Dettó. Abszolút nem vagyok mérges, nem vártam semmit Beniteztől. Eddig még azért csak elmélkedtem arról hogy van-e esély arra hogy távozik év közben, de a mai után erősen meglepne ha az újévet itt ünnepelné. Nem szoktam egy meccsből kiindulni, higgadtnak tartom magam, de ennyi gyermeteg hibát... egyszerűen nem tudom mit hitt ez a húsosarcú.en is ezt vallom mint kerlon
Értékeld a legutóbbi meccset
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára füst 2015. augusztus 23., vasárnap 22:53-kor.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
4231 + Bale, mint játékszervező + idegenben egy frissen feljutott csapat, épp a Gijón ellen, egyáltalán nem lepett meg a mai meccs. Ezzel már ne kisérletezz Benitez, ez zsákutca, találj ki valami mást.
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Bale semmivel sem volt gyengébb mint a többi.dzsi91 írta:Imádtam ahogy a dagi puffogott a padon
Temetni korai, de látható,hogy az egész koncepció szar. Könnyen taccsra lehet vágni Ancelotti és Mourinho munkáját is pár hónap apatt.benítez jó úton halad.De szurkolok hogy ne. A jó hír,hogy ha ő bukik,bukik vele Perez és Bale is.
Na de remélem nem totál vak a pali, hajrá benitez mutasd meg a károgóknak.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Az már sajnos jó ideje létező probléma, hogy ha CR szar formában van, akkor jellemzően egyszerűen nem tudunk akciógólokat lőni (Bale az előző szezonban tudjukmilyen formában volt, Benzema teljesítménye is borzalmasan hektikus tud lenni). A Sporting kapusát is naggyá tettük, minden a kezébe ment, egyetlen egyszer láttam, hogy fel kellett nyúlnia a feje fölé. Azt mondom, amit már rengetegszer mondtam: be kell b*szkodni a helyzeteket, mert anélkül nem fog menni. (Hogy ennek mi van a hátterében, hogy ennyire rossz a helyzetkihasználás több edzőnél is, az már jó kérdés)Kerlon írta: Az meg vicc, hogy a felkészülési meccsekkel együtt kb már ez volt a 6. rúgott gól nélküli meccsünk, amikor elég jók a támadóink és még a védelmünk is az egyik legeredményesebb.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Imádtam ahogy a dagi puffogott a padon
Temetni korai, de látható,hogy az egész koncepció szar. Könnyen taccsra lehet vágni Ancelotti és Mourinho munkáját is pár hónap apatt.benítez jó úton halad.De szurkolok hogy ne. A jó hír,hogy ha ő bukik,bukik vele Perez és Bale is.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Sajbálom, hogy megibt hátrányból kell kezdeni a Ligát...az ilyen meccseken múlik a bajnokság...
Bízom azért a szebb folytatásban!
Bízom azért a szebb folytatásban!
en is ezt vallom mint kerlon
igazabol mikor benitez jott akkor mar irtam hogy semmilyen elvaeasom nincs vele szemben. csak mar varom a veget. szeretnem hogy sikeres legyen a csapat de erre benitez alkalmatlan.
igazabol mikor benitez jott akkor mar irtam hogy semmilyen elvaeasom nincs vele szemben. csak mar varom a veget. szeretnem hogy sikeres legyen a csapat de erre benitez alkalmatlan.
Lehet, hogy nem volt a legjobb a felállás, meg Benítez sem jól cserélt és még lehetne folytatnia sort, de megint nem lett volna semmi gond, ha nem lötyögni mennek ki az első félidőre.
A 75. percben kb. észhez tért a csapat, de mikor lesz már olyan, hogy az elejétől fogva koncentrálunk?
Ez egyébként a bajnokságra is igaz.
Jöhet ide bármelyik edző, ez valahogy bele van kódolva a csapatba.
A 75. percben kb. észhez tért a csapat, de mikor lesz már olyan, hogy az elejétől fogva koncentrálunk?
Ez egyébként a bajnokságra is igaz.
Jöhet ide bármelyik edző, ez valahogy bele van kódolva a csapatba.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Benitez van olyan ba,om, hogy berakja Arbeloát meg Illaramendit a csapatba, mondván hogy most nem ment a csapatnak.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Azért Bale ahhoz képest, hogy az első félidőben nem volt rossz, megérdemelne egy tarkónb...st, mert volt a második félidőben egy lecsorgó labda, ami simán az övé lehetett volna, cseszett rá, hagyta lepattani.. majd rögtön utána mindenki megy mint a veszett egér, meg küzd a labdáért ő meg sarokkal egy picit meg nem mozdulva belebök és el is viszi az ellenfél. Kicsit visszavehetne az arcából tényleg, mert rohadt gusztustalan, hogyha nem nála a labda, akkor két métert nem képes megtenni érte..
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Az elmult 20 tetmeccsen max. 3 golt rugott! Hadd ne dicserjem mar ezertChampions20 írta:Egy olyan játékos aki 17 gólt és 12 gólpasszt hoz össze egy szezonban azt egy jó játékosnak lehet mondani.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- ___Samy___
Szerinted ha az elmúlt 1 hónapban nem változtatott, akkor pont most fog, ebben a pár napban?Szóval all in all, nincs nagy baj, HA Benitez kielemzi ezt a meccset, és változtat. Most még nem késő, sőt.
De egyébként teljes káosz és összevisszaság volt. Olyan érzésem volt sokszor, mintha most először játszottak volna együtt, mint mikor osztálybajnokágon nincs ki a csapat, és más osztályokból állnak be. Borzasztó.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Navas már az utolsó meccseken is jó volt.Realista24 írta:Danilo és Navas tetszett. Utóbbit sokat fikáztam, ma viszont sugározta azt a magabiztosságot, amit eddig nem mutatott.
Modric volt még jó nálam, a többiek nagyon szót sem érdemelnek. Mondjuk még talán Varane-t is ki tudom emelni.
Amúgy szerencse, hogy nem láttam, de igazából fáj még így is. Bár én semmit nem várok az edzői stáb miatt az idei csapattól. Sőt a mostani elképzelések után még a semminél is kevesebbet. Olyan fogadásba is belemennék, hogy Benítez megéli-e a szezon végét.
Az meg vicc, hogy a felkészülési meccsekkel együtt kb már ez volt a 6. rúgott gól nélküli meccsünk, amikor elég jók a támadóink és még a védelmünk is az egyik legeredményesebb.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Kicsit gusztustalannak tartom azt h olyan elvárásaid vannak a klub és a játékos irányába amik nem reálisak de te azt gondolod h igen is azok. Egy olyan játékos aki 17 gólt és 12 gólpasszt hoz össze egy szezonban azt egy jó játékosnak lehet mondani.Gondolom azt várnád el h Bale is olyan eredményeket érjen el mint CR.kiserik írta:Érdemes megnézni a 90 millás évének a termését. 31 gól. Több, mint a fele a 16-oson kívülről és csak 5 amit az egyéni villanása/megindulása eredményezett. Sehol erőszakosság, hajtás, stb ami az erényei közé van sorolva. Sajnos túl lett fújva, de nagyon. Az átlag fölötti bal lába és a labda nélküli gyorsasága emelte a többi játékos fölé a PL-ben (vakok közt a félszemű..), de rengeteg egyéb dologban hiányosságokkal küzd. Egy erős közép csapatban ismét nagy király tudna lenni. Nem figyelnének rá annyira, nem lépnének ki rá a védők úgy, mint a Real Madrid sztárjára. Ott felérhetne a saját kis csúcsára ismét. Itt soha nem fog véleményem szerint. De azt kívánom bár ne lenne igazam, ugyan is 1-2 évig még alap kezdő lesz nálunk
De ne várjátok azt h Benzema vagy Bale valaha is CR helyett átveszi majd a stafétát mert ez képtelenség addig amíg CR-re épül maga a Real is.
Hát ez remek volt.
Iscon annyi labda elment,hogy az öröm volt főleg az első félidőben.
Akinek örültem az Danilo viszonylag jó játéka,Ramos is jó volt,Navas is.Kovacicot direkt figyeltem elég sok labdát szerzett viszonylag,csak a kommentátor nem mondta sokszor a nevét.
Azt,hogy Jamest minek kellett átrakni a jobb oldalra,azt nem tudom dehogy így az egyetlen normálisan beadó játékost nyírta ki az biztos.
Amíg a baloldalon játszott addig nem egy forintos beadása volt.
Már a nyáron írtuk,hogy ez a 4-2-3-1 rossz,de csak ezt nyomatja.
A tamádás építés meg kimerül abban,hogy ki a szélre aztán onnan nyomni befelé a labdákat.
Ez sem jó.
Iscon annyi labda elment,hogy az öröm volt főleg az első félidőben.
Akinek örültem az Danilo viszonylag jó játéka,Ramos is jó volt,Navas is.Kovacicot direkt figyeltem elég sok labdát szerzett viszonylag,csak a kommentátor nem mondta sokszor a nevét.
Azt,hogy Jamest minek kellett átrakni a jobb oldalra,azt nem tudom dehogy így az egyetlen normálisan beadó játékost nyírta ki az biztos.
Amíg a baloldalon játszott addig nem egy forintos beadása volt.
Már a nyáron írtuk,hogy ez a 4-2-3-1 rossz,de csak ezt nyomatja.
A tamádás építés meg kimerül abban,hogy ki a szélre aztán onnan nyomni befelé a labdákat.
Ez sem jó.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
azt vki magyarázza már el, hogy vkinél daniloval semmi gond nem volt, vkinél meg duplanulla volt. ezt hogy lehet?
ne zomborizzatok már, hogy ezért szép a foci, hogy mindenki másképp látja, meg a faszomat azt
daniloval semmi probléma nem volt, mindet észretérítő tarkónbaszás illeti, aki nem benitezről és az ő saráról beszél.
ne zomborizzatok már, hogy ezért szép a foci, hogy mindenki másképp látja, meg a faszomat azt
daniloval semmi probléma nem volt, mindet észretérítő tarkónbaszás illeti, aki nem benitezről és az ő saráról beszél.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kicsit várok az elküldéssel amíg kianyázzátok magatokat.
Ősszel csak elbukni lehet a bajnokságot, többek között az ilyen fordulók miatt, amikor a Barcelona behúz egy nagyon nehéz idegenbeli meccset, mi meg egy simán nehezet nem. Nincs akkora baj, ha elsősorban Benitez észhez tér. Perez már nem fog 7 nap alatt.
Egyrészt, Carlo egyik hibája úgy tűnt az volt, hogy az ilyen mérgezett egér csapatok ellen nem tudta kellő tűzzel pályára küldeni a csapatot. Nos, ez ma sem volt meg, pedig nincs itt már Carlo...szóval... Bár való igaz gólt most nem nyeltünk be 5 perc után, de ennek had ne kelljen örülni.
A nagyobb baj a felállás, és az érthetetlen koncepció. A játékunk lényege, hogy ki tudjuk használni a kp-n a klasszisainkat, irányítsunk, diktáljunk, domináljunk, úgy, hogy nekik ne kelljen futkosniuk, és ne legyenek aszalt hullák tavaszra. Ez nem fog menni 4231-ben, nem fog menni ha Bale középen van, ha Isco sokszor az amúgy szép de felesleges bonyolításaival akasztja a csapatjátékot, és ha Cé kivonja magát 80 percig. James is miért a szélre állt be? Mi ebben a ráció, ha ő van a baloson, Isco a jobboson, Cé láthatatlan Bale meg nem DM, hogy felvigye insane módban és jól is süljön el.
Az egyéni formákat is meg kell említeni, Marcelo, Kroos, James ma erősen tudása alatt focizott, de ez majd változhat. Danilo egy fokkal most elfogadhatóbb volt, de még így sem értem. Bale ma nem volt vészes, abban igaza van Remynek, hogy ezt ki sem szabadna emelni, mert egy ilyen meccs lenne a nagyon minimum, de hogy mindent rá fognak egyesek, és paplanként ráhúzzák Cé rossz FORMÁJÁRA az nevetséges. Cé, a gyenge játékában sok tényező közrejátszik, elsősorban a mentális állapota, hiszen amikor a végén akart az utolsó percekben, máris javult a játéka. Fel kell javulnia, mert az ilyen meccseken 3x aranylabdásként meg kéne villannia egyszer. Többet kap mint más, akkor többet is várunk tőle.
Szóval all in all, nincs nagy baj, HA Benitez kielemzi ezt a meccset, és változtat. Most még nem késő, sőt. És a változtatást a felállással kellene kezdeni, más struktúrával, aztán lehet Balet is basztatni ha úgy van.
Ja meg azt nem értettem még, hogy miért kellett ennyi védő a padra, mire van Vazquez ha nem erre?
Ősszel csak elbukni lehet a bajnokságot, többek között az ilyen fordulók miatt, amikor a Barcelona behúz egy nagyon nehéz idegenbeli meccset, mi meg egy simán nehezet nem. Nincs akkora baj, ha elsősorban Benitez észhez tér. Perez már nem fog 7 nap alatt.
Egyrészt, Carlo egyik hibája úgy tűnt az volt, hogy az ilyen mérgezett egér csapatok ellen nem tudta kellő tűzzel pályára küldeni a csapatot. Nos, ez ma sem volt meg, pedig nincs itt már Carlo...szóval... Bár való igaz gólt most nem nyeltünk be 5 perc után, de ennek had ne kelljen örülni.
A nagyobb baj a felállás, és az érthetetlen koncepció. A játékunk lényege, hogy ki tudjuk használni a kp-n a klasszisainkat, irányítsunk, diktáljunk, domináljunk, úgy, hogy nekik ne kelljen futkosniuk, és ne legyenek aszalt hullák tavaszra. Ez nem fog menni 4231-ben, nem fog menni ha Bale középen van, ha Isco sokszor az amúgy szép de felesleges bonyolításaival akasztja a csapatjátékot, és ha Cé kivonja magát 80 percig. James is miért a szélre állt be? Mi ebben a ráció, ha ő van a baloson, Isco a jobboson, Cé láthatatlan Bale meg nem DM, hogy felvigye insane módban és jól is süljön el.
Az egyéni formákat is meg kell említeni, Marcelo, Kroos, James ma erősen tudása alatt focizott, de ez majd változhat. Danilo egy fokkal most elfogadhatóbb volt, de még így sem értem. Bale ma nem volt vészes, abban igaza van Remynek, hogy ezt ki sem szabadna emelni, mert egy ilyen meccs lenne a nagyon minimum, de hogy mindent rá fognak egyesek, és paplanként ráhúzzák Cé rossz FORMÁJÁRA az nevetséges. Cé, a gyenge játékában sok tényező közrejátszik, elsősorban a mentális állapota, hiszen amikor a végén akart az utolsó percekben, máris javult a játéka. Fel kell javulnia, mert az ilyen meccseken 3x aranylabdásként meg kéne villannia egyszer. Többet kap mint más, akkor többet is várunk tőle.
Szóval all in all, nincs nagy baj, HA Benitez kielemzi ezt a meccset, és változtat. Most még nem késő, sőt. És a változtatást a felállással kellene kezdeni, más struktúrával, aztán lehet Balet is basztatni ha úgy van.
Ja meg azt nem értettem még, hogy miért kellett ennyi védő a padra, mire van Vazquez ha nem erre?
Nem illik.
És te milyet néztél? Közel sem volt olyan, mint amit láttunk tőle az előszezonban, ahhoz képest nagyot lépett előre, jól lépett be az üres területekbe, sok indítást is lekapcsolt, egyedül még a beadások voltak amik nem voltak az igaziak, de ezen kívül, ahhoz képest amilyen volt még egy félhónapja, ahhoz képest ez igen is vállalható volt.crladecima írta:Te milyen meccset néztél? Nem láttad, hogy Danilo volt az egyik leggyengébb láncszem? Már bocs a kérdésért, de szerintem ezt a vak is látta.Realista24 írta:Danilo és Navas tetszett. Utóbbit sokat fikáztam, ma viszont sugározta azt a magabiztosságot, amit eddig nem mutatott.
Modric volt még jó nálam, a többiek nagyon szót sem érdemelnek. Mondjuk még talán Varane-t is ki tudom emelni.
eg vilagon semmi baj vam volt daniloval. kroos volt szurke ma de en csak benitezt hibaztatom.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Továbbra is nevetek azon hogy cr a legnagyobb gondunk. Igen, egyre lassabb lesz,egyre görcsösebb lesz, ennek ellenére amíg bale középen futkos james meg a szélen csoszog addig nyugodtan maradhat cr a szarszemét szabadrúgásaival együtt.,..