R.M.C.F írta:Sajnálom,ha nem értik sokan én miről beszélek itt
Értem, de te nem érted, hogy nem a tartalommal van a gond, hanem a körítéssel, ahogy itt a fórum nagy részét kisiskolásnak állítod be, akiket a gonosz Gundelék, Hegyiék az orruknál fogva vezetnek, és még véletlenül sem azért tartják XY játékost jónak, mert látták őt játszani párszor. Ezek az emberek pedig csak simán nem értenek veled egyet, és nekik is ugyanúgy megvan a joguk a véleményükhöz. A Song példához visszakanyarodva, tavaly az összes fórumozó között volt egy kisebb csoport, aki top VKP-nek tartotta, idén te ezt már úgy tálalod, hogy rajtad kívül szinte mindenki ezt szajkózta, és végül neked lett igazad. Én csak helyreraktam a dolgokat, hogy a fórumon a többség nem topnak tartotta, hanem 18 millióért elfért volna a keretben simán, nálunk pedig fel sem merült, mert az első számú opció arra a posztra maradt Khedira.
Mourinhónak és Ancelottinak is ugyanarra a játékosra fáj a foga. Portugál lapok szerint a Benfica középpályását, Nemanja Maticot szemelte ki mind a két edző. A Record és az A Bola 35 millió euró körülire becsüli a 24 éves játékos árát, akiért a Chelsea és a Real Madrid mellett a Monaco is harcba száll.
Róla pedig a Benfica szurkolói ódákat zengenek. Nagyon nem akarják, hogy valamelyik nagy kivesse rá a hálóját. Már a Kassában sem tartották ügyetlen gyereknek, sőt. Eligazolt a Chelseabe, és úgy néz ki, Portugáliában ért be.
A 35 millió € viszont rohadt sok érte, hihetetlen, hogy abból az országból 30 alatt képtelenség igazolni