Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
18
19%
Xabi Alonso
73
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 96

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. augusztus 25., kedd 23:39

Ha elakarnánk adni, hirtelen Bale is rájönne hol lenne neki jobb. Főleg ha meghallaná az MU ajánlatát.

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. augusztus 25., kedd 23:17

Az is gond még a Bale eladás projectel, hogy nem csak őt köti a szerződés, hanem a Real-t is, ezáltal ha ő nem akar menni, nem nagyon tudják eladni sem.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. augusztus 25., kedd 20:14

Én még erre sem tudok gondolni, mert rekordösszegért most is el lehetne adni,
Így van, pont erről beszéltem én is, ha el akarnák adni, már idén megtörtént volna! Nem azt mondom, hogy ez jövőre nem történhet meg, de őszintén szólva én minimális esélyt látok rá.
Bale a FutureRonaldo
Viszont azt nem hiszem, hogy Cé is meg ő is egy nyáron távozna
Nem is fog, csak a portugál (szerintem). Felejtsük el ezt a FutureRonaldo dolgot, nyilván a büdös életben nem lesz akkora játékos és klasszis, mint Cristiano (és akkor még nagyon finoman fogalmaztam); viszont attól a posztját még simán megörökölheti a csapatban. CR7 klasszisát azt gondolom, hogy egyénileg jó ideig nem közelíti meg senki sem a Realban (főleg látva a világ focijának jelenlegi felhozatalát), így ezen majd csapatként kell túllépni és tetszik vagy sem, akár Bale-lel is a fedélzeten. :roll:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

jansky
Kedvenc játékosaid: Ramos, Ronaldo, CR, Kroos

HozzászólásSzerző: jansky » 2015. augusztus 25., kedd 19:47

sziasztok
nem úgy volt, hogy változnak a meccskezdési időpontok, és nem lesznek ilyen késői meccsek? most meg látom, hogy a köv. 22:30 :shutup:

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. augusztus 25., kedd 19:03

elvileg illarra 1 kolcsonbe megy de mar iden fizet a sociedad 16 milliot. wtf? akkor ez miert kolcsonszerzodes? bonuszoklal elerheti a 20 milliot
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. augusztus 25., kedd 18:45

Másra nem tudok gondolni, hogy most lehoz egy nem túl acélos szezont, viszont mondjuk az eb-n villog, aztán eladjuk rekord összegért a MU-nak. Más amúgy se venné meg nagyon, legalábbis megfelelő összegért, azaz legalább 60 misiért.
Én még erre sem tudok gondolni, mert rekordösszegért most is el lehetne adni, a walesi válogatottal meg nem fogja megváltani a világot. Egyszerűen Perez a fejébe vette, hogy Bale a FutureRonaldo, nem foglalkozva azzal, amit a faszitól a pályán lát.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 25., kedd 18:18

CS0ki írta: És tényleg Perezt nem értem. Olyan szitnen adja magát az eladása, hogy nem tudom felfogni, hogy ez miért nem lett meglépve. Pénzügyileg, csapat szempontjából, mindenhogy óriási biznisz lenne. Nem látomk azokat a tényezőket, amik itt tartják a faszit.
Másra nem tudok gondolni, hogy most lehoz egy nem túl acélos szezont, viszont mondjuk az eb-n villog, aztán eladjuk rekord összegért a MU-nak. Más amúgy se venné meg nagyon, legalábbis megfelelő összegért, azaz legalább 60 misiért.

Viszont azt nem hiszem, hogy Cé is meg ő is egy nyáron távozna, mondjuk Benitez is, aztán akkor tol a csapat egy rebootot. Szóval egyébként jogos, idén minden szempontból jó döntés lett volna a lepasszolása.
Nem illik.

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2015. augusztus 25., kedd 17:43

szerintem ha Bale-t kivennénk a csapatból, akkor is egy bitang keretünk lenne egyéb támadó igazolása nélkül is, ezért nem bánnám ha be lenne vonva a DDG bizniszbe. én nélküle képzelem el a jövő Real Madridját, mert nem azt a vonalat képviseli amelyik számomra szimpatikusabb.
a mondandómmal azt akartam kifejezni, hogy ha marad akkor mindenképpen változtatnia kell fejben, és máris elértük azt, hogy nem hátráltatja a csapatot a folyamatos egyéni rossz megoldásaival, amiből eleget láttunk a múlt szezonban.
hogy csapatszinten mennyire tudna így együtt működni a társaival? a jelenleginél mindenképpen jobban, ami mondjuk nem nehéz. ha nem azon akad el a támadásunk, hogy rossz megoldást választ, hanem tisztában van a képességeivel és alárendeli magát a társaknak már beljebb vagyunk. onnan kéne folytatni ahol az első szezonjában abba hagyta, de hát ott tört meg fejben az emberünk teljesen.
viszont azt nem volt nehéz észrevenni, hogy milyen focit toltunk nélküle tavaly amikor sérült volt és milyet amikor játszott...zongorázni lehetett a különbséget.
én nem azt mondom, hogy Balenek helye van a csapatban, mert mint írtam nélküle is vígan megvagyunk és még szebb focit is játszunk. de ha Perez akaratából mindenképpen maradnia kell, akkor valaki beszélgessen el vele lehetőleg minél hatásosabban, hogy milyen csapatnál is van és hogy itt mik az elvárások.
tisztán látni, hogy nem lehet rá építeni a csapatot, nem is tudom mit gondolnak ott fent. ha nagy császár akar lenni akkor visszamegy Angliába, oda való igazán. ha valóban igazak ezek az ajánlatok a MU-tól, én Perez helyében nem haboznék, még egy ilyen szezon után már nem lesz 100 millió körüli ajánlat érte és arra a manchesteriek sem lesznek ennyire kétségbeesettek.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 25., kedd 17:39

képes volt kényszerítőzni
Dehogy volt.Az nem kènyszerito ha szelrol egybol bepasszolja kozepre oszt majd èrkezik valaki...ezt tudta,meg èrkezni a labdára a kapu elott,jo szabadrugások,lovèsek a tizanhatoson kivulrol,de mikor kicsit gondolkodni krlellett volna azonnal behalt.Piszok gyors,mindez simán fasza a pl-ben,de nem itt.
Akkor fogtam a fejem mikor tervbe lett hogy jon,neki ez a foci nem valo,ahol a játszotarsak 3 lèpèssel elobb járnak fejben...
Ez olyan mintha leulnèk Lèkoval egy partira...habár az 10 lèpèssel járna elottem :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. augusztus 25., kedd 17:29

És tényleg Perezt nem értem. Olyan szitnen adja magát az eladása, hogy nem tudom felfogni, hogy ez miért nem lett meglépve. Pénzügyileg, csapat szempontjából, mindenhogy óriási biznisz lenne. Nem látom azokat a tényezőket, amik itt tartják a faszit.
Pedig szerintem egyértelmű és nagyon egyszerű; a vezetés anno Perez papával az élen eldöntötték, hogy a poszt Cristiano utáni időkben (ami véleményem szerint egyre közelibb) neki kell lenni az egyik húzóembernek a csapatban. Életkorból, "tehetségből" (ki-ki értse úgy ahogy akarja :mrgreen: ) és az árból adódóan nekem egyáltalán nem meglepő, hogy foggal, körömmel próbálják bizonygatni maguknak, hogy jó biznisz volt a wales-i megszerzése, mint ahogy az sem, hogy ennek érdekében próbálnak kihozni a játékosból minden lehetségest (és megtalálni azt a posztot, amivel a legnagyobb hasznára lehet a csapatnak). Aztán ha ilyen nem létezik a Madridban (benne van a pakliban, de én azért még mindig nem temettem el a gyereket), akkor majd szépen el lesz adva utolsó megoldásként, de addig amíg ez be nem következik játszani fog a fenti okok miatt.

RealMadrid

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. augusztus 25., kedd 17:07

Balenek sokmindene megvan, hogy a legmagasabb szinten ott legyen a szeren, viszoint szerintem technikailag és játékintelligenciában kevés ahhoz, hogy a spanyol ligában is nagyot alkosson. És ezt már régen is így gondoltam. Ez a két tulajdonséág a spanyoloknál lényegesebb, mint az angoloknál. Itt is meg lehet lenni egyik vagy másik nélkül, de ha mindekttő jhiányzik, akkor igazán elit nem lehet az ember. Angliában igen, ott többen képesek voltak erre.

És tényleg Perezt nem értem. Olyan szitnen adja magát az eladása, hogy nem tudom felfogni, hogy ez miért nem lett meglépve. Pénzügyileg, csapat szempontjából, mindenhogy óriási biznisz lenne. Nem látomk azokat a tényezőket, amik itt tartják a faszit.

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. augusztus 25., kedd 16:59

kodo írta:mai modern focit írtam, nem szép focit, főleg nem azt a focit ami nekem tetszik. ez lényeges különbség.
amit Balet illeti fizikai adottságai (testfelépítés, gyorsaság) rendben vannak, senki ne mondja nekem, hogy a mai labdarúgásban nem lehet ezekkel érvényesülni ha mentálisan rendben van az illető. nézzétek meg a mai játékosfelhozatalt és a tíz évvel ezelőttit.
cselek, gólok nem jönnek neki ezt látja mindenki, de ha kicsit visszavenne az arcból és alázatosabbá válna, meg is lenne az eredménye (lásd utolsó szezonja a spursben). nem egy labdazsonglőr, sose fog olyan fineszesen játszani, mint mondjuk Isco csak hogy a csapatnál maradjunk. de sajnos ebben a kicsit leegyszerűsödött, direktebb fociban ami napjainkat jellemzi elegek lennének a tulajdonságai, de mint mondtam ez fejben fog eldőlni nála. és egyre kevesebb ideje marad észbe kapni.
Támadás nélkül kérdezem. Ha szerinted fejben összekapná magát akkor csapatszinten együtt tudna működni a kerettel és egy jó focit játszanánk? Én sajnos ebben kételkedek, de meggyőzhető vagyok érvekkel, de amit a pályán nyújtott eddig, abból nem következik ez.

Érdekességképpen csak annyit, hogy az Arsenalos (sajnos neki is megvan az a betegsége hogy kicsit túlképzeli a csapata játékosait) illet a Liverpoolos haverom (ő egész reálisan látja a focit) is azt mondták, hogy kétlik hogy Bale beválna spanyol ligában, ő a PLhez lett kiképezve, ott jó, ott adottak a lehetőségei. Illetve hozzátették az összes hibáját Balenek ami most mind meglátszik, megmutatkozik. Erre alapozva mondták. De mellette meg örültek hogy mi visszük el és nem az MU (már akkor is szóba hozták) mert oda nagyon beillene. Ráadásul pools srác duplán örült, mert akkor reménykedett hogy Suarez marad a seggén, ha Bale-t visszük. Szóval aki látta játszana, mindenki nagy valószínűséggel bukást jósolt. Sajnos úgy néz ki nekik lesz igazuk, mi meg égünk megint mint a rongy, mert 91 milliót herdáltunk el egy játékosra akit 2 év alatt sem sikerült beépítenünk. Sőt már lassan ott tartunk, hogy annyira erőltetjük, hogy kihat az egész csapat játékára.

Emlékeztetőül, meg lehet nézni, hogy CR vagy Kroos vagy Modric (azt a fél évet hagyjuk mikor a zseni Mou jegelte, meg össze vissza játszatta nem a helyén, aztán rájött, hogy van egy k*rvajó játékosa és nem csak Khedira létezik. fuerra) milyen piszok hamar felvette egyből a ritmust és jól teljesített. A fullegylábasszénnécikizett James is fél év alatt beilleszkedett, olyan poszton ami nem is teljesen az igazi posztja. Egyedül Bale nem képes erre 2 év után sem. Ez mind mentális hiba lenne? Én nagyon erősen kétlem.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2015. augusztus 25., kedd 16:52

Az a 1,5 év is olyan volt, hogy statisztikában tényleg elit, de amúgy játékban "semmi". Tudom, vezér volt, meg csak azt nem vert meg akit nem akart! De nézze vissza bárki az utolsó Spurs-ös szezonját... Ha abból senkinek ne jön le az , hogy simán képes volt eltűnni fél órákra (pedig ott Ő volt az alfa meg az Omega, meg minden róla szólt) akkor törlöm magam a fórumról.
ha visszamegy majd egyszer a PL-be, akkor ott sem lesz jobb.

Persze, már sehol nem lesz jó. Egyre betegesebb már a fórumon ez a Bale az antikrisztus hullám...

Amúgy a 'Spursben jó volt. Nagyon. Megjátszható volt, kérte, levette a védőket, odaért, beverte. Érdekes módon le tudott venni, tenni labdákat, képes volt kényszerítőzni és húzta a csapatot magával. Ezt nem nevezném semminek.

Az meg, hogy eltűnik valaki, az benne van. Nincs olyan játékos, és nem is lesz, aki minden meccsen 90 percig konstans teljesítményt hoz. A meleg pillanatokban kell ott lenni, de akkor sem mindig ugyanannak az embernek, ezért csapatsport.

Mi volt az a nagy fejlődés?

Az, hogy minden poszton ahol megfordult kimagaslót nyújtott, tarthatatlan volt. Bal-bekkben, bal szélen, szabadon, mindegy volt. És konstans emelkedett a teljesítménye is, szerintem ez vitathatatlan, de máshogy látjuk, van ilyen.

Anno én is azért voltam lelkes vele kapcsolatban, mert ha azt a mentalitást megtartja, ami jellemezte korábban, illetve a fejlődése követi az addigi tendenciákat, akkor ma nem arról beszélnénk, hogy a csapat kerékkötője.

Ez pedig valóban mentális gyengeség szerintem, vagy túlzott befolyásolhatóság (ügynök, Perez, környezet, mittudomén), de képességei alapján lehetne elit játékos a mai fociban.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

madridronie

HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. augusztus 25., kedd 16:50

Itt a cikk ami tártalmazza Roberto Gómez véleményét
Nem mondom, hogy nincs benne igazság, de én a helyében inkább úgy fogalmaznék, hogy Cristiano és Bale együtt a jelenlegi Real legnagyobb problémája. Sokan megfogalmazták már, de egy 100 millás játékos egyszerűen nem ülhet a padon, innentől kezdve be van határolva a mozgásterünk (mert vagy játszik az illető, vagy jó pénzért el kell adni). A vezetés előbbi mellett tette le a voksát, valahol abszolút érthető mód; de az világosan látszik, hogy ez a helyzet (CR7 és Bale is egy csapatban) sokáig nem tartható és véleményem szerint a portugálon jövőre túl is ad a Real Madrid.

Kíváncsian várom a következő meccseket és Karim visszatérését, mert érzésem szerint a vége csak az lesz, amit előzetesen jósoltak és Bale végül a balosra kerül majd, míg a maradék 3 támadó lefedi a center, a 10-es és a jobbos posztokat (hozzáteszem utóbbival valamit kezdeni kell, mert továbbra is nagyon súlytalan az az oldal). Bárhogy lesz, egyetértek R24 kollégával, hogy a csapat érdekében mindenkinek kutya kötelessége beállni a sorba és nem primadonnaként viselkedni! :sly:

RealMadrid

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. augusztus 25., kedd 16:44

tucsoki írta:Sosem azt a másfél évet képzelte túl RMFC, hanem Bale fejlődését látva alkotott véleményt. Volt legjobb fiatal játékos, stb, erre gondolok, gondol, ha nem lenne egyértelmű.
Akkor mi volt az az állítása, hogy ilyen már évek óta nem volt?
Nem tudom, kinek mi, meg ezzel nem fog egyet érteni, de már 3 éve is többet látott bele, mint ami. Ennél a mai Bale-nél egyértelműen sokkal jobb, de nem is az a "megb*szok akárkit" játékos, mint ahogy elő lett adva. Mi volt az a nagy fejlődés? Hogy rájöttek, hogy jobb támadónak mint balbunkónak? Volt egy fiatal játékos, akiből támadó lett. Ennyi a történet. És ilyenkor jut megint csak eszembe, hogy mindenki el volt tőle ájulva, hogy meccseket dönt el, bárkit megver. Közbe néztem minden egyes Spurs meccset és korántsem volt akkora császár, mint amilyennek be volt állítva. Azóta meg pláne nem... Szépen megy lefele a lejtőn és nem csak azért, mert nem akar, hanem azért mert kevés a legmagasabb szinten. De tényleg lehet én vagyok full kretén a focihoz, de nekem ez jön le.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. augusztus 25., kedd 16:35

M1Ö írta:Teljesen mindegy! RMCF egyszer bedobta, hogy Ő (meg az ilyen játékosok) a jövő. Csak azt már Ő sem vette észre, meg úgy kb senki, hogy egy szaros közepes Spursben volt 1,5 jó éve. Az a 1,5 év is olyan volt, hogy statisztikában tényleg elit, de amúgy játékban "semmi". Tudom, vezér volt, meg csak azt nem vert meg akit nem akart! De nézze vissza bárki az utolsó Spurs-ös szezonját... Ha abból senkinek ne jön le az , hogy simán képes volt eltűnni fél órákra (pedig ott Ő volt az alfa meg az Omega, meg minden róla szólt) akkor törlöm magam a fórumról.

Ő is csak egy újabb túlfujt (amúgy nem rossz) játékos, semmi több. A fejemet teszem rá, hogy ha visszamegy majd egyszer a PL-be, akkor ott sem lesz jobb.
Sosem azt a másfél évet képzelte túl RMFC, hanem Bale fejlődését látva alkotott véleményt. Volt legjobb fiatal játékos, stb, erre gondolok, gondol, ha nem lenne egyértelmű.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. augusztus 25., kedd 16:12

[quotemai modern focit írtam, nem szép focit][/quote]

Teljesen mindegy! RMCF egyszer bedobta, hogy Ő (meg az ilyen játékosok) a jövő. Csak azt már Ő sem vette észre, meg úgy kb senki, hogy egy szaros közepes Spursben volt 1,5 jó éve. Az a 1,5 év is olyan volt, hogy statisztikában tényleg elit, de amúgy játékban "semmi". Tudom, vezér volt, meg csak azt nem vert meg akit nem akart! De nézze vissza bárki az utolsó Spurs-ös szezonját... Ha abból senkinek ne jön le az , hogy simán képes volt eltűnni fél órákra (pedig ott Ő volt az alfa meg az Omega, meg minden róla szólt) akkor törlöm magam a fórumról.

Ő is csak egy újabb túlfujt (amúgy nem rossz) játékos, semmi több. A fejemet teszem rá, hogy ha visszamegy majd egyszer a PL-be, akkor ott sem lesz jobb.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2015. augusztus 25., kedd 15:57

mai modern focit írtam, nem szép focit, főleg nem azt a focit ami nekem tetszik. ez lényeges különbség.
amit Balet illeti fizikai adottságai (testfelépítés, gyorsaság) rendben vannak, senki ne mondja nekem, hogy a mai labdarúgásban nem lehet ezekkel érvényesülni ha mentálisan rendben van az illető. nézzétek meg a mai játékosfelhozatalt és a tíz évvel ezelőttit.
cselek, gólok nem jönnek neki ezt látja mindenki, de ha kicsit visszavenne az arcból és alázatosabbá válna, meg is lenne az eredménye (lásd utolsó szezonja a spursben). nem egy labdazsonglőr, sose fog olyan fineszesen játszani, mint mondjuk Isco csak hogy a csapatnál maradjunk. de sajnos ebben a kicsit leegyszerűsödött, direktebb fociban ami napjainkat jellemzi elegek lennének a tulajdonságai, de mint mondtam ez fejben fog eldőlni nála. és egyre kevesebb ideje marad észbe kapni.

eReMA
Kedvenc játékosaid: 4

HozzászólásSzerző: eReMA » 2015. augusztus 25., kedd 15:48

túl buta a szép focihoz az ilyen.
...és bőven lehet benne valami.
Ránézésre mellette pl Kroos csak a tekintetével minimum summa cum laude diplomás. :lol:
“Játssz nyugodtan!” - Puskás

The time on the clock is etched on our memories, 92:48.

El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga

eReMA
Kedvenc játékosaid: 4

HozzászólásSzerző: eReMA » 2015. augusztus 25., kedd 15:30

mert mindene megvan ami a mai modern fociban kell, csupán az akarat és az alázat hiányzik.
Ne haragudj, de ez kb. kicsapta a szememet a hozzászólásból. Itt mire gondolsz? Tengerparti hacienda, Bentley meg minimum egy butácska Prada modell? Mása nem sok van, ami ma az elit fociban kéne, az ziher. Hát mer'hogy:
játékintelligenciája? Nincs.
Akarat? Tényleg nincs.
Technika? Nincs.
Alázat? Tényleg nincs.
Gólérzékenység? Nincs.
Sikeres cselek? Nincs.
Etc...
Valamilye viszont mégis van: egylába, meg kb. akkora arca, hogy vékonykávás tv-t kellett vennem hozzá.
Összességében igen szűk keresztmetszet az ember. Szerintem.
“Játssz nyugodtan!” - Puskás

The time on the clock is etched on our memories, 92:48.

El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga

Vissza: