Értékeld a legutóbbi meccset
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Csabi nincs online, így kérdezném, hogy ki és miért nyomott Cére?
Hamesz?
Hamesz?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Nalam Benzema volt a meccs legjobbja, sokat szamitott a jateka....nelkule nem lett volna ilyen javulas a jatekban(na es a gyors gol is.
Aranygyerek James, nagy golokat lott es az akarasa peldaerteku.
Navas jol vedett, de azzal vitatkoznik, h barmely csapatban kezdo lenne.
Iscot sajnalom kicsit, mert a mai meccs utan maradni fog a padon, pedig tobbet erdemelne.Az a baja, h amikor jatszik kezdokent v cserekent allandoan bizonyitania kell, es az energiajat elveszi a rengeteg visszazaras. Remelem egyszer majd lesz olyan edzo akinel nem lesznek erinthetetlenek.
Casemiro sem volt rossz, de a Betis mar fejben akkor feladta.
Kovacsot szeretnem legalabb fel oran keresztul latni.
Aranygyerek James, nagy golokat lott es az akarasa peldaerteku.
Navas jol vedett, de azzal vitatkoznik, h barmely csapatban kezdo lenne.
Iscot sajnalom kicsit, mert a mai meccs utan maradni fog a padon, pedig tobbet erdemelne.Az a baja, h amikor jatszik kezdokent v cserekent allandoan bizonyitania kell, es az energiajat elveszi a rengeteg visszazaras. Remelem egyszer majd lesz olyan edzo akinel nem lesznek erinthetetlenek.
Casemiro sem volt rossz, de a Betis mar fejben akkor feladta.
Kovacsot szeretnem legalabb fel oran keresztul latni.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Legjobb: James.
Remek szórakozás volt, Marcelo, Kroos, Danilo gyengék voltak, az új brazil a végére feljavult, de teljesítmény/elfogultság alapján is csakaCarvajal.
Casemiro jól szállt be, igazi bulldogként nyomta, sárgát is kapott èrte, de kell néha az ilyen, fõleg az ATMA és Raúl Garcia ellen.
CR is nyugodtan triplázhatott volna, elkerüli mostanában a szerencse, de beindul majd.
Navas fekete párduc üzemmódban nyomta, ez kell!
Jamesrõl volt már szó korábban, ja igen, Bale ma elégedett teljesítményt hozott le végre, Nyilasinak megtudtuk kedvence CR, Hegyi pedig szokásosan maxigáz...
Hala Madrid!
Remek szórakozás volt, Marcelo, Kroos, Danilo gyengék voltak, az új brazil a végére feljavult, de teljesítmény/elfogultság alapján is csakaCarvajal.
Casemiro jól szállt be, igazi bulldogként nyomta, sárgát is kapott èrte, de kell néha az ilyen, fõleg az ATMA és Raúl Garcia ellen.
CR is nyugodtan triplázhatott volna, elkerüli mostanában a szerencse, de beindul majd.
Navas fekete párduc üzemmódban nyomta, ez kell!
Jamesrõl volt már szó korábban, ja igen, Bale ma elégedett teljesítményt hozott le végre, Nyilasinak megtudtuk kedvence CR, Hegyi pedig szokásosan maxigáz...
Hala Madrid!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Pár gondolat:
Hegyi sunyiban elpatkánykodja a real sikerét......mindent megfog,amit meglehet negativba,az sem baj ha nem valós,főleg a szünetben. Szernecséje volt a realnak......kevésen múlott hogy nem a betis nyer.
Az új szerkezet(4-2-3-1) betanulás alatt,otthon kisebb csapatok ellen ez nem lesz probléma,hozni fogjuk
a potenciál végett,aminek nem feltétlen van köze a csapatmunkához,megfelelő szerkezethez. Ehhez az áttálláshoz idő kell...
de hát 2 évente mindig új rendszer van.....pffff.
Egyénenként: Első szám a kiemelkedő,magas szintű jó megoldás,a második a rossz,hátrányos megoldást jelöli:
Navas: 3 - 0
Danilo: 3 - 2
Ramos: 5 - 0
Varane: 4 - 0
Marcelo: 1 - 4
Modric: 2 - 2
Kroos: 1 - 0
James: 5 - 0
Bale: 6 - 1
Benzema: 3 - 0
Ronaldo: 2 - 2
--------------------------
Isco: 4 - 1
Casemiro: 2 - 1
Kova: 1 - 1
Speaker szerint beniteznek benzemától több gól kell,szerintem meg nem feltétlen ez a fontos,
a mozgása,helyezkedése,
fedezései illeszkednek,kitűnő munkát végez,jól mozog le. Ronaldo rengeteg gólt szerez amúgy(nem ma),
nem kell két top góllövő és nem is lehet.....sok lenne. Érdekes lesz ez a 4-2-31,mert benzema visszafog mozogni,és klasszik centerjátékkal mi lesz? Én mondjuk nem erőltetném....
Terület szűkebb ha nálunk van a labda,ez végre öröm számomra,az ellenfél nehezen tudja ezt lemozogni,nekik sok a tempó.
Nagyon kevésszer láttam ezt.....
tetszik , remélem ezt tartja benitez,ez a kulcs egy presszingnél.
Navas: Sajnálom ha elpotyázzuk....kitűnő kapus,bárki viszi,nagyot fog vele.....
Marcelo és Danilo keveset mozog fel....ez sajnálatos. Marcelo inaktív ma,ez nem az ő meccse volt. Danilo nyers eléggé.
A csapat intenzítása kevés néha,sokszor lassú átfordítás,körülményes visszapassz kivéve modric.
Modric,elég jól adja a tempót,gyors és pontos átfordítások,
bár ma helyezkedési hibákat is vétett amikor az ellenfél támadott,elkésett kilépések pl.
Kroos elég szürke ma. Sokszor észrevétlen. Ez ma nemm jött össze.
James,fejpárbajokat elveszti,de ugye nem túl magas és a súlypont emelkedés sem az erőssége
(egyébként jó a fejelő technikája)a küzdőképessége nagyon jó.A balos meg.....top3.
Lesre futások mindig is idegesítettek.....vegyük már észre az első félidőben több is volt.
Benitez fogyott.....lehet igaz volt a sajtóhír??? Parancsra fogy.
2. félidőre visszavettünk....de ez normális,ha már eldőlt a meccs.Isco kivételével mindenki visszvett.
Ronaldo több indításra rá sem futott....mintha nem lenne 100%os valami miatt.
Rotálás elindult....egy megnyert meccsen ezt KELLLLLLLLLLL.....
Szeretem ha 3 csere ki van használva.
Isco nagyon jól szállt be,sok jó megoldás,aktiv résztvét.
Kovacic , hagyjuk otthon a rössöket.
Casemiro: Lelkes.Kemény.Kicsit kevés,de cserének még akár jó is lehet,
fejlődött a portoban,jobban helyezkedik,aktivabb,magabiztosabb. Tetszik ha valaki fejlődik.
Bale, ez a bale,már kb 50% a PL ben játszó Bale-nek.....kár hogy leadta,nagy erősítés lett volna.
Hegyi sunyiban elpatkánykodja a real sikerét......mindent megfog,amit meglehet negativba,az sem baj ha nem valós,főleg a szünetben. Szernecséje volt a realnak......kevésen múlott hogy nem a betis nyer.
Az új szerkezet(4-2-3-1) betanulás alatt,otthon kisebb csapatok ellen ez nem lesz probléma,hozni fogjuk
a potenciál végett,aminek nem feltétlen van köze a csapatmunkához,megfelelő szerkezethez. Ehhez az áttálláshoz idő kell...
de hát 2 évente mindig új rendszer van.....pffff.
Egyénenként: Első szám a kiemelkedő,magas szintű jó megoldás,a második a rossz,hátrányos megoldást jelöli:
Navas: 3 - 0
Danilo: 3 - 2
Ramos: 5 - 0
Varane: 4 - 0
Marcelo: 1 - 4
Modric: 2 - 2
Kroos: 1 - 0
James: 5 - 0
Bale: 6 - 1
Benzema: 3 - 0
Ronaldo: 2 - 2
--------------------------
Isco: 4 - 1
Casemiro: 2 - 1
Kova: 1 - 1
Speaker szerint beniteznek benzemától több gól kell,szerintem meg nem feltétlen ez a fontos,
a mozgása,helyezkedése,
fedezései illeszkednek,kitűnő munkát végez,jól mozog le. Ronaldo rengeteg gólt szerez amúgy(nem ma),
nem kell két top góllövő és nem is lehet.....sok lenne. Érdekes lesz ez a 4-2-31,mert benzema visszafog mozogni,és klasszik centerjátékkal mi lesz? Én mondjuk nem erőltetném....
Terület szűkebb ha nálunk van a labda,ez végre öröm számomra,az ellenfél nehezen tudja ezt lemozogni,nekik sok a tempó.
Nagyon kevésszer láttam ezt.....
tetszik , remélem ezt tartja benitez,ez a kulcs egy presszingnél.
Navas: Sajnálom ha elpotyázzuk....kitűnő kapus,bárki viszi,nagyot fog vele.....
Marcelo és Danilo keveset mozog fel....ez sajnálatos. Marcelo inaktív ma,ez nem az ő meccse volt. Danilo nyers eléggé.
A csapat intenzítása kevés néha,sokszor lassú átfordítás,körülményes visszapassz kivéve modric.
Modric,elég jól adja a tempót,gyors és pontos átfordítások,
bár ma helyezkedési hibákat is vétett amikor az ellenfél támadott,elkésett kilépések pl.
Kroos elég szürke ma. Sokszor észrevétlen. Ez ma nemm jött össze.
James,fejpárbajokat elveszti,de ugye nem túl magas és a súlypont emelkedés sem az erőssége
(egyébként jó a fejelő technikája)a küzdőképessége nagyon jó.A balos meg.....top3.
Lesre futások mindig is idegesítettek.....vegyük már észre az első félidőben több is volt.
Benitez fogyott.....lehet igaz volt a sajtóhír??? Parancsra fogy.
2. félidőre visszavettünk....de ez normális,ha már eldőlt a meccs.Isco kivételével mindenki visszvett.
Ronaldo több indításra rá sem futott....mintha nem lenne 100%os valami miatt.
Rotálás elindult....egy megnyert meccsen ezt KELLLLLLLLLLL.....
Szeretem ha 3 csere ki van használva.
Isco nagyon jól szállt be,sok jó megoldás,aktiv résztvét.
Kovacic , hagyjuk otthon a rössöket.
Casemiro: Lelkes.Kemény.Kicsit kevés,de cserének még akár jó is lehet,
fejlődött a portoban,jobban helyezkedik,aktivabb,magabiztosabb. Tetszik ha valaki fejlődik.
Bale, ez a bale,már kb 50% a PL ben játszó Bale-nek.....kár hogy leadta,nagy erősítés lett volna.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Na ez már jó volt, bár elől nem igazán látom mit akar benitez.
Bale végre teljesítményt hozott le bár hosszú időre eltűnt.Navasnak pacsi,James egy állat Cé meg csak bevárja Messit.
Ami tetszik az a pad, elég erősnek tűnik ezzel szerintem idén nem lesz gond.Casemiro,kovacic jól megtudják majd oldani Modric és Kroos pihentetését.
Danilo is jo volt de nálam még mindig Carvajal a nyerő.
Bale végre teljesítményt hozott le bár hosszú időre eltűnt.Navasnak pacsi,James egy állat Cé meg csak bevárja Messit.
Ami tetszik az a pad, elég erősnek tűnik ezzel szerintem idén nem lesz gond.Casemiro,kovacic jól megtudják majd oldani Modric és Kroos pihentetését.
Danilo is jo volt de nálam még mindig Carvajal a nyerő.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szerencsés napja volt a Real Madridnak
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Bale így tud jó lenni, erről beszéltünk páran szerintem. Ma sem volt annyira színes a játéka, de hozta a gólokat, gólpasszt, hajtott is nagyjából, nem volt fék. Mondjuk ez nem tudom így marad e, most vagy megnyugszik és leáll, vagy űzi tovább és abból jól jövünk ki. Keylor is úgy játszott, mint aki az életéért véd. Ramos god módban, Marcelo kicsit vakon. Kroos és Modric a rendszer és a nem biztos koncepció áldozatai, amíg nincs kiépített struktúra, addig szerintem nem lesznek sokkal jobbak. James komoly, egyre feljebb megy nála, Karim gól, Isco áldozat. Cé meg, majd R24 leírja, nem oké.
Iván meg a szerencséről beszél...van ami nem változik. Te seprűfejű idióta bárszááás, te.
Iván meg a szerencséről beszél...van ami nem változik. Te seprűfejű idióta bárszááás, te.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Ma szerintem mindenki jó meccset hozott le. CR-t egyszer éreztem görcsösnek, James második gólja után, akkor ő is nagyon szeretett volna egyet. El is eresztett egyet feleslegesen távolról. De utána szépen tolta tovább a kényszerítőket, és ha hozzá került a bogyó kereste a társakat is... az más kérdés, hogy akkor már mindenki leült, és ő is.
Benitez korán cserélt, az összjátékok jók voltak, csapatként tolták a srácok, nem volt öncélú villongás szerintem, játék volt (James második gólja után CR játszott kissé öncélúan pár percig) Ha CR helyzetei is bemennek, akkor tökéletes meccsnek mondanám... így maradt csámcsognivaló a sajtónak
Marcelo meg hatalmas Ahogy be tudja magát dobni egy-egy hosszú labda után, az haláli remélem nem fog belesérülni
Benitez korán cserélt, az összjátékok jók voltak, csapatként tolták a srácok, nem volt öncélú villongás szerintem, játék volt (James második gólja után CR játszott kissé öncélúan pár percig) Ha CR helyzetei is bemennek, akkor tökéletes meccsnek mondanám... így maradt csámcsognivaló a sajtónak
Marcelo meg hatalmas Ahogy be tudja magát dobni egy-egy hosszú labda után, az haláli remélem nem fog belesérülni
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tetszett, mondjuk sok rendszert még most sem sikerült felfedeznem, de Bale gyors gólja összetörte a nagy reményekkel érkező Betiseseket.
De majd Hegyi megmagyarázza...valahogy...talán
De majd Hegyi megmagyarázza...valahogy...talán
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
MCitynek vagy PSGnek kell lépnie és dönteni egy átigazolási rekordot hogy Pereznek essen már ki a fejébül hogy Bale a világ legdrágább játékosa és belássa hogy padon a helye!! Annyira büszke ez a fazon hogy minden változhat a világon, lecseréli az edzőt akár már lassan a csapatot, stadiont, csak hogy ez a kiszabott, elk!rt biznisze bejöjjön!
Mi az h James a padon kezd?? mert Garet a Tkp poszton bal(e)szerencséskedik... Miért viszik le Iscot? Mert kizárt h Bale legyen a hibás... Pedig annyira örültem amikor láttam h James érkezik... annyira tudtam h megy Bale... right...
Hihetetlen h tényleg egy elnökválasztásra várunk..ekkora antirealos marhát! Csak a pénz!
Mi az h James a padon kezd?? mert Garet a Tkp poszton bal(e)szerencséskedik... Miért viszik le Iscot? Mert kizárt h Bale legyen a hibás... Pedig annyira örültem amikor láttam h James érkezik... annyira tudtam h megy Bale... right...
Hihetetlen h tényleg egy elnökválasztásra várunk..ekkora antirealos marhát! Csak a pénz!
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kérdezték, válaszolt. mit kellett volna mondania?miro írta:És akkor az normális?Kerlon írta:Nem tudom, talán már védeni kell a saját játékost? Bale-re is azt mondják, hogy jó, aztán egy kalap szart nem ér.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Varane van a saját térfélen szerintem. Modric-Kroos ott van hátul, a két szélső védővel meg Ramossal. A többiek meg mind elöl vakargassák, ilyenkor aztán Isco vissza lép, megkapja, két csel és csak leadja oldalra a szélső védőknek vagy elveszti...a két sztár az akció ezen pontjában továbbra sem találkozik a labdával. De nyugi, Benitez tudjapalesz77 írta:Pillanatkép a Gijon ellen. Elég kemény, még ha nem is végig ilyenek voltak a támadásaitok. De már értem, hogy miért nem sikerült felfedeznem a 4231-et..
(Nekem mondjuk gyanús, hogy valaki itt a kép alján ott van lent, csak nem látszik, mert csak 9 mezőnyjátékos van tőletek a képen. Ennek ellenére elég nagy a terület a két csapatrész között..)
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Pillanatkép a Gijon ellen. Elég kemény, még ha nem is végig ilyenek voltak a támadásaitok. De már értem, hogy miért nem sikerült felfedeznem a 4231-et..
(Nekem mondjuk gyanús, hogy valaki itt a kép alján ott van lent, csak nem látszik, mert csak 9 mezőnyjátékos van tőletek a képen. Ennek ellenére elég nagy a terület a két csapatrész között..)
Te meg nézz PÜ-ket..M1Ö írta:...
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Mondjuk azért az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy talán jogosan nyitotta ki a száját. Mert inkább 11es volt, mint nem. Még ha rá is játszott.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
És akkor az normális?Kerlon írta:Nem tudom, talán már védeni kell a saját játékost? Bale-re is azt mondják, hogy jó, aztán egy kalap szart nem ér.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Nem tudom, talán már védeni kell a saját játékost? Bale-re is azt mondják, hogy jó, aztán egy kalap szart nem ér.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- miro
Ilyet miért kell nyilatkozni..#Butragueno: "#Cristiano esete büntetőt ért volna, ő nem az a fajta, aki dobálja magát" #realmadrid #halamadrid #ligabbva #laliga
De komolyan...Miért??
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Így már igen. De ez sem teljesen, mert Modric szerintem még így is villogott. Kroos meg.. a franc se tudja, szerintem Ő sem volt rossz. Kifejezetten tetszettek a fellépései. Meg a feltett labdái amiket kért vissza, csak ugye Bale-nek még ez sem ment.miro írta:Akkor úgy fogalmazok,hogy fele annyira nem voltak így hasznosak,mint amennyit ketten tudnak hozzáadni a csapathoz..Szerintem ebben már van igazság.
Lényeg a lényeg, hogy sokkal inkább CR és Bale hibája az átjáróház. Legalábbis én így látom. Az egész csapat szét volt csúszva ezek miatt és folyamatosan Ramos-nak (meg elég sűrűn Varane-nak is) kellett fellépjén, hogy ne vigyék rájuk 4 a 3ba pl.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- miro
Akkor úgy fogalmazok,hogy fele annyira nem voltak így hasznosak,mint amennyit ketten tudnak hozzáadni a csapathoz..Szerintem ebben már van igazság.M1Ö írta:
Na jól van, azért álljunk már meg egy szóra... Modric volt az egyik legjobbunk, Kroos csak önmagához képest volt gyenge. Abszolút nem volt az igazi, nem azt mondom, de ilyet, hogy a pályán sem voltak...
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
-
Sokakkal ellentétben nekem nem tűnt ötettelennek a játékunk, rengetegszer kerestük a lehetőséget felpasszokkal a támadóharmadba, próbálkoztunk egyérintőkkel is az utolso vagy az utolso előtti passzok rendre hibásak voltak vagy a Sporting játékosai mentettek vagy a kapusuk volt a helyén. Nem lepne meg egyáltalán ha a Sporting jövőhéten 3-4 gólt bekapnának vagy a kapusuk bepotyázik. Nyilván el kell ismerni a tegnapi teljesítményüket és a mieinknek ez nem lehet kifogás de a realitás az hogy a hazaiak tegnap emberfelettit nyújtottak ezt leszámítva biztos hogy a kiesés ellen fognak harcolni egész évben.
Ami még szimpatikus volt hogy Benitez próbált belenyúlni már korán a meccsbe, szerintem a cserék is jók voltak. Amit viszot egyáltalán nem értette az egyes játékosok pozicioja és szerepe kezdve itt Iscoval aki a jobb szélre volt kitolva, amikor James be állt ő meg a bal szélre. Bale is érdekes volt , az elmult időszakhoz képest jobb volt, sokszor fel tudott gyorsitani középen és lehagyott 2-3 embert amivel rögtön emberelőnybe kerültünk, viszont volt hogy extra mélyen visszajárt labdáért amivel háttal volt és nagyon messze a kaputól.
Összességében az eredmény csalódáskeltő, a játék nem rossz de pontatlan, Benitez pedig rossz helyen igyekezett erőltetni pár játékost. A taktika kiforratlan , de ezt egy edzőváltáskor nehezen lehet az edző számlájára írni mikor kezdeti stádiumban igyekszik megtalálni a megfelelő hadrendet és megtalálni minde játékos helyét ami eddig úgy néz ki a támadósorban jelent neki nehézséget.
Ami még szimpatikus volt hogy Benitez próbált belenyúlni már korán a meccsbe, szerintem a cserék is jók voltak. Amit viszot egyáltalán nem értette az egyes játékosok pozicioja és szerepe kezdve itt Iscoval aki a jobb szélre volt kitolva, amikor James be állt ő meg a bal szélre. Bale is érdekes volt , az elmult időszakhoz képest jobb volt, sokszor fel tudott gyorsitani középen és lehagyott 2-3 embert amivel rögtön emberelőnybe kerültünk, viszont volt hogy extra mélyen visszajárt labdáért amivel háttal volt és nagyon messze a kaputól.
Összességében az eredmény csalódáskeltő, a játék nem rossz de pontatlan, Benitez pedig rossz helyen igyekezett erőltetni pár játékost. A taktika kiforratlan , de ezt egy edzőváltáskor nehezen lehet az edző számlájára írni mikor kezdeti stádiumban igyekszik megtalálni a megfelelő hadrendet és megtalálni minde játékos helyét ami eddig úgy néz ki a támadósorban jelent neki nehézséget.