Óvatosan,én is megdicsértem Douglas Costát,aztán kaptam is az ívet.(ugyan ezt csinálja a fórum nagy része sok játékossal)
Aki nem itt játszik,akit más igazolt le, azt ne dicsérd és akkor nem lesz ilyen gondod..
HozzászólásSzerző: miro » 2015. augusztus 23., vasárnap 15:48
Óvatosan,én is megdicsértem Douglas Costát,aztán kaptam is az ívet.(ugyan ezt csinálja a fórum nagy része sok játékossal)
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. augusztus 23., vasárnap 15:47
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. augusztus 23., vasárnap 15:46
Elbeszélünk egymás mellett nagyon... de nagyon durván.tucsoki írta:Egy ilyen hozzászólás után érdemes lenne átgondolni hogy ki támad kit. Normális hangnemben tettem fel egy kérdést, mivel nem értem, hogy mivel a mérkőzésen (ahogy te is írod) a legjobb eddig Pedro, miért kell kifigurázni lealacsonyító stílusban a játékát. Tekintve hogy a fórum 90%-a Mourinho fóbiás, ki divatból, ki nem, más pedig alapból érezhet unszimpátiát az előző csapata miatt, talán érthető a kérdésem.sentry írta:Láttad a gólpasszt???
Igen?
Nem?
Nézd vissza! Rá akarta lőni, mellé ment volna, erő se volt benne, pont így volt jó a bevetődő Costának aki a vizes fű miatt odacsúszott és gól lett egy sz_r lövésből.
Nem támadtam. De nem értem mi a f_szt hisztizel?!
Szerk: ráadásul pont az a véleményem amit lentebb leírtak már. Jó játékos. De mákja volt a gólnál is és a gólpassznál is. Lehet nevetséges, de szerintem Chelsea legjobb támadója most Pedro. De már jössz aztán támadsz mint valami Barca fan...
Szerencséje volt a góllal? Igen, az volt, ettől még nem érzem jogosnak (ugyan ezt csinálja a fórum nagy része sok játékossal) hogy úgy kacagasz rajta mint egy megye 2-es bohócon. A gólpassszt mondjuk én teljesen máshogy láttam, de ezen nem veszünk össze.
Pont a minap olvastam a nagy eszmecserét a fórum érdemi vitáiról, hát az biztos, így nem lehet növelni a kultúrát...
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. augusztus 23., vasárnap 15:41
Egy ilyen hozzászólás után érdemes lenne átgondolni hogy ki támad kit. Normális hangnemben tettem fel egy kérdést, mivel nem értem, hogy mivel a mérkőzésen (ahogy te is írod) a legjobb eddig Pedro, miért kell kifigurázni lealacsonyító stílusban a játékát. Tekintve hogy a fórum 90%-a Mourinho fóbiás, ki divatból, ki nem, más pedig alapból érezhet unszimpátiát az előző csapata miatt, talán érthető a kérdésem.sentry írta:Láttad a gólpasszt???
Igen?
Nem?
Nézd vissza! Rá akarta lőni, mellé ment volna, erő se volt benne, pont így volt jó a bevetődő Costának aki a vizes fű miatt odacsúszott és gól lett egy sz_r lövésből.
Nem támadtam. De nem értem mi a f_szt hisztizel?!
Szerk: ráadásul pont az a véleményem amit lentebb leírtak már. Jó játékos. De mákja volt a gólnál is és a gólpassznál is. Lehet nevetséges, de szerintem Chelsea legjobb támadója most Pedro. De már jössz aztán támadsz mint valami Barca fan...
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. augusztus 23., vasárnap 15:34
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. augusztus 23., vasárnap 15:32
Láttad a gólpasszt???tucsoki írta:Most Mou, a Barca, vagy mindkettő miatt kell utálni, kifigurázni, elvitatni a teljesítményét, stb...?sentry írta:
Biztos szándékosan akarta így.
A góljánál meg a védő lábáról pattant a rövidbe,pedig a hosszúba szánta.
HozzászólásSzerző: deaux » 2015. augusztus 23., vasárnap 15:15
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. augusztus 23., vasárnap 15:11
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. augusztus 23., vasárnap 15:10
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. augusztus 23., vasárnap 15:10
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. augusztus 23., vasárnap 15:08
Neymar (majd Suarez) érkezéséig alapembernek számított, utána vált cserejátékossáwxyz írta:jó kritika ez a chelseanek. pedro barcelonában cserejátékos volt, madridban szerintem játékpercet alig kapna
erre egy chelseanak erősítés. az a mentalitás, agilitás ami benne van az willian és oscar fölé emeli
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. augusztus 23., vasárnap 15:05
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. augusztus 23., vasárnap 15:04
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. augusztus 23., vasárnap 15:03
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. augusztus 23., vasárnap 15:02
Most Mou, a Barca, vagy mindkettő miatt kell utálni, kifigurázni, elvitatni a teljesítményét, stb...?sentry írta:Biztos szándékosan akarta így.Anyaka írta:Ott egy gólpassz is.
A góljánál meg a védő lábáról pattant a rövidbe,pedig a hosszúba szánta.
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. augusztus 23., vasárnap 15:00
Biztos szándékosan akarta így.Anyaka írta:Ott egy gólpassz is.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. augusztus 23., vasárnap 15:00
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. augusztus 23., vasárnap 14:52
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 23., vasárnap 14:51
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. augusztus 23., vasárnap 14:51
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem