Anyaka írta:Amúgy mi ez a fejléc? Valami fogadás? Bale mindenütt. Jön a világvége?
ez mi? hol? Mer én nem látok ilyesmit.
Vagy vmelyik MU fórumon?
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. augusztus 22., szombat 9:22
Anyaka írta:Amúgy mi ez a fejléc? Valami fogadás? Bale mindenütt. Jön a világvége?
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. augusztus 22., szombat 1:29
A kihagyott helyzetek utáni reakcióból több kép voltKAG írta:Azért azt a csavart remélem látjátok benne, hogy mindenütt csak fogja a fejét vagy épp borul
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. augusztus 22., szombat 1:25
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. augusztus 22., szombat 0:39
HozzászólásSzerző: füst » 2015. augusztus 22., szombat 0:37
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. augusztus 22., szombat 0:28
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. augusztus 22., szombat 0:16
Én csak most csatlakoztam be, annyit láttam,hogy a tag leírt pár elméletet cserébe kapott gyíkembereket 80 röhögősmilet kemitrélt meg mindent.Gonzi írta:Mike írta:
Az a baj, hogy vakon hiszel a saját forrásaidnak, és nem tartod tiszteletben hogy mások mást gondolnak. Pedig ilyen témában egyikünk sem tudhatja hogy 100%-ra igaza van, viszont te a saját nézeted megingathatatlannak tartod. Ilyen komoly témában szerintem muszáj mindent fenntartásokkal kezelni.
HozzászólásSzerző: Gonzi » 2015. augusztus 22., szombat 0:13
Az a baj, hogy vakon hiszel a saját forrásaidnak, és nem tartod tiszteletben hogy mások mást gondolnak. Pedig ilyen témában egyikünk sem tudhatja hogy 100%-ra igaza van, viszont te a saját nézeted megingathatatlannak tartod. Ilyen komoly témában szerintem muszáj mindent fenntartásokkal kezelni.Mike írta:ezt ki mondja? a hvg?
mikor az osztrákok barátaink is menekültek kikérdezése után megtudták h amerikaiaktól kapták a zsét
ti komolyan homokbadugjátok a fejeteket?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. augusztus 22., szombat 0:11
Tehát Mike mégsem téved annyira.Anyaka írta: Megcsinálták a szart az arab térségben a diktátorok kivégzésével. Pedig ezeket csak ilyen vezérek tudják egyben tartani. Szaddam-ot is kivégezték, mert atombombája volt, ja mégse a kötél után nem került elő, persze nem nyilatkoztak róla.
Khadafi is elment ugye, meg a többi jó madár. Ezzel felborult ott minden, így több kárt okoztak mint ezek a véreskezű kimdzsong-ok együttvéve, anarchiát csináltak, majd ott hagyták.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 22., szombat 0:10
Nem túl szépen ment el.....Khadafi is elment ugye,
Kicsit többet....A diktátorok meg mit tettek? Megöltek pár ezer embert,
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. augusztus 22., szombat 0:06
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. augusztus 21., péntek 23:50
Tegnap pont ezt hoztam fel.Egy mozaikszót jegyezzetek fel: BRICS.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 21., péntek 23:43
Ez gondolom vicc akar lenni....mert ez a kemtrail.....hát, hogyis mondjam,inkább nem bántok meg senkit sem.Hát, lehet röhögni, de utána is lehet ám olvasni a dolgoknak. Értelmezni a hozzáértő szakemberek véleményét, ahelyett hogy homokba dugnád a fejed. Aztán feltenni a kérdéseket miután megkerested az összefüggéseket. Kinek áll érdekében elpusztítani a magyarságot fentről jövő gázméreggel? Kinek áll érdekében elpusztítani a magyarságot keletről jövő bevándorlókkal? Kinek állt érdekében 911? Justin Bieber? Miley Cyrus? Dr. Kocsis Máté? Minden összefügg, csak át kell látni a dolgokat.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. augusztus 21., péntek 23:41
Téged is megmanipuláltak a bankárok De amúgy 1984 spoiler Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Goldstein is maga hirdette a könyvét, hogy elkapja a másképp gondolkodókat az UFO-k taktikája is valami hasonló lehet.Én csak azon csodálkozom, hogy egyesek a híreket kész tényként tekintik. Ugyanezek az emberek azt vallják, hogy mindent egy bizonyos réteg irányít. De ez a réteg irányítja a híreket is...vagy nem?
Hát, lehet röhögni, de utána is lehet ám olvasni a dolgoknak. Értelmezni a hozzáértő szakemberek véleményét, ahelyett hogy homokba dugnád a fejed. Aztán feltenni a kérdéseket miután megkerested az összefüggéseket. Kinek áll érdekében elpusztítani a magyarságot fentről jövő gázméreggel? Kinek áll érdekében elpusztítani a magyarságot keletről jövő bevándorlókkal? Kinek állt érdekében 911? Justin Bieber? Miley Cyrus? Dr. Kocsis Máté? Minden összefügg, csak át kell látni a dolgokat.kemtrél? hogy jön az ide? jézus
HozzászólásSzerző: füst » 2015. augusztus 21., péntek 23:38
Összeesküvés elméletet vagy annak cáfolatát? Csak mert a mondat nem tartalmat határozott tárgyat.Keress nekem egy olyat, ami tagadja h a háttérben háború készülődik
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 21., péntek 23:21
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. augusztus 21., péntek 23:18
HozzászólásSzerző: füst » 2015. augusztus 21., péntek 23:16
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. augusztus 21., péntek 23:09
HozzászólásSzerző: füst » 2015. augusztus 21., péntek 23:04
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem