Menjetek, fogadjátok be őket. Akinek nem inge...istimester írta:A sok mérnök és agysebész
OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
A "nevezzen meg 3 Nobel díjast" nagyon jó kérdés!mocsok írta:ha már úgyis ez volt a téma:
http://www.comedycentral.hu/photos/legh ... asinterjun
Az ilyen alap kérdések, de mégis néhányan megakadnak rajta, hogy Körül belül hány ország van a Földön? Megközelítőleg hány ember él a Földön?
Ez meg nagyon igaz. Alapnak kellene lennie mindenkinél!Realista24 írta:Mondjuk akkor meg is érdemli, az a minimum, hogy utánanézel, hogy hova jelentkezel.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- mocsok
ha már úgyis ez volt a téma:
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mondjuk akkor meg is érdemli, az a minimum, hogy utánanézel, hogy hova jelentkezel.*Gasba volt ugyan Ő,megkérdezték hogy mit tud a cég történelméről,megmondta hogy semmit,Ő dolgozni szeretne.
Én például gazdasági vonalon szoktam pályázgatni, és elég egyedi módon, le szoktam tölteni a cég elmúlt éves eredménykimutatásait, és az egyéb fellelhető infókat. Ez eddig minden vezetőnek tetszett, akinél interjún voltam.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
Elnézést kérek de lehet volt már ez a fajta kérdés?telóról olvasgatom a fórumot és a real-barca topikot nem tudom összébb húzni! Segitenétek megoldani a problémát? Köszönöm!
Nem kukacoskodni akarok, de nem is az igaz adáson van a hangsúly. Inkább azon, hogy 1 példa miatt még nem szabad általánosítani.miro írta:Én elhiszem,lehet hogy rossz volt eddig az elképzelésem erről.tucsoki írta:
Saját tapasztalatból nem tudok beszélni, nem voltam még állásinterjúk tömkelegén, szerencsére nem volt rá szükség, de rengeteg ismerősömmel beszélgettünk már erről a témáról; cégek, gyárak, stb. állásinterjúiról, és inkább pozitív dolgokkal szembesültek mint negatívval.
Igazat adok ebben,ha így van ahogy írod..
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Én elhiszem,lehet hogy rossz volt eddig az elképzelésem erről.tucsoki írta:
Saját tapasztalatból nem tudok beszélni, nem voltam még állásinterjúk tömkelegén, szerencsére nem volt rá szükség, de rengeteg ismerősömmel beszélgettünk már erről a témáról; cégek, gyárak, stb. állásinterjúiról, és inkább pozitív dolgokkal szembesültek mint negatívval.
Igazat adok ebben,ha így van ahogy írod..
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Mi a garancia arra hogy ezért nem vették fel?miro írta:Persze,nem akarok általánosítani,de sok helyen van szerintem így..tucsoki írta: Ezt miből gondolod? Nagyon merész általánosítás. Biztos van ilyen is, nem mondom.
Amit leírtam,a kérdésekre a válasz nem a saját magad véleménye,egyénisége,tulajdonságai,hanem ezek a dolgok +60% sablon.
Egyik volt csapattársam elment a Bershkába,(mindent el vállalt volna bárhol,kellett neki a pénz nyáron) megkérdezték tőle hogy miért szeretne itt dolgozni,megmondta hogy mert szüksége van a pénzre,ahhoz hogy éljen.
Egyből megköszönték neki.
Hülyeséget mondott volna? Nem hiszem..
Csak ez a színtiszt igazság volt.
Egyébként, ha jól értem, itt most egy eladói állásról volt szó, ennyi erővel lehetett annyiról is szó, hogy inkább egy dekoratív hölgyet kerestek.
- miro
Persze,nem akarok általánosítani,de sok helyen van szerintem így..tucsoki írta: Ezt miből gondolod? Nagyon merész általánosítás. Biztos van ilyen is, nem mondom.
Amit leírtam,a kérdésekre a válasz nem a saját magad véleménye,egyénisége,tulajdonságai,hanem ezek a dolgok +60% sablon.
Egyik volt csapattársam elment a Bershkába,(mindent el vállalt volna bárhol,kellett neki a pénz nyáron) megkérdezték tőle hogy miért szeretne itt dolgozni,megmondta hogy mert szüksége van a pénzre,ahhoz hogy éljen.
Egyből megköszönték neki.
Hülyeséget mondott volna? Nem hiszem..
Csak ez a színtiszt igazság volt.
Hála Istennek nem,bár én focizok Ausztriába,az első állásinterjúm most volt kb 3 hete,az normális volt,ezért igazat adok abban hogy nem szabad azért általánosítani,de volt csapattársaim meséltek sokat,illetve pont ez hogy neten meg lehet találni azt hogy mi a "jó" válasz..sentry írta: Hidd el, ha egyszer beülnél arra az oldalra, és meghallgatnál 10-20 embert, simán észrevennéd, hogy ki az, aki sablont nyom. Persze nem árt ha jó emberismerő vagy, az segít.
De nagyon negatívan állsz ehhez, úgy veszem észre. Esetleg volt már rossz élményed, tapasztalatod? gondolom igen, jöhet pm-ben is.
Negatív vagyok ebben,jogos..
*Gasba volt ugyan Ő,megkérdezték hogy mit tud a cég történelméről,megmondta hogy semmit,Ő dolgozni szeretne.
Lefőtt neki,aztán egy másik csapattársam faterjához állt be pultba egy szórakozóhelyen.
Mondjuk vendéglátós a végzettsége is..
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Hidd el, ha egyszer beülnél arra az oldalra, és meghallgatnál 10-20 embert, simán észrevennéd, hogy ki az, aki sablont nyom. Persze nem árt ha jó emberismerő vagy, az segít.miro írta:Realista24 írta: Nincs azzal sem gond.
Akkor hitelt érdemlően kell előadni ujra. Őszintebben, tényekkel.
Nekem csak annyi a gondom,hogy sokszor nem az a lényege ezeknek a kérdéseknek hogy megismerjék a jelentkezőt,egyéniségét,hanem hogy ki tudja a legjobbat mondani rá.
Mint pl ez hogy delfin a legjobb rá,aztán ha kitalálsz egy pár érvet hozzá akkor jó vagy.
Amúgy meg fogalmuk sincs,csak neten végig nézted az összes kérdést,és kidolgoztad,hogy hogy vagy a legesélyesebb.
De nagyon negatívan állsz ehhez, úgy veszem észre. Esetleg volt már rossz élményed, tapasztalatod? gondolom igen, jöhet pm-ben is.
Ezt miből gondolod? Nagyon merész általánosítás. Biztos van ilyen is, nem mondom.miro írta:Nekem csak annyi a gondom,hogy sokszor nem az a lényege ezeknek a kérdéseknek hogy megismerjék a jelentkezőt,egyéniségét,hanem hogy ki tudja a legjobbat mondani rá.
Mint pl ez hogy delfin a legjobb rá,aztán ha kitalálsz egy pár érvet hozzá akkor jó vagy.
Amúgy meg fogalmuk sincs,csak neten végig nézted az összes kérdést,és kidolgoztad,hogy hogy vagy a legesélyesebb.
- miro
Realista24 írta: Nincs azzal sem gond.
Nekem csak annyi a gondom,hogy sokszor nem az a lényege ezeknek a kérdéseknek hogy megismerjék a jelentkezőt,egyéniségét,hanem hogy ki tudja a legjobbat mondani rá.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nincs azzal sem gond.miro írta:És ha igaz?Realista24 írta: Ok.
Es most halljuk az igazat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikelemen5
Ezt a kettőt te hogy hozod össze?Kerlon írta:Mondtam, hogy sablon. Amúgy én az őszinteség híve vagyok, de nem szabad úgy előadni magad, hogy egy csőd vagy
- ikelemen5
Igen. Csapatjátékos, élvezetből szexel De ha jól meg tudod indokolni, hogy miért az lennél akkor állítólag nincs rossz válasz.ziro4vr írta:Okos, kreatív meg ilyenek. Rossz tulajdonásga meg nincsen.Realista24 írta:Miert a delfin?
Pl oroszlán: jó vezető, tiszteletre méltó, erős jellem..
Bár a "Medúza: évmilliók óta fennmaradt a faj agy és gerinc nélkül" választ kétlem, hogy díjaznák
Mondtam, hogy sablon. Amúgy én az őszinteség híve vagyok, de nem szabad úgy előadni magad, hogy egy csőd vagy illetve, hogy nincs nálad jobb. Szóval a sablonok mellé mondhatunk példát előző interjúkból is. Határozottan kell amennyire csak tudjuk és nem szabad leblokkolni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K