Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
Bale az eletben nem fog harmat loni.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Ha Bale veret egy hármast egy nyolcadosztályú csapatnak, akkor ő lesz a legjobb?Toti írta:En is beakartam irni.ziro4vr írta:Becksy, mesélsz még a Rooney-Bale párhuzamról? :Đ
A kerékkötő
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- András93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
De miért nem használja akkor az anyja nevét? A személyin meg a jogsin láthatja? Vagy csak kifejezetten a mezen zavarja? Nem értem.nmate írta:Memphis azért nem használja a Depayt, mert az apja otthagyta 4 éves korában és nem akarja ezt a nevet látni a mezén.
Ráadásul nem is Kevin, hanem Prince.RealMadridFanatic írta:meg Boatengnél a Prince... Számomra nagyképűsködésnek hat, és irritál.
Persze nem összetévesztendő vele.
En is beakartam irni.ziro4vr írta:Becksy, mesélsz még a Rooney-Bale párhuzamról? :Đ
A kerékkötő
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Pedig szerintem nagyon illik Ziro-hoz.Realista24 írta:OFF: Ez az ava nagyobb büntetés nekem, mint nekedziro4vr írta:Becksy, mesélsz még a Rooney-Bale párhuzamról? :Đ
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
OFF: Ez az ava nagyobb büntetés nekem, mint nekedziro4vr írta:Becksy, mesélsz még a Rooney-Bale párhuzamról? :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realcamp
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Iker, Varane
Úgy néz ki szépen lassan a Partizan is elszáll,pedig úgy bíztam benne,hogy bejutnak aztán összesorsolnak velük bennünket,és birok menni nézni..vagy ha nem is Realra akkor valami nagy csapat meccsére
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Tudok varni par evet.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hogy mit tudtok ezen kattogni, meg hogy egy-egy név flegma, hát lefosom a bokám
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A Manchester idegenbeli meze is fehér.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
Kód:
kici kínai barátaink biztos segítenek neked az alinnumberone1 írta:Hat szivesen olvasnam a "Memphis" nevet habfeherben.
- RealMadridFanatic
Csak nagyképű.... lol
Igen, mert ezt írtam, hogy minden esetben erről van szó.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Hat szivesen olvasnam a "Memphis" nevet habfeherben.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
mondjuk eleg flegma nev a memphis nekem tetszik. jobban az a mezen. engem nem zavar
Csak nagyképű.... lolnmate írta:Memphis azért nem használja a Depayt, mert az apja otthagyta 4 éves korában és nem akarja ezt a nevet látni a mezén.
Most akkor amúgy pl Xavi meg Raúl is nagyképű?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2015. augusztus 26., szerda 21:40-kor.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Memphis azért nem használja a Depayt, mert az apja otthagyta 4 éves korában és nem akarja ezt a nevet látni a mezén.
Mivel azok.RealMadridFanatic írta:memphis
Csak engem idegesít ez? Amikor egy játékos a keresztnevét használja. Ez alól a brazilok kivételt képeznek, náluk nagyon gyakori a "művésznév".
De ez a Memphis, meg Boatengnél a Prince... Számomra nagyképűsködésnek hat, és irritál.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RealMadridFanatic
memphis
Csak engem idegesít ez? Amikor egy játékos a keresztnevét használja. Ez alól a brazilok kivételt képeznek, náluk nagyon gyakori a "művésznév".
De ez a Memphis, meg Boatengnél a Prince... Számomra nagyképűsködésnek hat, és irritál.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Potential Ability mennyi?ziro4vr írta:Elképesztő érzéked van ezekhez a játékosokhoz!BBeno írta:memphis fiam ma is kis lasztit osztott.