Pár napja én is megnéztem a filmet, ezt a kritikát nem láttam még, annyira nem is vagyok vevő az ilyenekre.sentry írta:Szimai kritikája a fantasztikus négyesről
Szeretném felhívni a figyelmet, arra a mondandóra, amivel felvezeti a kritikát!!!!!
A legnagyobb hibája a filmnek, azonkívül, hogy létezik, az az, hogy megy a történet lassan, amivel még nincs is akkora gond, majd jön az első esemény benne két percig, és vége. Hülye vágások tömege van 20 percbe sűrítve. Teljesen össze-vissza érzést kelt bármelyik nézőben gondolom ilyesmi okok miatt húzták le. Az már csak külön ráadás, hogy semmi szöveget nem írtak hozzá, amit egy három éves gyerek ne tudna. Néha olyan dumák voltak benne, hogy nekem volt kínos. Amikor kitalálják, hogy mi legyen a nevük a "Fantasztikus négyes", hát ott komolyan már a sírás kerülgetett, annyira fájt. Gyengébb színészek meg már nem is lennének zavarók, ilyen hibák mellett. Bár szegény kőemberünk elég kemény mélytorkost kapott azzal a hanggal, mondjuk legalább a kinézete nem olyan, mint a réginek a virsli ujjaival.