Premier League
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Mondjuk amennyire emlékszem volt az a Messi-Villa-Pedro hármas, ott kezdő volt és nem hozott konstansan jó teljesítményt, szerintem kódolva ő ilyen 11,5; 12. ember. Aztán most Londonban simán viheti többre, illik oda.
Nem illik.
Nem tudom, szerintem már elmúlt az az időszak Abránál amikor beleszólt a csapat összeállításába. Már az előző években sem volt jellemző, de most Mou újra regnálásánál nem tudom elképzelni, hogy helyette igazoljon játékosokat. Ez nem férne bele a portugálnak.
Ráadásul pont Pedro-ra nagyon nehéz magyarázatot találni, miért is kellett volna neki (nem ukrán, orosz, vagy valami...)
Ráadásul pont Pedro-ra nagyon nehéz magyarázatot találni, miért is kellett volna neki (nem ukrán, orosz, vagy valami...)
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Mindig 12. ember volt..Valamilyen szinten érthetően is,a támadó harmad azért a Barcánál az utóbbi években mindig extra volt.morientes írta: Pedro elèg alulèrtèkelt volt barcelonában,pedig sokat tett azèrt a csapatèrt.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Bèla helyett Xanyit is beraknám,ezzel most nem mondtál sokat.deaux írta:Én mindíg is jó játékosnak tartottam. Béla helyett simán beraknám a csapatunkba. Gyors, agilis, jól cselez, és ésszel játszik. Csakhát szegény sosem volt egy sztár alkat , ezért nem lehetett meghatározóbb a szalonnába.
Pedro elèg alulèrtèkelt volt barcelonában,pedig sokat tett azèrt a csapatèrt.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- ziro4vr
"Kinyomom Van Gaal szemét ha odamész!"tucsoki írta:Pedro azóta már lenyilatkozta, hogy Mou akarta őt, telefonon is hívta, stb.Sierra írta:Pedig állítólag Mourinho nem is akarta leigazolni, Abramovics erőltette igazából, aztán ki tudja igaz-e.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én is ezt olvastam, a grízes ember kellene Mounak. De a Mou logikát követve, így bele tud rúgni a Barcába.Sierra írta:Pedig állítólag Mourinho nem is akarta leigazolni, Abramovics erőltette igazából, aztán ki tudja igaz-e.
Logikus, ezt kellett mondania. A lényegen nem fog változtatni, jó lesz ő Londonban.Pedro azóta már lenyilatkozta, hogy Mou akarta őt, telefonon is hívta, stb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Pedro azóta már lenyilatkozta, hogy Mou akarta őt, telefonon is hívta, stb.Sierra írta:Pedig állítólag Mourinho nem is akarta leigazolni, Abramovics erőltette igazából, aztán ki tudja igaz-e.
Pedig állítólag Mourinho nem is akarta leigazolni, Abramovics erőltette igazából, aztán ki tudja igaz-e.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tudtam
Na, amúgy on, Pedro, hozza amit tud. Ha egy kicsit összekapja magát fizikailag, akkor alapkezdő is lehet. Mou szeretni fogja, és egy igazán használható játékos.
Na, amúgy on, Pedro, hozza amit tud. Ha egy kicsit összekapja magát fizikailag, akkor alapkezdő is lehet. Mou szeretni fogja, és egy igazán használható játékos.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Jó, hogy mondod.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
remélem észrevetted, hogy a mobilos verzió alján is van twitter. :ĐKerlon írta:Eddig is ezt mondtuk.Remy írta: Ez az ember tökéletes lesz Mou csapatába, viccen kívül. Érzi a kaput, hajt. Tökéletes Mou katona.
Ez a mobilos lap meg tényleg nagyon kígyó.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Eddig is ezt mondtuk.Remy írta: Ez az ember tökéletes lesz Mou csapatába, viccen kívül. Érzi a kaput, hajt. Tökéletes Mou katona.
Ez a mobilos lap meg tényleg nagyon kígyó.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
Még mielőtt szentté lenne itt avatva mindenki..nem az ívet kaptad, hanem egy kisebb vita alakult ki, ami szerintem teljesen normális a fórumon.miro írta:Óvatosan,én is megdicsértem Douglas Costát,aztán kaptam is az ívet.(ugyan ezt csinálja a fórum nagy része sok játékossal)
Aki nem itt játszik,akit más igazolt le, azt ne dicsérd és akkor nem lesz ilyen gondod..
Nem illik.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Óvatosan,én is megdicsértem Douglas Costát,aztán kaptam is az ívet.(ugyan ezt csinálja a fórum nagy része sok játékossal)
Aki nem itt játszik,akit más igazolt le, azt ne dicsérd és akkor nem lesz ilyen gondod..
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
az a gól.
ramos 2.0 a nou campban
ramos 2.0 a nou campban
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Elbeszélünk egymás mellett nagyon... de nagyon durván.tucsoki írta:Egy ilyen hozzászólás után érdemes lenne átgondolni hogy ki támad kit. Normális hangnemben tettem fel egy kérdést, mivel nem értem, hogy mivel a mérkőzésen (ahogy te is írod) a legjobb eddig Pedro, miért kell kifigurázni lealacsonyító stílusban a játékát. Tekintve hogy a fórum 90%-a Mourinho fóbiás, ki divatból, ki nem, más pedig alapból érezhet unszimpátiát az előző csapata miatt, talán érthető a kérdésem.sentry írta:Láttad a gólpasszt???
Igen?
Nem?
Nézd vissza! Rá akarta lőni, mellé ment volna, erő se volt benne, pont így volt jó a bevetődő Costának aki a vizes fű miatt odacsúszott és gól lett egy sz_r lövésből.
Nem támadtam. De nem értem mi a f_szt hisztizel?!
Szerk: ráadásul pont az a véleményem amit lentebb leírtak már. Jó játékos. De mákja volt a gólnál is és a gólpassznál is. Lehet nevetséges, de szerintem Chelsea legjobb támadója most Pedro. De már jössz aztán támadsz mint valami Barca fan...
Szerencséje volt a góllal? Igen, az volt, ettől még nem érzem jogosnak (ugyan ezt csinálja a fórum nagy része sok játékossal) hogy úgy kacagasz rajta mint egy megye 2-es bohócon. A gólpassszt mondjuk én teljesen máshogy láttam, de ezen nem veszünk össze.
Pont a minap olvastam a nagy eszmecserét a fórum érdemi vitáiról, hát az biztos, így nem lehet növelni a kultúrát...
Nem kifiguráztam, szerintem meg a te stílusod volt bicskanyitogató...
Én nem bírom Mourinhot, de attól még nem fogok utálni a csapatát, vagy játékosait.
Ráadásul nem Pedro teljesítményén röhögtem, hanem igen is vicces volt az a gól.
Főleg annak tudatában, hogy Mourinho mindig hogy magyarázkodik ha valami nem jön össze, minden apró dologba beleköt, mindenki hibás csak ő nem.
Szóval: Pedro jó játékos, és legjobb támadó a Chelseaben és be is fog illeni oda. Ez 100%. Remélem most már így akkor tiszta, hogy nem Pedro képességeit degradálva írtam.
A kávés smile meg bbeno maitt van. Nekem összeforrt Mouval a chelseaval meg az iróniával. Nem bántok én senkit.
Egy ilyen hozzászólás után érdemes lenne átgondolni hogy ki támad kit. Normális hangnemben tettem fel egy kérdést, mivel nem értem, hogy mivel a mérkőzésen (ahogy te is írod) a legjobb eddig Pedro, miért kell kifigurázni lealacsonyító stílusban a játékát. Tekintve hogy a fórum 90%-a Mourinho fóbiás, ki divatból, ki nem, más pedig alapból érezhet unszimpátiát az előző csapata miatt, talán érthető a kérdésem.sentry írta:Láttad a gólpasszt???
Igen?
Nem?
Nézd vissza! Rá akarta lőni, mellé ment volna, erő se volt benne, pont így volt jó a bevetődő Costának aki a vizes fű miatt odacsúszott és gól lett egy sz_r lövésből.
Szerk: ráadásul pont az a véleményem amit lentebb leírtak már. Jó játékos. De mákja volt a gólnál is és a gólpassznál is. Lehet nevetséges, de szerintem Chelsea legjobb támadója most Pedro. De már jössz aztán támadsz mint valami Barca fan...
Szerencséje volt a góllal? Igen, az volt, ettől még nem érzem jogosnak (ugyan ezt csinálja a fórum nagy része sok játékossal) hogy úgy kacagasz rajta mint egy megye 2-es bohócon. A gólpassszt mondjuk én teljesen máshogy láttam, de ezen nem veszünk össze.
Pont a minap olvastam a nagy eszmecserét a fórum érdemi vitáiról, hát az biztos, így nem lehet növelni a kultúrát...
-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
Pedrito eddig a csapata legjobbja. Látszik, h nagyon akar. Szerintem, nagy húzás volt Mou-tól, h ő leigazolta. Valószínűleg hamar alapember lesz belőle.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
Láttad a gólpasszt???tucsoki írta:Most Mou, a Barca, vagy mindkettő miatt kell utálni, kifigurázni, elvitatni a teljesítményét, stb...?sentry írta:
Biztos szándékosan akarta így.
A góljánál meg a védő lábáról pattant a rövidbe,pedig a hosszúba szánta.
Igen?
Nem?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sentry 2015. augusztus 23., vasárnap 15:34-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Isco, Özil
Én mindíg is jó játékosnak tartottam. Béla helyett simán beraknám a csapatunkba. Gyors, agilis, jól cselez, és ésszel játszik. Csakhát szegény sosem volt egy sztár alkat , ezért nem lehetett meghatározóbb a szalonnába.