Dehogy mehetnek. Balenek a hozzánk való átigazolása volt a plafon, egy marék szotyihéjban le mernék fogadni, hogy többé nem fog ennél nagyobb összeget megmozgatni egy átigazolási szezon alkalmával. Mi lenne az ok? Fiatalabb lett? Nem! Jobb lett? Nem! Maximum ismertebb, de azért az angoloknál sem félhülyék ülnek.bár ahhoz 150 millióig is elmehetnek akár.
Kommentáld a híreket
-
Re: Kommentáld a híreket
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
tuti kamu. Ennyire hülyék mi sem lehetünk. Pedig mi aztán szoktunk érdekes dolgokat csinálni
engem már csak az érdekel mi lesz Bale-el. Ha LVG valóban biztos benne h csatlakozni fog hozzájuk, akkor én is reménykedek Mondjuk már írtam régebben is, ha annyira elzárkóznánk a dologtól, akkor nem próbálkozna ennyire a MU. Ugyh talán...
bár ahhoz 150 millióig is elmehetnek akár. És kitudja DDG visszatartása hátterében is mi van valójában.
engem már csak az érdekel mi lesz Bale-el. Ha LVG valóban biztos benne h csatlakozni fog hozzájuk, akkor én is reménykedek Mondjuk már írtam régebben is, ha annyira elzárkóznánk a dologtól, akkor nem próbálkozna ennyire a MU. Ugyh talán...
bár ahhoz 150 millióig is elmehetnek akár. És kitudja DDG visszatartása hátterében is mi van valójában.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Remélem ez valami vicc csak,szánalom lenne.De Gea csatlakozásával nem lesz több érkező ebben az átigazolási szezonban. A 2015/16-os idényben három kiváló képességű kapus védi a Blancók hálóját: Navas, DDG és Casilla.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
remelem hogy marad a muban meg egy evet. en teljesen megbizom mindket kapusunkban. nem kell a felesleges koltekezes mikor lehet hogy ket klasszis kapus van a keretben.
Így van, ezért végre elmondhatnátok, hogy mi az a KAK!!!Realista24 írta:Szep es jo amit irsz, de ugyanúgy hibas vagy Te is. Emlékezz csak az Iker topicra vagy az NBA-re. Igy hirtelen.
Senki nem hibátlan, sőt, csak be kene látnia mindenkinek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
csavot imadjak az aik szurkolok csak olvassatok a kommenteket. de ugyanugy ezen a kepen sem latom a felseleget. nagyon kamu szaga van
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
https://instagram.com/p/6nbnk6QK-V/?taken-by=eeromarkBBeno írta:othetes kep. a hirek meg tegnap roppentek fel nem? mondjuk ezen az othetes kepen sem talalom azt a 18 kg pluszt. de lehet ok jobban tudjak.
Tegnapi. A 18 kg fasság.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
othetes kep. a hirek meg tegnap roppentek fel nem? mondjuk ezen az othetes kepen sem talalom azt a 18 kg pluszt. de lehet ok jobban tudjak.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jó hát ferdítés, de jót röhögtem
Nem úgy néz ki mint akit kirúgtak
https://instagram.com/p/5XE7c5wK4R/
Nem úgy néz ki mint akit kirúgtak
https://instagram.com/p/5XE7c5wK4R/
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Na jó...én még ilyet nem láttam..... hazamegyek,és nyomok 20 fekvőtámaszt.Realista24 írta:https://pbs.twimg.com/media/CM9Ba3uWgAANUHR.jpgschranzer írta:A Real Madrid Castilla felbontotta Eero Markkanen szerződését. A finn csatár tavaly nyáron érkezett, sosem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, idén nyáron pedig 18 kilós túlsúllyal érkezett meg az előszezonra.
Az igen
Bizonyíték, nem ígéret
lehet hogy ps, de na
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
azta mirol maradhattam itt le
ma mar ket hirt is olvastan lucas silvarol egyim szerint kozel van a fiorenti ahiz masik szerint kozel a napolihoz. egyik sem lenne ertelmes lepes annak tudataban hogy azt akarjuk minel hamarabb szerezze meg a spanyol utlevelet.
ma mar ket hirt is olvastan lucas silvarol egyim szerint kozel van a fiorenti ahiz masik szerint kozel a napolihoz. egyik sem lenne ertelmes lepes annak tudataban hogy azt akarjuk minel hamarabb szerezze meg a spanyol utlevelet.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
https://pbs.twimg.com/media/CM9Ba3uWgAANUHR.jpgschranzer írta:A Real Madrid Castilla felbontotta Eero Markkanen szerződését. A finn csatár tavaly nyáron érkezett, sosem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, idén nyáron pedig 18 kilós túlsúllyal érkezett meg az előszezonra.
Az igen
Bizonyíték, nem ígéret
lehet hogy ps, de na
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nyisd azt a totyikot, aztán dumáljuk meg, jöjjön a békítő show. Asszem a fal egyik oldalára én is sokszor kerülnék.Realista24 írta:Mondjuk en vagyok az utolso aki bárkit bárkinek felemlegethet ilyen teren, csak azért irtam mert szerintem nem az a megoldás, hogy atmesz read onlyba, hanem az hogy valtozat a többség. Szerintem ez célravezetőbb.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mondjuk en vagyok az utolso aki bárkit bárkinek felemlegethet ilyen teren, csak azért irtam mert szerintem nem az a megoldás, hogy atmesz read onlyba, hanem az hogy valtozat a többség. Szerintem ez célravezetőbb.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nem vagyok hibátlan, volt is hogy írtam hogy túloztam, elnézést kérek.
Az NBA-re? Ott igazán nem emlékszem, hogy összevesztem volna bárkivel, szoktunk dumálni, Zsombor általában informáltabb mint én. Lehet, hogy volt valami, nem emlékszem
Az NBA-re? Ott igazán nem emlékszem, hogy összevesztem volna bárkivel, szoktunk dumálni, Zsombor általában informáltabb mint én. Lehet, hogy volt valami, nem emlékszem
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szep es jo amit irsz, de ugyanúgy hibas vagy Te is. Emlékezz csak az Iker topicra vagy az NBA-re. Igy hirtelen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Én nem a CR vitára értettem, hanem úgy általában. Az, hogy más hogyan reagál az nem az én dolgom.Realista24 írta:Cr vitához meg
Tényeg, érvek? Érvei azért mind a két félnek lehetnek, egyértelmű igazságokat elég nehéz meghatározni, főleg amikor a jövőbe próbálunk látni.
Ez legalábbis az én meglátásom, mint mondtam egy darabig csökkentett aktivitással leszek jelen a fórumon, hátha változik valami. Na peace.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Támogatom, no nem mintha, annyi problémám lenne az itteniekkel. A saját életem jobban foglalkoztat.Realista24 írta:Ez itt mar nagyon off, de a masik ket alapvető probléma, hogy csak kevesen képesek elfogadni, hogy nincs igazuk vagy utólag belátni, hogy tévedtek. A kibeszeloshowt lehet folytatni offban vagy egy hetre nyitunk egy leirom mi a bajom a másikkal topicot, aztan hatha sikerül mindenkinek mindent kiadni magából es lehet normálisan forumozni az uj szezonban.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez itt mar nagyon off, de a masik ket alapvető probléma, hogy csak kevesen képesek elfogadni, hogy nincs igazuk vagy utólag belátni, hogy tévedtek. A kibeszeloshowt lehet folytatni offban vagy egy hetre nyitunk egy leirom mi a bajom a másikkal topicot, aztan hatha sikerül mindenkinek mindent kiadni magából es lehet normálisan forumozni az uj szezonban.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Épp ez az. Általában mind a két fél tényeket ír, illetve azokkal érvel, és mégis az egyik mindig le van hülyézve. Az a baj, hogy túl sokrétű problémáról próbálunk mindig beszélgetni, aztán nincs kitárgyalva minden egyes szála. Persze, nem is lehet, mert sokszor csak találgatni lehet, hogy mi a helyzet. Ettől függetlenül sokszor megy át személyeskedésbe a dolog. Ez a probléma. Szerintem.Realista24 írta: Plane ugy hogy tények es érvek is vannak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots