Premier League
- Galacticos
Re: Premier League
tudom nagy divat lesz most majd őt sztárolni, de ez a depay miatt érdemes megnézni egy united meccset.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Legjobb vètel.Alkalmi.Tobbszoris bundesliga gyoztes,BL gyoztes,Angol bajnok,VB ezustèrmes.....nem èrtem mi vele a bajbaj....ziro4vr írta:Eladják Demichelist nekünk 80 millióért.
.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ziro4vr írta:Eladják Demichelist nekünk 80 millióért.
Az kb reális ár a tudása függvényében. vagy elírtad egy nullával?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
amugy nem vagom hogy szamolnak el iden ujra a ffp vel.
Nem oldották fel az FFP-t, BL-be tavaly kevesebb játékost nevezhettek és kaptak egy pénzbírságot, amit akkor kell kifizetniük, ha megint megszegik a szabályt. PSG dettó. Meg talán a Zenit van még így.wxyz írta:igennumberone1 írta: Az ar nagyon tulzo, de kevesebbert nem is kaphattak volna meg, igy nagyon melyen bele kellett nyulniuk a penztarcaba....ami eleg mely.
feloldották az ffpt, megtehetik, ha kell valaki nem számít a pénz nekik
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
igennumberone1 írta:Az ar nagyon tulzo, de kevesebbert nem is kaphattak volna meg, igy nagyon melyen bele kellett nyulniuk a penztarcaba....ami eleg mely.wxyz írta:De Bruynet dicsértem már, hibának tartottam amikor Mourinhonak nem kellett Oscar miatt. Ez az ár viszont nagyon túlzó. 30 millió maximun
feloldották az ffpt, megtehetik, ha kell valaki nem számít a pénz nekik
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
70 millió, meg nettó 10 millós fizetés.
https://www.youtube.com/watch?v=l1dnqKGuezo
https://www.youtube.com/watch?v=l1dnqKGuezo
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
hihetetlen mekkora penzek mennek. de en ezzel mar nem is foglalkozom mert mi is okozoi vagyunk ennek a
z eltorzulasnak. de bruynera azt mondtak hogy rendkivul nagykepu vuszont nagyon birom a jatekat. remelem osszejon a biznisz es pellenek osszejonez az ev kupak teren.
z eltorzulasnak. de bruynera azt mondtak hogy rendkivul nagykepu vuszont nagyon birom a jatekat. remelem osszejon a biznisz es pellenek osszejonez az ev kupak teren.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Az ar nagyon tulzo, de kevesebbert nem is kaphattak volna meg, igy nagyon melyen bele kellett nyulniuk a penztarcaba....ami eleg mely.wxyz írta:De Bruynet dicsértem már, hibának tartottam amikor Mourinhonak nem kellett Oscar miatt. Ez az ár viszont nagyon túlzó. 30 millió maximun
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
De Bruynet dicsértem már, hibának tartottam amikor Mourinhonak nem kellett Oscar miatt. Ez az ár viszont nagyon túlzó. 30 millió maximun
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nem is a hangsúly a lényeg,hanem az információ kérése,és igénye.......de ezt lehet nem érted.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Nem hiszem, hogy azon volt a hangsúly. Ha azt veszed, akkor a támadó középpályások sem valószínű, hogy úgy helyezkednének el. Sterling bal, Bruyne közép, Silva jobb... De itt most nem ez a lényeg, abban meg egyetértek vele, hogy talán ez lenne a PL legerősebb kezdője.R.M.C.F írta:KOmpany inkább jobbról játszik nem?
-
KOmpany inkább jobbról játszik nem?
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Kroos, Isco, James, Zidane, Lampard
Hart
Zabaleta-Otamndi-Kompany-Kolarov
Fernandinho-Yaya
Sterling-Silva-De Bruyne
Agüero
A pl talán legerősebb kezdője..
Zabaleta-Otamndi-Kompany-Kolarov
Fernandinho-Yaya
Sterling-Silva-De Bruyne
Agüero
A pl talán legerősebb kezdője..
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Most már rendes belső védőik is vannak, nem a selejtes Demichelis lesz az alapkezdő. A végére tényleg megcsinálják azt az átalakulást, amiről beszéltek. Csak hát Pelle.
És persze Mourinho is, most már revidiálta a korábbi álláspontját, hogy nekik nem kell igazolni. Két meccs kellett hozzá.
És persze Mourinho is, most már revidiálta a korábbi álláspontját, hogy nekik nem kell igazolni. Két meccs kellett hozzá.
Nem illik.
-
A végén még tényleg ütős csapat lesz belőlük.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
A Citynek Agüero mögött lenne egy Sterling De Bruyne Silva + Yaya fogat... hát... nem gyenge!
-
City már biztos megveszi?ziro4vr írta:Én láttam játszani többször, tiszta sor hogy egy tehetséges gyerek, sőt több is már és a city jól járt vele. De a 70 misi az pont a kétszerese a reális árának, a legmagasabb szinten még nem bizonyított, a bundás torzít, ahogy pl az olasz liga is sokszor, ahol egy Grafite lehet gólkirály..és nem sorolom. Mourinho is megmondta róla a véleményét, hogy az csak egy butthurt duma volt amiért eltékozolt egy ekkora tehetséget, vagy jogos kritika, az majd kiderülhet a szezon során.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én láttam játszani többször, tiszta sor hogy egy tehetséges gyerek, sőt több is már és a city jól járt vele. De a 70 misi az pont a kétszerese a reális árának, a legmagasabb szinten még nem bizonyított, a bundás torzít, ahogy pl az olasz liga is sokszor, ahol egy Grafite lehet gólkirály..és nem sorolom. Mourinho is megmondta róla a véleményét, hogy az csak egy butthurt duma volt amiért eltékozolt egy ekkora tehetséget, vagy jogos kritika, az majd kiderülhet a szezon során.
Nem illik.