Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Re: Kommentáld a híreket
Paraszt szurkolók... mindig elítélem az ilyent.
"And my heart will leave you never."
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egyébként Luca Silva biztos távozó lesz, De Gea pedig szerintem idén már nem fog jönni.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Biztos, hogy megy Navas, De gea érkezése esetén.
Leigazoltuk Kikot (ezzel a 2. számú kapus poszt esélytelen) felhoztuk a Castilla kapusát (3. számú kapusnak) és az Ő helyére vettünk(vagy kölcsönöztünk nem emlékszem) a Castillaba valami fiatal srácot Dél-Amerikából.
Szóval teljesen logikátlan döntés lenne, ha hoznánk és maradna minden így.
Leigazoltuk Kikot (ezzel a 2. számú kapus poszt esélytelen) felhoztuk a Castilla kapusát (3. számú kapusnak) és az Ő helyére vettünk(vagy kölcsönöztünk nem emlékszem) a Castillaba valami fiatal srácot Dél-Amerikából.
Szóval teljesen logikátlan döntés lenne, ha hoznánk és maradna minden így.
ZIDANE
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Az emberrablók is azért mutatják meg a túszokat, hogy a gazdag érdekeltek gyorsan fizessenek értük...BBeno írta:jobb lenne penzt csinalbi belole de sajnos a bernabeu kupan ott volt a bemutatason igy sanszos hogy marad
Így is lehet bőven variálni elöl, menjen csak.
Nem illik.
jobb lenne penzt csinalbi belole de sajnos a bernabeu kupan ott volt a bemutatason igy sanszos hogy marad
- RealMadridFanatic
Cherysev miért nincs keretben? Sérült? Vagy csak belőle is pénzt fognak csinálni?
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- RealMadridFanatic
Kíváncsi vagyok,mi lesz ebből...
Elvileg a Marca hozta le...
Volt erről már szó korábban is, akkor sem akartunk belemenni.
Most a legvalószínűbbnek azt látom, hogy az utolsó pillanatban áron felül elhozzuk, kb. 35 millióért. Csak így Navas és Casilla is padon marad...
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Teljesen felesleges vétel lenne. Csatár megoldásra abszolút jó nekünk a Benzema-Jesé páros. A gólokat úgy is CR lövi. Levegőben Benzema, CR, Bale sem gyenge. Amúgy is, én inkább azt szeretném ha ezeket a világi szerencsétlen beívelgetéseket elfelejtenénk, mert rohadtul idegesítő hogy 20 próbálkozásból 5-be fejel bele a mi játékosunk és talán 1-ből gól is lesz.Hogy lehetne ekkora retardáltak a vezetőségbe?
Ha az edző két egy ********* kilencest, akkor miért nem lehet leigazolni egyet? Nem hiszem, hogy Llorente olyan hatalmas összegért jött volna és baccottul megnőtt volna a taktikai repertoárunk, simán jó lett volna. Arra a palira mindent rálehet ívelni, életveszély a levegőben.
Ha 30 akkor egy nulla játékost kérhetnek csak, egy Navas, Coentrao már azért jócskán levenne az árból. Álmaim üzlete lenne Bale <----> DDG+70millióElvileg a Marca hozta le...
- Luigi-K1
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Szerintem Xabi kijelentette, hogy vagy ő vagy Casillas (ahogy látta, hogy Iker mégsem lép, ő akart menni). Ő és Arbeloa voltak azok, akiknek nagyon nem tetszett Mourinho megbuktatása, ezt többször le is nyilatkozták, hogy a csapattársakkal is összerúgták a port. Szerintem nem volt gyomra ahhoz, hogy pár embernek a klubnál nagyobb a hatalma, mint kéne, és ő nem ehhez szokott Angliában, nem akart ehhez asszisztálni.
Kinézem belőle, hogy ő egy olyan ember, akinek az elvek fontosabbak, mint a karrier. Főleg, hogy már mindent megnyert, és a Bayern jelenleg egyáltalán nem visszalépés.
Kinézem belőle, hogy ő egy olyan ember, akinek az elvek fontosabbak, mint a karrier. Főleg, hogy már mindent megnyert, és a Bayern jelenleg egyáltalán nem visszalépés.
Merci Zizou!
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Ha nem volt szerződésében egy olyan záradék, hogy megfelelő ajánlat esetén el kell engedni, lehetett volna neki nemet is mondani.BBeno írta:tavaly xabi sajnos nagyon kicseszett a klubbal hogy egy hettel a zaras elott jelentette be hogy o akkor dobbantana. igaz rapidba hozhatott volna valakit perez mint ahogy volt szo guarinrol de semmi erdemi nem tortent.
tavaly xabi sajnos nagyon kicseszett a klubbal hogy egy hettel a zaras elott jelentette be hogy o akkor dobbantana. igaz rapidba hozhatott volna valakit perez mint ahogy volt szo guarinrol de semmi erdemi nem tortent.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Balenél már csak abban bízok, hogy hoz egy elfogadható szezon.. és mondjuk, hogy középen olyan fog játszani, aki méltóbb rá, mert van azért, 1-2 jelentkező....
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
tubatibi írta:Hogy lehetne ekkora retardáltak a vezetőségbe?
Ha az edző két egy ********* kilencest, akkor miért nem lehet leigazolni egyet? Nem hiszem, hogy Llorente olyan hatalmas összegért jött volna és baccottul megnőtt volna a taktikai repertoárunk, simán jó lett volna. Arra a palira mindent rálehet ívelni, életveszély a levegőben.
Bale-ről nem is beszélek, egy világ látja, hogy világi balfasz, akkor miért??? MIÉRT????? Hogy lehet ekkora szerencsétlen önfejű az elnökünk? Hihetetlen, ő lesz az, aki miatt nem nyerünk kupákat, aki miatt minden héten gyomoridegünk lesz....szerencsétlen.
Ugyan...dehogy lesz Perez a hibás...majd Rafa viszi a balhét, ahogy Carlo is tette.
Bale fronton csak abban reménykedek (nyilván hiába), hogy azért van ennyire bevédve és fényezve, hogy így verjük fel minél magasabbra az árát.
- h3x0r
Ujabb atigazolasi szezon, amikor azt erzem, hogy amilyen lendulettel elore lepunk, ugyanazzal hatra is.tubatibi írta:Hogy lehetne ekkora retardáltak a vezetőségbe?
Tavaly megszereztuk Kroost es Jamest, majd sikeresen eladtuk Xabit, hogy meg veletlenul se maradjon egy normalis jatekos Modric es Kroos moge a padra.
Mint ahogy iden is Kovacic (meg Jese) leigazolasaval a tavaly oszi, szinte tokeletesen jatszo csapat legnagyobb hianyossagat, a gyenge padot, valamennyire kijavitottuk, de az utolso negativ elemet nem birjuk eltavolitani. Habar a tegnapi Bale - MU hirek miatt egy kicsit csak elkezdtem remenykedni.
Hogy lehetne ekkora retardáltak a vezetőségbe?
Bale-ről nem is beszélek, egy világ látja, hogy világi balfasz, akkor miért??? MIÉRT????? Hogy lehet ekkora szerencsétlen önfejű az elnökünk? Hihetetlen, ő lesz az, aki miatt nem nyerünk kupákat, aki miatt minden héten gyomoridegünk lesz....szerencsétlen.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
Nem is lenne annál jobb reklámunk, ha Bale-t, Navast odaadnánk egy 100-asért és még megkapnánk De Geat. Lenne mit jövőre eltapsolnia Pereznek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Amúgy lehet, hogy Bale miatt nem adják DDG-t. Ergo tényleg kell nekik...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Csak Di Maria megmutatta, fél év alatt és a VB-n, hogy ő legalább focizni tud ha igazán akar (Értsd több pénz kell neki). Szerintem a 2 játékos összevetésének nem sok alapja van.sander írta:Hát nem tudom.... Egyrészt azért Bale-nek nem kis marketingje van (ha már más nincs). És szerintem nem lenne rossz helye a Mu-ban. És elég csak DM-re gondolni, ha őt képesek voltak leigazolni akkor szerintem Bale-t is.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
De amúgy De Bruyne már hivatalosan 70 millió?
Mert én officalt nem láttam még sehol
Mert én officalt nem láttam még sehol
ZIDANE