Sporting - Realt.crladecima írta:Te milyen meccset néztél? Nem láttad, hogy Danilo volt az egyik leggyengébb láncszem? Már bocs a kérdésért, de szerintem ezt a vak is látta.Realista24 írta:Danilo és Navas tetszett. Utóbbit sokat fikáztam, ma viszont sugározta azt a magabiztosságot, amit eddig nem mutatott.
Modric volt még jó nálam, a többiek nagyon szót sem érdemelnek. Mondjuk még talán Varane-t is ki tudom emelni.
Értékeld a legutóbbi meccset
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
te troll.R.M.C.F írta:Kár hogy ezzel most elúszott a liga győzelem...jó lett volna nyerni év végén.
But he is a good boy...
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hát én semmi rendszert nem tudtam felfedezni már a végérekiserik írta:Csak annyit jegyeznék meg, hogy Kovacic beállításával átálltunk 433-ra, ha valaki nem vette volna észre.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
A Gijón a Liga Adelante legjobb kapusával és a második legjobb védelmével rendelkezett, a szezon elején még lendületben van a csapat.
Ezt tudnia kellett Rafának is. Nem fogom szidni a csapatot, de szerintem eszméletlenül naiv módon álltunk hozzá a meccshez.
Ezt tudnia kellett Rafának is. Nem fogom szidni a csapatot, de szerintem eszméletlenül naiv módon álltunk hozzá a meccshez.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Kezdjük is:Semmit nem fogunk nyerni idén ezt most megmondom!
3
.
2
.
1
.
Elvesztettük a bajnokságot
- crladecima
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Zidane
Te milyen meccset néztél? Nem láttad, hogy Danilo volt az egyik leggyengébb láncszem? Már bocs a kérdésért, de szerintem ezt a vak is látta.Realista24 írta:Danilo és Navas tetszett. Utóbbit sokat fikáztam, ma viszont sugározta azt a magabiztosságot, amit eddig nem mutatott.
Modric volt még jó nálam, a többiek nagyon szót sem érdemelnek. Mondjuk még talán Varane-t is ki tudom emelni.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Kár hogy ezzel most elúszott a liga győzelem...jó lett volna nyerni év végén.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Csak annyit jegyeznék meg, hogy Kovacic beállításával átálltunk 433-ra, ha valaki nem vette volna észre.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ahhoz szoktunk hozzá hogy mindig elkúrjuk a bajnokságot, pedig papírforma alapján legalább kétévente be kellene húzzuk.De nem baj, már hozzászoktam az elmúlt években.
Nem baj, majd a barcát megverjük, ha nem akkor buknak maguktól, ha az sem akkor majd jövőre.
And repeat.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Érdekes lesz, hogy mikor értik majd meg a lányok, hogy ez a különbség, ezeken múlik:
A Barca megint nem volt jó, Messi 11-est ront, de kiszenvedik.
Akkor mi kimegyünk napszemüvegben, koktéllal a kézben és muszáj alulmúlni ezt.
Rohadt idegesítő.
Amúgy állandóan szar a forma nyáron és Karácsony körül, de nem értem miért kell pontokat eldobni már az elején. Vagy ennyit tudunk?Idén a Gijón lesz az ellenfél?
A kapusukkal és annak teljesítményével meg nem lehet takarózni.
Na majd legközelebb..de megcsinálták az alaphangulatot.
A Barca megint nem volt jó, Messi 11-est ront, de kiszenvedik.
Akkor mi kimegyünk napszemüvegben, koktéllal a kézben és muszáj alulmúlni ezt.
Rohadt idegesítő.
Amúgy állandóan szar a forma nyáron és Karácsony körül, de nem értem miért kell pontokat eldobni már az elején. Vagy ennyit tudunk?Idén a Gijón lesz az ellenfél?
A kapusukkal és annak teljesítményével meg nem lehet takarózni.
Na majd legközelebb..de megcsinálták az alaphangulatot.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Baszki, ez mi volt? A csapat játékában semmi rendszer, semmi...hát semmi nem volt. Ez egy nagy katyvasz semmi más. A kapust agyonrúgták ahogy kell. A kp-n átrohantak, hol Danilo hol MArcelo nem volt sehol. Első meccsen nagyon felsült Benitez ezzel a 4231-el. Ez a csapat képtelen egy felállt védelmet megverni. Márpedig a spanyol csapatok szinte kivétel nélkül így fognak ellenünk játszani.
Van min javítani, de temetni nem érdemes. Egyik nagy csapat sem hengerelt ma, benne volt az X.
Van min javítani, de temetni nem érdemes. Egyik nagy csapat sem hengerelt ma, benne volt az X.
Remélem ha mégis nyer a csapat trófeát elsőként írod hogy te végig tudtad hogy nyerünkSemmit nem fogunk nyerni idén ezt most megmondom!
Nemtudom ki volt mar az aki rendesen kirohogott, lenezett, stb.. Mikor bemertem irni a sorsolas utan, h elso forduloban idegenben kezdeni egy ujonc otthonaban nem lesz leanyalom, plane h az a csapat a gijon akik kulonosen szeretik a realt..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Luigi-K1
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
Hát ez valóban gyenge savanykás volt...
Senkit sem lehet igazán kiemelni...
Talán egyetlen pozitívum ,hogy nem kaptunk gólt.
Viszont kapura is alig lőttünk.
Az egész csapat rosszul játszott,még Kroos is hibázott többször is,amit tőle nem szoktunk meg...
Aki elfogadhatót nyújtott( Isco)azt meg lecserélte Benítez...
A támadójátékunk sablonos és súlytalan...
Igazi csatár nélkül valóban nem megy... Na majd Benzemával!
Senkit sem lehet igazán kiemelni...
Talán egyetlen pozitívum ,hogy nem kaptunk gólt.
Viszont kapura is alig lőttünk.
Az egész csapat rosszul játszott,még Kroos is hibázott többször is,amit tőle nem szoktunk meg...
Aki elfogadhatót nyújtott( Isco)azt meg lecserélte Benítez...
A támadójátékunk sablonos és súlytalan...
Igazi csatár nélkül valóban nem megy... Na majd Benzemával!
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Danilo és Navas tetszett. Utóbbit sokat fikáztam, ma viszont sugározta azt a magabiztosságot, amit eddig nem mutatott.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hihetetlen amit most itt leműveltek páran
Szerintetek Kovacic már most az év legrosszabb igazolása (az egész világot nézve), Benitez megbukott, a csapat is, és még sorolhatnám, vagy nem így vagytok most a dologgal?
jézusom.
Szerintetek Kovacic már most az év legrosszabb igazolása (az egész világot nézve), Benitez megbukott, a csapat is, és még sorolhatnám, vagy nem így vagytok most a dologgal?
jézusom.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Semmit nem fogunk nyerni idén ezt most megmondom! Benitez egy balf*sz, aki sose szabadott volna hogy a Real edzője legyen.Beniteznek már a 10. perctől az anyukáját emlegettem. Bale annyira irritáló, már szavakat sem találok. Semmi nulla ez az ember! Elköltöttünk 80 milliót átigazolásokra és nem voltak képesek játékost venni? Ez a Danilo akkora kerekkötője lesz a csapatnak, hogy nem igaz ! Lucas Vazquezek, meg Casemirók ülnek a padon de nincsen csatár ott? Én már a Galatasaray elleni találkozón éreztem hogy ez a gárda hétvégén nem fog nyerni !
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
én meg arra nem emlékszem, hogy mikor rúgtunk utoljára akciógólt.
-
A -2 kicsit zavar, de nem annyira meglepő. Már-már szokásos Madrid, majd néhány hét múlva talán eljut a kókuszig, hogy vége a fizetett szabinak.
Danillo az előszezonban leírtakhoz képest kellemes meglepetés, a többitől nagyjából ezt vártam.
Danillo az előszezonban leírtakhoz képest kellemes meglepetés, a többitől nagyjából ezt vártam.
Jól van, lehet megint számolgatni, már bajnokság korai szakaszában. De nem baj, már hozzászoktam az elmúlt években.
Amúgy nem emlékszem a BL döntő óta olyan kiélezett meccsre, amit behúztunk volna.
A baj az, hogy az ilyen meccseken nincs olyan játékos, aki be tudna találni a semmiből.
Amúgy nem emlékszem a BL döntő óta olyan kiélezett meccsre, amit behúztunk volna.
A baj az, hogy az ilyen meccseken nincs olyan játékos, aki be tudna találni a semmiből.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
10 évesen már lehet reggelni ide?becike80 írta:Benitez bemutatkozott:
Köszönjük!!!!
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.