Zene
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Zene
Ez inkább zenés videó, de talán ide illik a legjobban
https://www.youtube.com/watch?v=wHw-k9epP-I
aki esetleg nem jártas a földrajzban annak zárójelben megjegyezném hogy a videó Szlovákiába készült.
https://www.youtube.com/watch?v=wHw-k9epP-I
aki esetleg nem jártas a földrajzban annak zárójelben megjegyezném hogy a videó Szlovákiába készült.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
https://www.youtube.com/watch?v=jktx9Ro60cI
damn, ez a muzsika még mindig iszonyatosan jó. majdnem 3 éve ismerem ezt a számot és még mindig a hideg ráz ha meghallgatom. A vicc hogy a számaik egytől egyig zseniálisak, és még csak 300e nézőt se éri el tubon. szomorú világot élünk.
ezt a számukat meg csak tegnap ismertem meg (fogalmam sincs hogy) de azóta is csak hallgatom nonstop: https://www.youtube.com/watch?v=cy-zKqSH-mk
mondjuk nem tudom mennyire kedvelitek az indie rockot..
damn, ez a muzsika még mindig iszonyatosan jó. majdnem 3 éve ismerem ezt a számot és még mindig a hideg ráz ha meghallgatom. A vicc hogy a számaik egytől egyig zseniálisak, és még csak 300e nézőt se éri el tubon. szomorú világot élünk.
ezt a számukat meg csak tegnap ismertem meg (fogalmam sincs hogy) de azóta is csak hallgatom nonstop: https://www.youtube.com/watch?v=cy-zKqSH-mk
mondjuk nem tudom mennyire kedvelitek az indie rockot..
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Magyar szuper koprodukció
JumoDaddy feat. Columbo & Kemon - Talk Of The Town
Kovary feat. Tamas Morocz - Black & Green
JumoDaddy feat. Columbo & Kemon - Talk Of The Town
Kovary feat. Tamas Morocz - Black & Green
"And my heart will leave you never."
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Klashnekoff - It's Murda (Official Video/Lyrics - HD)
Egy kis brit rap
Egy kis brit rap
Ez valóban nagyon jó, jól tetted, hogy bedobtad! Köszi!KAG írta:Általában nem szoktam nagyon pop zenét hallgatni, ha hallgatok is akkor 80-90 es évek felé kacsintgatok.
De ezt most hallottam a rádióban : Jain - Come
Nagyon adta!
- ___Samy___
ha már Logic...
elmebeteg módjára tolja a freestylet
elmebeteg módjára tolja a freestylet
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Hát sajnos nem tartom túl valószínűnek. Bár kijelenteni sem merem egyértelműen, hogy nem lesz, mert még nem nagyon lehet tudni vendégelőadókról, reménykedjünk, hátha.csabi* írta:zsombor te külföldi reppből általában naprakész vagy, ugye készül logic új lemeze, egy logic ft. j. cole & kendrick szám mennyire valószínűtlen?
Viszont a J. Cole - Kendrick collab album még tervben van. Cole nemrég egy interjúban csak annyit mondott, hogy még mindig össze akarják dobni ketten a tervezett albumot, de többet nem akart mondani, nehogy túlságosan felcsigázza az érdeklődőket. Ebből én arra következtetek, hogy az utóbbi időben összedobtak 1-2 közös számot.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
zsombor te külföldi reppből általában naprakész vagy, ugye készül logic új lemeze, egy logic ft. j. cole & kendrick szám mennyire valószínűtlen?
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Általában nem szoktam nagyon pop zenét hallgatni, ha hallgatok is akkor 80-90 es évek felé kacsintgatok.
Nagyon adta!
Nagyon adta!
ZIDANE
Puff Daddy & the Family
Ft: Pharrell Williams - Finna get loose
Jézus milyen alapot dobott össze az öreg Pharrell. Mondjuk Diddy sikeresen elszabta.
Ft: Pharrell Williams - Finna get loose
Jézus milyen alapot dobott össze az öreg Pharrell. Mondjuk Diddy sikeresen elszabta.