Az a 1,5 év is olyan volt, hogy statisztikában tényleg elit, de amúgy játékban "semmi". Tudom, vezér volt, meg csak azt nem vert meg akit nem akart! De nézze vissza bárki az utolsó Spurs-ös szezonját... Ha abból senkinek ne jön le az , hogy simán képes volt eltűnni fél órákra (pedig ott Ő volt az alfa meg az Omega, meg minden róla szólt) akkor törlöm magam a fórumról.
ha visszamegy majd egyszer a PL-be, akkor ott sem lesz jobb.
Persze, már sehol nem lesz jó. Egyre betegesebb már a fórumon ez a Bale az antikrisztus hullám...
Amúgy a 'Spursben jó volt. Nagyon. Megjátszható volt, kérte, levette a védőket, odaért, beverte. Érdekes módon le tudott venni, tenni labdákat, képes volt kényszerítőzni és húzta a csapatot magával. Ezt nem nevezném semminek.
Az meg, hogy eltűnik valaki, az benne van. Nincs olyan játékos, és nem is lesz, aki minden meccsen 90 percig konstans teljesítményt hoz. A meleg pillanatokban kell ott lenni, de akkor sem mindig ugyanannak az embernek, ezért csapatsport.
Mi volt az a nagy fejlődés?
Az, hogy minden poszton ahol megfordult kimagaslót nyújtott, tarthatatlan volt. Bal-bekkben, bal szélen, szabadon, mindegy volt. És konstans emelkedett a teljesítménye is, szerintem ez vitathatatlan, de máshogy látjuk, van ilyen.
Anno én is azért voltam lelkes vele kapcsolatban, mert ha azt a mentalitást megtartja, ami jellemezte korábban, illetve a fejlődése követi az addigi tendenciákat, akkor ma nem arról beszélnénk, hogy a csapat kerékkötője.
Ez pedig valóban mentális gyengeség szerintem, vagy túlzott befolyásolhatóság (ügynök, Perez, környezet, mittudomén), de képességei alapján lehetne elit játékos a mai fociban.