Az én oktatóm egy vicces pali, már maga ahogy beszél... de nagyon rendes, egyszerűen le van nyűgözve amikor a táncos életről beszélek neki, úgy hív, hogy Michael Flatley, vagy a villámlábú
De van keresete bőven, egy 3500- 4500 lélekszámú falu az ahol én lakom és a környékünkön kisebb- nagyobb falvak vannak, ahol mindegyiken tart KRESZ és vezetés képzést a mi falvankkal a centrumban... ilyen 10-15 fős csoprtonként dolgozik és vigan megél belőle, három autója isvan... egy Merci A 160-al vezetünk de nem szokott kiabálni sem, sem dédelgetni az autót, hogy hogy ülj benne, figyelj az üléshuzatra és stb. Az én oktatóm józni szokott
, vagyis: erre menj jó? Jó! Jó most ide, Jó akkor holnap 13 kor a következő jó? Érted megyek jó? És akkor megyünk az autópályára is jó? És akkor ezt is megtapasztalod majd jó? Na jó! Akkor holnap jó? Jó!
Ja és ha összetöri az autót, vagy ha meghibásodik se ő állja, hanem az autósiskola cég, amelyben dolgozik. Szóval elég jó, de igen neki is minden kategóriában van engedélye, kivéve a C ugye a busz... de azt mondta azt is leszeretné tenni. Ergo, egy oktatónak szerintem jócskán kell, hogy legyen vezetéstapasztalata, kilométer a lábban, nem csak B kategóriás jogosítvány, türelem és érzék a tanításhoz, no meg egy autó, amit nem sajnál oda adni, az ügyesebbnél ügyesebb nebulók kezébe.