Premier League
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Most tényleg nem értem a Mut hogy nem igazolnak támadót, vagy ezek tényleg Bale-re várnak?
Nem illik.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ez a Swansea megint tetszetős.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kerlon írta:Ez a Graciano Pelle jó kis spiler, szerintem egy jobb csapatban sokkal többet erhetne
Az a baj vele is, hogy már 30 éves és 20-25 alatt nem nagyon lehetne mozdítani a jelenlegi piacon.
ZIDANE
Ez a Graciano Pelle jó kis spiler, szerintem egy jobb csapatban sokkal többet erhetne
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
futball nélkül nehéz győzni szerencsére még ma is.sebydani írta:Kíváncsi vagyok meddig van így állása a Speciálisnak
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Kíváncsi vagyok meddig van így állása a Speciálisnak
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
"Finally, the referee, "
ez azért jó volt.
ez azért jó volt.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Nem. Az hogy behúzza a bajnokságot, csak papírforma. Messze ők rendelkeznek a legjobb kerettel a plből. A kérdés csak annyi volt hogy a fontos játékosok akik tavaly iszonyatosan gyengén teljesítettek fel tudnak e pörögni az ideire, v annyi is volt nekik. Nah hát nem hogy felpörögtek de a haszontalan játékosaik is hasznosak lettek. Remélem blben is messzire jutnak mert kijár már nekik egy szebb bl menetelés.chronic írta: Közben a City nagy sunyiban behúzza a bajnokságot.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Inkább ajánljanak Baleért 150-etziro4vr írta:Holnap ha kinyitod a sportot az lesz a nyolcadik oldalon, hogy 45 misit ajánlottak azért az evertonos védőért, 90et meg Pogbáért.torjack írta:Holnap óvatosan nyissuk ki a Nemzeti Sportot...nehogy kiessen a Chelsea
Röhögök akkor Benítezen, meg szitkozom ezerrel. Csak tudod míg Benítezt 90%ban lenézi mindenki (mondjuk ezért tett is sokat az elmúlt 5 évben) addig Mou top edzőnek van titulálva (amiért szintén sokat tett).TheBull6 írta:Röhögünk itt a Chelsea meg Mourinhon, aztán nehogy mi is így álljunk 4 forduló után.
De engem mindig is irritált a mocskos nagy képe, az egoja, meg a butábbnál butább megnyilvánulásai. Ezzel sok ember unszimpátiáját kivívta Zsozé.
- ziro4vr
Holnap ha kinyitod a sportot az lesz a nyolcadik oldalon, hogy 45 misit ajánlottak azért az evertonos védőért, 90et meg Pogbáért.torjack írta:Holnap óvatosan nyissuk ki a Nemzeti Sportot...nehogy kiessen a Chelsea
Nem illik.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Holnap óvatosan nyissuk ki a Nemzeti Sportot...nehogy kiessen a Chelsea
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Decemberben csere lesz. Mourinho vissza Benítez oda.sentry írta:Lehet a 2015ös év nagy kérdése hogy kit rúgnak ki előbb: Mourinho-t vagy Benítezt?!
szerk: én is várom a nyilatkozatot. Vajon ki a hibás most?
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mi nem voltunk tavaly bajnokok...TheBull6 írta:Röhögünk itt a Chelsea meg Mourinhon, aztán nehogy mi is így álljunk 4 forduló után.
- ziro4vr
Amúgy a végén a Chelsea úgy tűnt, mint akik beletojnak kb. Random ívelgetés, semmi komoly hajtás. Jöhet a drága igazolás, nagyon durván sablonfoci ez már. BBeno gondolom nem látta a meccset. Bár a kedvencem a brazil gyerek laza elasticoja volt hátrányban, többet nem látjuk őt.
Nem illik.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Amúgy 7 meccsen 5 piros se gyenge.
Közben a City nagy sunyiban behúzza a bajnokságot.
Közben a City nagy sunyiban behúzza a bajnokságot.
Röhögünk itt a Chelsea meg Mourinhon, aztán nehogy mi is így álljunk 4 forduló után.
Más, ebben a maiban azért a szerencse is elég nagy szerepet játszott, meg az a brutális védekezés amit tolt a Palace, amiért nagy kalap emelés jár. Főleg hogy a végén a 150 kilós 230 centi magas Zouma se tudott mit csinálni. Falcao meg nem rossz kezdet lehet, szépen érkezett.
Más, ebben a maiban azért a szerencse is elég nagy szerepet játszott, meg az a brutális védekezés amit tolt a Palace, amiért nagy kalap emelés jár. Főleg hogy a végén a 150 kilós 230 centi magas Zouma se tudott mit csinálni. Falcao meg nem rossz kezdet lehet, szépen érkezett.
Mourinho megutálhatta a bhvket. Luis után Babát se játszatja. Inkább küldte be a posztra az új brazil támadót
Lehet a 2015ös év nagy kérdése hogy kit rúgnak ki előbb: Mourinho-t vagy Benítezt?!