Pipita írta:
Akkor én most budai ficsúr lettem?
Szeretnéd mi?
Egyébként nem, most ezt nem neked szántam elsősorban, hanem általánosságban a fő szószolóknak akik ebben a témában nyilatkoznak ugye adott véleményen, és vígan néznek le a domboldalon a párttársak villáira mert nem tudják egyébként mi hogy történik az országban.
Ezek békés diplomások, orvosok meg sanyarú sorsú családok.
Erre fel jutott most eszembe, hogy nem is olyan rég mentem megújítani a személyimet, most már tudom fölösleges pénzkidobás volt, nekem is egy papírfecni kéne, ráírva az adataimmal meg a végzettségemmel. Majd ha munkát keresek lehet ilyen tömörített önéletrajzzal fogok próbálkozni.
Plusz, most volt sajtótájékoztató a teherautó hátuljában megfulladtakról, 70 emberből 8 nő és 4 gyerek volt. Ne értsetek félre, ezt a sorsot én se akarom nekik, nem kell meghalniuk elmenniük kell innen. De azért elég érdekes, hogy ezek az arányok érvényesen mind már az ittlévőkre, mind a most érkezőkre.
Pipita írta:Aki háborúzni akar ott, az itt sem fog megváltozni, de amennyire én tudom, háborúzni ott is tudnának, épp az elől menekülnek.
Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon sokat nem ezért jönnek. Vagy azt mondtam már, hogy nagyon sokan nem csak menekülnek a háború elől?
Egyébként Amerika megcsinálta nekik a demokrációt, nem jó?
Oda küldeném az összeset egyébként. Idióták.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa