évados GoT epizódban is nézheted, amikor még nem derogált neki csecset mutatni, előbbit meg nézd az első két terminátorban. Amúgy én is most néztem meg és brutálisan fos, egyedül tényleg az osztrák menti meg, ő még mindig lelkes és hisz ebben, csak a többieknek nem szóltak.hamesz írta:Hát ebben az új Terminator filmben Arnold szólásain és Emilia Clark szépségén kívül nem sok pozitívum van.
Nem illik.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Hát ebben az új Terminator filmben Arnold szólásain és Emilia Clark szépségén kívül nem sok pozitívum van.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Tényleg.hehe írta:hát ez nevetséges volt, 2/10.sebydani írta:Age of Ultron angol nyelven a kölcsönzőben
Rettenet szomorú voltam, amikor a robotnak fájt
Nem volt semmi izgalom az egészben.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
James Spader hangja volt az egyetlen értékelhető. De szegény Ultront eléggé elkapkodták. Kívácsni vagyok, ennek mekkora része végezte a vágószoba padlóján.
Merci Zizou!
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
hát ez nevetséges volt, 2/10.sebydani írta:Age of Ultron angol nyelven a kölcsönzőben
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
én imádom a faszi munkáit, sajnáltam is Amerikában bukott a film még nem láttam de biztos vagyok benne ez is befog jönni, az előzetes elég pofás volt, plusz maga a rendező összes munkája számomra kedvenc, alig várom lássamraul0791 írta:most értem haza a moziból, az uncle emberét néztük meg. Akinek bejönnek Guy Richie filmjei, annak tetszeni fog, nekem is tetszett nagyon.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
most értem haza a moziból, az uncle emberét néztük meg. Akinek bejönnek Guy Richie filmjei, annak tetszeni fog, nekem is tetszett nagyon.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Age of Ultron angol nyelven a kölcsönzőben
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Én nemrég újráztam az Élet fáját, kb 3-4 éve láttam.
Jobb. Idősödni kell hozzá.
Jobb. Idősödni kell hozzá.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Hát, nekem elég felemás érzéseim voltak a filmmel kapcsolatban, olyan 6,5 körül értékelhettem még a régi oldalon, akkor azt írtam, hogy majd évek múlva adok neki még egy esélyt, mert nem nagyon értettem, és őszintén szólva nem is emlékszem belőle szinte semmire, köszi, hogy felhoztad, ősszel valamikor majd előkapom vagy egy téli estén.pastore írta:Sziasztok, új vagyok itt, de gyakran olvasgatom ezt a topicot.
Ha valaki látta az Élet fája című filmet, megosztja velem a véleményét?
A zene, a képek gyönyörüek voltak, azonban a természetről/világról készült vonal annyira vontatottá tette a filmet, hogy csak ugrálva tudtam végig nézni. A téma és az ötlet nagyon érdekelt volna, azonban szerintem túl mélyre nyúlt a film főleg több mint 2 órában.
A kritikák nagyon jok voltak rola, ezért nem értem engem miért nem fogodt meg annyira..
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Igen, hatalmas.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
halálomig madridista leszek
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.