Javaslataitok
Moderátor: Multimédiások
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Re: Javaslataitok
Milyen böngésző? Ha Chrome, akkor nyomnál egy CTRL+SHIFT+J -t? Felugrik elvileg a Console log, hátha kidob neked valami piros vagy sárga hibaüzenetet. Firefoxban is van ilyen funkció, ott jobb klikk akárhova, "elem megtekintése", és a feljövő sávban a "Konzol" fül kellene.wZoLee7 írta:Nincs, most látom már van olyan opció hogy külön oldalakon is kikapcsoljam, de úgy sem működik. Nem rég telepítettem újra a gépet, vannak hiányosságok még
(Firefoxban nekem három hibaüzit ír, az egyik hogy http-n keresztüli jelszómező van, ami nem biztonságos (mert nem https), a másik meg hogy a Google Analytics blokkolva van. Ezek nem kavarnak be, az az érdekes, ha ezen kívül ír valami mást)
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nincs, most látom már van olyan opció hogy külön oldalakon is kikapcsoljam, de úgy sem működik. Nem rég telepítettem újra a gépet, vannak hiányosságok még
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
http://kepfeltoltes.hu/150823/aaaa_www. ... es.hu_.png
Nincs ilyened?
Akkor lehet az adblock bezavar esetleg.
Nincs ilyened?
Akkor lehet az adblock bezavar esetleg.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Mit kell elkövetnem, hogy a twitteres dolog működjön? Jelenleg semmit sem látok.
Köszi.metalBOY írta:Ctrl + F5 segítSierra írta:Nálam nem úszik a menüsor, ha lejjebb görgetek.
-
Ctrl + F5 segítSierra írta:Nálam nem úszik a menüsor, ha lejjebb görgetek.
Nálam nem úszik a menüsor, ha lejjebb görgetek.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Instas fotókat a fbon toljuk. Mar ha van ra kapacitás.
Ziro te meg....cserelj avat. Ja hogy nem tudsz
Ziro te meg....cserelj avat. Ja hogy nem tudsz
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Szerintem pont ne, akkor a sok selfie közt elvesznének a hírek, nekem speciel a mostani verzió jobban bejön. Vagy ha nem itt jobboldalt gondoltad a kis tweet dobozba, hanem máshol, akkor nem szóltam.Anyaka írta:Esetleg Instas képeket is megoszthatna az oldal egy ponton automatikusan a legfrissebbet, amit feltesz egy játékos. Mostanában úgyis fontos tényezőként van jelen a csapatnál.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2015. augusztus 25., kedd 18:42-kor.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
De amin Bale van azt tegyétek spoiler gomb alá.Anyaka írta:Esetleg Instas képeket is megoszthatna az oldal egy ponton automatikusan a legfrissebbet, amit feltesz egy játékos. Mostanában úgyis fontos tényezőként van jelen a csapatnál.
Nem illik.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Esetleg Instas képeket is megoszthatna az oldal egy ponton automatikusan a legfrissebbet, amit feltesz egy játékos. Mostanában úgyis fontos tényezőként van jelen a csapatnál.
- ziro4vr
Nem kitaláltra gondoltam, csak szereted a depresszív Benzemas meg Iscos híreket, amikkel mást is idegállapotba hozol.
De amúgy ott vannak korrektül a források 95%-ban, csak pl a hétvégén Benzema meg James kezdeni fognál most nem tudom hogy ezt Benitez mondta, a marca írta, vagy Bbeno fm mentésére vonatkozik.
De amúgy ott vannak korrektül a források 95%-ban, csak pl a hétvégén Benzema meg James kezdeni fognál most nem tudom hogy ezt Benitez mondta, a marca írta, vagy Bbeno fm mentésére vonatkozik.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Sokszor mar nem fer ki, de kitalált hirt nem rakok te kuki. Azt csinaljak masok.ziro4vr írta:Nekem bejön ez a twitteres rövid híres történet, ha érdekes a hír és hiteles a forrás akkor úgy is utánakeresek, de van pár hír, ahol semmi forrás nincs...azoknál valahogy meg lehet jelölni hogy mittudomén kiskegyed, vagy valami, szóval értitek, csak hogy tudjam mikor érdemes utánanézni jobban és mikor trollkodik R24.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- e.gergo
- Kapcsolat:
A főoldalon is folyamatban van, hogy lefelé is ússzon. Ja és ott is kaptak nyilacskás jelölést azok a menüpontok, ahol van alatta plusz tartalom. A "Hírek" alá bekerült néhány hiánypótló elem, érdemes körbenézni ott isToti írta:huhh, de kellett az a menüsor oda felülre.
nemtudom mennyi görgetéstől kíméltetek meg.
- ziro4vr
Nekem bejön ez a twitteres rövid híres történet, ha érdekes a hír és hiteles a forrás akkor úgy is utánakeresek, de van pár hír, ahol semmi forrás nincs...azoknál valahogy meg lehet jelölni hogy mittudomén kiskegyed, vagy valami, szóval értitek, csak hogy tudjam mikor érdemes utánanézni jobban és mikor trollkodik R24.
Nem illik.
huhh, de kellett az a menüsor oda felülre.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- e.gergo
- Kapcsolat:
Betettemk!ll3rcsöcs írta:Egy apró észrevétel. A mérkőzések-->menetrend menüpontnál a dátum mellé a napot is kiírhatnátok. Persze, pár kattintás a naptárat megnyitni, de lusta vagyok
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
- Kedvenc csapatod: RMCF
Egy apró észrevétel. A mérkőzések-->menetrend menüpontnál a dátum mellé a napot is kiírhatnátok. Persze, pár kattintás a naptárat megnyitni, de lusta vagyok
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Vannak rövidhírek ugyanúgy, attól hogy képet kapott, nem minden cikk oldalnyi hosszúságú.LaMartin írta:Ezt teljesen adom, én is hiányolom a rövidhíreketangus írta:hiába a twitter-sáv oldalt, nekem hiányoznak a rövidhírek. FB-n pl. ott volt hosszabban, hogy Ronaldo elégedetlen, míg a twitteres sávban ez csak rövidebben.
egyébként szép lett az új design, grat hozzá!
Egyébként meg ezek szerint nem maradtál le a hírről, mert olvastad fb-on. Az ilyen hírek nagyjából az összes hír 1-3%-át teszik ki, mert a szerkesztőnek nincs lehetősége adminba megírni a hírt.
Lesz még pár apróság, ennyit elárulhatunk.lehetne olyan funkció, h minden meccs után lehessen értékelni a játékosokat 1-5ig pl, megnevezve h melyik szám nagyjából milyen produkciót jelent.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema