hogy végig mozizták, ahogy a felrúgott labda leesett Soldado lábáraRemy írta:A legszebb, hogy a Betis se lesz könnyebb ellenfél. Sőt...
Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
A legszebb, hogy a Betis se lesz könnyebb ellenfél. Sőt...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ha jól tudom Ancelotti most szabad. Már ismeri a spanyol ligát, edzette a Realt. Talán nem lenne akkora kockázat.ziro4vr írta:Mondjuk Klopp is a 4231 híve, futós, dinamikus játékkal. Alapból koncepcióhoz keresnék edzőt, 433 domináns, labdabiztos játék, ahol végre nem kell a kp-soknak maratonokat futni.
azért a sorsolást várjuk meg, de a második kalap sok jóvel nem kecsegtet.palesz77 írta:Én inkább azon izgulnék, hogy a Bl csoportkörből továbbmentek-e..R.M.C.F írta:Most hogy elbuktuk a ligát....ki mit gondol, 2...3 vagy 4 helyre futunk be?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
A pályaszéléről nem lehet olyan jól ezt észrevenni mint a tv-kamera állásából..ne hibáztasd ilyenértcsabi87 írta: Már a nyáron írtuk,hogy ez a 4-2-3-1 rossz,de csak ezt nyomatja.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Sok van pár Perez rovásán, egyszer már eljátszotta ugyanezeket a köröket, akkor sem töltötte ki az idejét. Ancelotti menesztése meredek lépés volt, ha Benitez bukik akkor szerintem Perez is feláll, mert az egy az egyben az ő sara lesz. Persze Klopp mégúgyse jönne oda ahol ideiglenes vezetés van, de a drága elnökünk szerintem nem lesz már akadály ha borul a bili.Nem tudom amúgy benne miért reménykedtek, biztos eljönne úgy, hogy Pérez neki is megmondja, hogy kikkel kell számolnia mindenkép
Perez szerintem nagyon izzad hogy Benitez nehogy túlságosan elb.ssza, de a Pocakosban szerintem emberére akadt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára füst 2015. augusztus 23., vasárnap 23:16-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Én inkább azon izgulnék, hogy a Bl csoportkörből továbbmentek-e..R.M.C.F írta:Most hogy elbuktuk a ligát....ki mit gondol, 2...3 vagy 4 helyre futunk be?
-
- Kedvenc játékosaid: Modric Cr7
- Kedvenc csapatod: real madrid
Benitezről meg az egész felállásról annyit hogy ez a 4231 valahogy nem ül nekünk az meg egy újabb szörnyszülemény hogy amíg van a keretben egy Isco Kroos James Modrics addig nekünk Balet kell a 10es pozícióban néznünk!!!!!!!
És amíg Kovacic be nem állt (és át nem álltunk 433ra) addig egy nagyon jó pörgös élvezetes angol másodosztályú futkosós mecset nézhettünk!
433ban sikerült beszorítani őket de akkor már késő volt!
Remélem hogy azért gólok is lesznek majd!
És amíg Kovacic be nem állt (és át nem álltunk 433ra) addig egy nagyon jó pörgös élvezetes angol másodosztályú futkosós mecset nézhettünk!
433ban sikerült beszorítani őket de akkor már késő volt!
Remélem hogy azért gólok is lesznek majd!
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Örülök h már edzőt is cseréltünk
szoros végeredmény lesz, de bennmaradunk, mert hazai pályán megverjük ezt a sportingot és ők esnek ki a 18. helyen.
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Most hogy elbuktuk a ligát....ki mit gondol, 2...3 vagy 4 helyre futunk be?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mondjuk Klopp is a 4231 híve, futós, dinamikus játékkal. Alapból koncepcióhoz keresnék edzőt, 433 domináns, labdabiztos játék, ahol végre nem kell a kp-soknak maratonokat futni.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Nem tudom amúgy benne miért reménykedtek, biztos eljönne úgy, hogy Pérez neki is megmondja, hogy kikkel kell számolnia mindenképp.. Nem az a típus szerintem, aki megtűrné, hogy az elnök igazoljon helyette, és mondja meg, hogy mit csináljon.BBeno írta:felkeszul klopp
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Benitez olyan csapatokkal nem bír, mint a Valerenga, a Sport Gijón, vagy a Gyirmóttól kikapó As Roma.
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Ezzel had szálljak már vitába. A második félidőben nem emlékszem tőle csak 1 fejesre, meg arra , hogy a 9-es pozícióban kellett volna játszania, de támadásnál Modric mögött kóricált a kezdő körben. Ez nálam azt jelenti, hogy mint, vezérbika gyengébb volt, mint azok, akik legalább próbálkoztak valamivel.R.M.C.F írta: Bale semmivel sem volt gyengébb mint a többi.
persze hogy nincs. szeronted mekkora szava lehet ehy olyan edzonek akinek a kinevezesenek napjan a jatekosai azzal vannak elfoglalva hogy az elozo edzotol elkoszonjenek es megkoszonjek a szep egyutt toltott idoket.... bale kozepen jatszatasa szinten vicc.4231 ujabb kapufa...
felkeszul klopp
felkeszul klopp
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Szerintem is ez az elsőszámú gond továbbra is, nem a taktika.Lehet, hogy nem volt a legjobb a felállás, meg Benítez sem jól cserélt és még lehetne folytatnia sort, de megint nem lett volna semmi gond, ha nem lötyögni mennek ki az első félidőre.
A 75. percben kb. észhez tért a csapat, de mikor lesz már olyan, hogy az elejétől fogva koncentrálunk?
Ez egyébként a bajnokságra is igaz.
Jöhet ide bármelyik edző, ez valahogy bele van kódolva a csapatba.
Benitez próbált belenyúlni legalább a cserék szerintem simán indokoltak voltak, de sem James sem Kovacic sem Carvajal nem tudott hozzátenni érdemben.
Majd egy futómennyiség stat is jöhet, megint nem ölték bele magukat túlságosan a csajok.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Isco, Özil
Klopp jon legkesobb telen. Floro azert hozta Rafat most , mert tudta jol h Kloppnak nem lesz csapata es majd tud valtani
Az idegesit legjobban h az elozo bajnoksag vege ota a mai napot vartam. Gyengekezu az edzonk, igy nem megy. Nyakam ra h semmi tekintelye nincs az oltozoben.
Az idegesit legjobban h az elozo bajnoksag vege ota a mai napot vartam. Gyengekezu az edzonk, igy nem megy. Nyakam ra h semmi tekintelye nincs az oltozoben.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Dettó. Abszolút nem vagyok mérges, nem vártam semmit Beniteztől. Eddig még azért csak elmélkedtem arról hogy van-e esély arra hogy távozik év közben, de a mai után erősen meglepne ha az újévet itt ünnepelné. Nem szoktam egy meccsből kiindulni, higgadtnak tartom magam, de ennyi gyermeteg hibát... egyszerűen nem tudom mit hitt ez a húsosarcú.en is ezt vallom mint kerlon
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára füst 2015. augusztus 23., vasárnap 22:53-kor.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
4231 + Bale, mint játékszervező + idegenben egy frissen feljutott csapat, épp a Gijón ellen, egyáltalán nem lepett meg a mai meccs. Ezzel már ne kisérletezz Benitez, ez zsákutca, találj ki valami mást.
Merci Zizou!