Psgvel szerintem partyban lennének bár ezt nehéz egyelőre megmondani. a másik három dolgát meg megnehezíthetnék (kivéve a miénket persze ) ennyi eurószázmillió és év után. mert tavaly is kb asszisztáltak a barca továbbjutásához. idén többet várok mindenképp tőlük, erősödött a keret de Bruyne pedig csak rátenne egy lapáttal a minőségre.R.M.C.F írta:Azért ha egy Bl ben összekerülnek egy bm.barca.rm .psg.bármelyikével. Pottyannak is ki.
Premier League
Re: Premier League
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Igen szerintem pont ez történt.Kerlon írta:Pedig milyen lazán kaptak még nem rég egy 4-est. Lehet ott elszívták a tehetségünket, mert mi azóta inkább csak szarabbak lettünk...
Nem illik.
Pedig milyen lazán kaptak még nem rég egy 4-est. Lehet ott elszívták a tehetségünket, mert mi azóta inkább csak szarabbak lettünk...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Azért ha egy Bl ben összekerülnek egy bm.barca.rm .psg.bármelyikével. Pottyannak is ki.Kerlon írta:A City jól bekezdett, 3 meccs, 9 pont, 8-0 gk és két kemény meccs után...
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ziro4vr
Plusz ha még a belga is odamegy. Akkor már csak Pelle verheti meg őket.
Nem illik.
jó csapatuk van, és most jól is erősítettek Otamendivel és Sterlinggel. ingatag még a Chelsea, a MU gyenge, az Arsenal meg a Pool pedig zsákbamacska. talán a City kerete a legjobb a riválisok közül, szerintem idén is ott lesznek a végén. a bl más terep, bár illene már nekik ott is tenni legalább egy lépést előre.Kerlon írta:A City jól bekezdett, 3 meccs, 9 pont, 8-0 gk és két kemény meccs után...
A City jól bekezdett, 3 meccs, 9 pont, 8-0 gk és két kemény meccs után...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Valoban Stonest akarja,de az everton a 30 milliot is visszadobta.ziro4vr írta:Vesznek majd még embert a védelembe. Tavaly mondjuk Terry brutál szinten tolta, idénre elfogyott a szörp úgy néz ki.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Igen, idén már két meccset idő előtt fejezett be, míg tavaly végig tolta a szezont.ziro4vr írta:Tavaly mondjuk Terry brutál szinten tolta, idénre elfogyott a szörp úgy néz ki.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- ziro4vr
Vesznek majd még embert a védelembe. Tavaly mondjuk Terry brutál szinten tolta, idénre elfogyott a szörp úgy néz ki.
Nem illik.
nem veletlenul akarja jose stonest az evertonbol. egezs nyaron hajkuraszta. eddig eredmenytelenul.
Úgy néz ki Chelseanek meglesz az első győzelem, de basszus azért ez a védelem nem túl acélos... 3 meccsen 7 gólt kaptak, ezzel a legtöbbet a Pl-ben. Ez nem volt jellemező Mou csapataira.
Persze okés, volt egy rangadó ezek között, meg biztos nem fognak 70 gólt kapni a szezon végére. De mindenesetre mutat valamit, hogy nem túl tökéletes a Chelsea gépezet.
Pedro nagy erősítés és biztos vagyok benne hogy alapember lesz.
Az a William gyerek mindig ilyen gyenge?
Persze okés, volt egy rangadó ezek között, meg biztos nem fognak 70 gólt kapni a szezon végére. De mindenesetre mutat valamit, hogy nem túl tökéletes a Chelsea gépezet.
Pedro nagy erősítés és biztos vagyok benne hogy alapember lesz.
Az a William gyerek mindig ilyen gyenge?
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Ja igen,az jogos mondjuk..Kellett neki a váltás.morientes írta: Barca szurkoloknál,ugy èrtem.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- morientes
Barca szurkoloknál,ugy èrtem.miro írta:Mindig 12. ember volt..Valamilyen szinten érthetően is,a támadó harmad azért a Barcánál az utóbbi években mindig extra volt.morientes írta: Pedro elèg alulèrtèkelt volt barcelonában,pedig sokat tett azèrt a csapatèrt.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- ziro4vr
Mondjuk amennyire emlékszem volt az a Messi-Villa-Pedro hármas, ott kezdő volt és nem hozott konstansan jó teljesítményt, szerintem kódolva ő ilyen 11,5; 12. ember. Aztán most Londonban simán viheti többre, illik oda.
Nem illik.
Nem tudom, szerintem már elmúlt az az időszak Abránál amikor beleszólt a csapat összeállításába. Már az előző években sem volt jellemző, de most Mou újra regnálásánál nem tudom elképzelni, hogy helyette igazoljon játékosokat. Ez nem férne bele a portugálnak.
Ráadásul pont Pedro-ra nagyon nehéz magyarázatot találni, miért is kellett volna neki (nem ukrán, orosz, vagy valami...)
Ráadásul pont Pedro-ra nagyon nehéz magyarázatot találni, miért is kellett volna neki (nem ukrán, orosz, vagy valami...)
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Mindig 12. ember volt..Valamilyen szinten érthetően is,a támadó harmad azért a Barcánál az utóbbi években mindig extra volt.morientes írta: Pedro elèg alulèrtèkelt volt barcelonában,pedig sokat tett azèrt a csapatèrt.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- morientes
Bèla helyett Xanyit is beraknám,ezzel most nem mondtál sokat.deaux írta:Én mindíg is jó játékosnak tartottam. Béla helyett simán beraknám a csapatunkba. Gyors, agilis, jól cselez, és ésszel játszik. Csakhát szegény sosem volt egy sztár alkat , ezért nem lehetett meghatározóbb a szalonnába.
Pedro elèg alulèrtèkelt volt barcelonában,pedig sokat tett azèrt a csapatèrt.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- ziro4vr
"Kinyomom Van Gaal szemét ha odamész!"tucsoki írta:Pedro azóta már lenyilatkozta, hogy Mou akarta őt, telefonon is hívta, stb.Sierra írta:Pedig állítólag Mourinho nem is akarta leigazolni, Abramovics erőltette igazából, aztán ki tudja igaz-e.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én is ezt olvastam, a grízes ember kellene Mounak. De a Mou logikát követve, így bele tud rúgni a Barcába.Sierra írta:Pedig állítólag Mourinho nem is akarta leigazolni, Abramovics erőltette igazából, aztán ki tudja igaz-e.
Logikus, ezt kellett mondania. A lényegen nem fog változtatni, jó lesz ő Londonban.Pedro azóta már lenyilatkozta, hogy Mou akarta őt, telefonon is hívta, stb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema