Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Cé meg ne picsogjon, mert egy játékos sem áll a Real fölött.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Pedig igaza van...
CR jó formában = gól.
CR szar formában -> nagyjából így is jön a gól.
Bale jó formában -> még így se garantált a gól.
Bale szar formában = nincs gól.
Ez a különbség. Leegyszerűsítve persze.
Ezt mondtam meccs közben is. Csak míg...10-es" poszton való játszatása jelentősen hat az ő teljesítményére is.
CR jó formában = gól.
CR szar formában -> nagyjából így is jön a gól.
Bale jó formában -> még így se garantált a gól.
Bale szar formában = nincs gól.
Ez a különbség. Leegyszerűsítve persze.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Marci
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
- Kapcsolat:
Akkor kezdődjön a Marca bomlasztása:
A MARCA szerint kezdődnek a problémák a Real Madridnál. A legfőbb talán Cristiano Ronaldo helyzete, a portugál közel sincs megelégedve Benítez ötleteivel, véleménye szerint Bale "10-es" poszton való játszatása jelentősen hat az ő teljesítményére is. Ellenben Benítez tudja, hogy Bale helye a bal oldalon van, de azt meg Ronaldo nem akarja feladni. Vasárnap Jesé mellett kellett volna szerepelni a csatár pozícióban, de percekkel később már a bal oldalon tűnt fel, az edző utasításai ellenére.
A MARCA szerint kezdődnek a problémák a Real Madridnál. A legfőbb talán Cristiano Ronaldo helyzete, a portugál közel sincs megelégedve Benítez ötleteivel, véleménye szerint Bale "10-es" poszton való játszatása jelentősen hat az ő teljesítményére is. Ellenben Benítez tudja, hogy Bale helye a bal oldalon van, de azt meg Ronaldo nem akarja feladni. Vasárnap Jesé mellett kellett volna szerepelni a csatár pozícióban, de percekkel később már a bal oldalon tűnt fel, az edző utasításai ellenére.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Semmi probléma nem volt, de amint a támadó harmadban hozzá került a labda azt már temethettük is, mert más nem jutott eszébe csak, beadás, azok nagy része teljesen hasznavehetetlen volt, még csak ember közelbe sem ment.BBeno írta:ma is bebizonyosodott hogy daniloval semmi problema. ehy hibaval hozta le a maccset amit azonnal javitott. elorejatekban is lehet ra boven szamitani
Mondjuk ahhoz képest, hogy ennyire nyomatjuk a beíveléseket egész meccsen egyedül James beadása volt veszélyes, amiről CR egy picit lemaradt, de abba is belecsúsztattak előtte egy picit, de az is a 70 percben. Ez így elég cinkes.
Az nem sokat jelent. A három nagyon kívül szerintem az összes csapat a kiesés ellen menne, ha a spanyol bajnokságban indulnának.@Sonny írta:Én láttam pár Porto meccsen Danilot játszani, és közel sem akkora balfék
Kb az összes játékos durván megbukott aki onnan kijött az utóbbi 5-6 évben, hiába kerülnek 35 millióba úgy is, ha csak egy év van hátra a szerződésükből...
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Hmmm. Úgy tűnik emelni kell a tétet De Gea ügyében! Illarra 15+5 milla, Coentrao 15 milla, míg Cheryshev az EB miatt játékperceket követel, így a végállomás a Valencia is lehet.Egy hét van az átigazolási időszakból! A Madridban kérdéses jövőjű játékosok: L. Silva, Illarra, Coentrão, Cheryshev.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Én láttam pár Porto meccsen Danilot játszani, és közel sem akkora balfék,mint páran beállítják,és ezt tegnap is bizonyította nem játszott rosszul. Viszont Carvajal jobb játékos, és szerintem neki kellene az alapnak lennie, de megfelelő rotálással meg lehet oldani,hogy mindketten elegendő játékperchez jussanak.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Pont ilyen meccsekre kell Danilo,(már ha ezt hozza továbbra is),otthon neg ahol gálázni kell(ene),CarvajalJim írta:oké Daniloval semmi komoly baj nem volt ma,
de bmeg Carvajal jobb nála
Jesével sem volt rosszabb ma, mint Ronaldo, akkor játsszon ő Ronaldo helyén minden meccsen??
Amugy a spanyol sztm is jobb.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
oké Daniloval semmi komoly baj nem volt ma,
Jesével sem volt rosszabb ma, mint Ronaldo, akkor játsszon ő Ronaldo helyén minden meccsen??
azt tudom mondani hogy a szemednek. es azzal egyutt nekem amit irok. a studiobeszelgeteseket meg nem szabad megvarni a sporttvn. a meccs max 2x45 percre foglaljon le mert lehoz az eletrol. danilo jo volt. pont.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Bbeno most jót szólt, csak annyi elgépelés van a hsz-eiben, hogy lehet igazából azt írta, hogy szar volt...
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Benőnek. (húbazzegmitírtam )Kerlon írta:Most neked higgyünk vagy Nyilasinak, aki szerint rendkívül darabos volt és lötyögött egész meccsen, mert egész felkészülés alatt ezt láttuk tőle, meg a rengeteg technikai hibát és a totál ötlettelen előrejátékot. Még egy jó megindulása vagy beadása sem volt. Aztán nyomatják.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Most neked higgyünk vagy Nyilasinak, aki szerint rendkívül darabos volt és lötyögött egész meccsen, mert egész felkészülés alatt ezt láttuk tőle, meg a rengeteg technikai hibát és a totál ötlettelen előrejátékot. Még egy jó megindulása vagy beadása sem volt. Aztán nyomatják.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
ma is bebizonyosodott hogy daniloval semmi problema. ehy hibaval hozta le a maccset amit azonnal javitott. elorejatekban is lehet ra boven szamitani
lattam tavaly jo par porto meccset. nem felkeszulesi meccsek alapjan irtam
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Tényleg nem támadás, de a felkészülési meccsek alapján mi tetszik benne?BBeno írta:nekem semmi bajom daniloval sot tetszik a jateka. de carvajal megerdemelne a kezdotagsagot. vagy nem tudom hogy akarja oket rotalni.
Nem illik.
nekem semmi bajom daniloval sot tetszik a jateka. de carvajal megerdemelne a kezdotagsagot. vagy nem tudom hogy akarja oket rotalni.
- RealMadridFanatic
A Real Madrid hivatalos kezdőcsapata a Sporting Gijón ellen: Navas; Danilo, Varane, Ramos, Marcelo; Kroos, Modric, Isco; Bale; Jesé és Cristiano.
A Real Madrid cseresora: Casilla, Pepe, Nacho, James, Casemiro, Carvajal, Kovacic
Azért ez így egész pofás, egy James - Bale és egy Danilo - Carvajal csere kellene, és a pad is bitang így. Ehhez pedig még jön egy Benzema is. Rendben van.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Spanyol hírek szerint a Real Madrid buszát a stadion fele menet megrongálták a Gijón szurkolók. forrás:madridom.hu
Fasza. Mindig kiszabott nehéz volt ellenük játszani, és valóban úgy tűnik,hogy a fele katalán a Gijoni szurkolóknak. Mindegy, valahogy győzelemmel kell kezdeni.
Közben kezdő is van, Danilo ismét. Taps. Kivan adva,hogy nem kezdhet Carvajal.
Fasza. Mindig kiszabott nehéz volt ellenük játszani, és valóban úgy tűnik,hogy a fele katalán a Gijoni szurkolóknak. Mindegy, valahogy győzelemmel kell kezdeni.
Közben kezdő is van, Danilo ismét. Taps. Kivan adva,hogy nem kezdhet Carvajal.