Erre a meccsre 30 euró körül lesz a legolcsóbb.tobias88 írta:Sziasztok. Tudnátok ajánlani valami módot arra, hogy jegyet tudjak szerezni a Real Madrid - Las Palmas mérkőzésre? Eddig ahogy néztem 50 euró a legolcsóbb 1 főre. Ez normális amúgy vagy ez is már a viszonteladók lehúzása? Előre is köszi!
OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Sziasztok. Tudnátok ajánlani valami módot arra, hogy jegyet tudjak szerezni a Real Madrid - Las Palmas mérkőzésre? Eddig ahogy néztem 50 euró a legolcsóbb 1 főre. Ez normális amúgy vagy ez is már a viszonteladók lehúzása? Előre is köszi!
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
én meg minden hétköznap lemegyek az aluljáróba metróhoz és nem késeltek/erőszakoltak meg, akik még mindig leszólítanak azok csak a cigányok akik pénzt "gyüjtenek" éhező/rákos gyerekeknek kamu iratokkal.hamesz írta:És pont holnap megyek a Keletibe. Lehet akkor inkább jó lesz nekem a Volán.
Az meg teljesen várható volt hogy előbb utóbb lázongani kezdenek. kijutottak a nyomorból egy háború nélküli helyre ahol nyomorúságos életük van jóesetben egy aluljáróban. Ahol kapnak pont annyi kaját hogy ne pusztuljanak el meg vizet. Nyilván senki se ér rá ilyesmire a gyerekkel az ölükben. A nagy része majd úgy is továbbmegy ha csak tényleg az van a háttérben hogy iratokat csekkolnak. Azt a pár napot meg mindenki kibírja. Persze az más kérdés hogy majd egy idő után a célpont ország azt mondják hogy állj, netovább. takarodjatok vissza, és a viaszánál megint ellepik az országot.;d A lehetőségek száma amúgy is csökken.
Az angoloknál milyen vicces lehet amúgy a helyzet. már több éve sírnak hogy nem kellenek a bevándorlók elég volt a keleti prolikból...erre meg jönnek még menekültek a 3. világból. ;d
De még vergődnek egy idegen országban ahová csak úgy bevándoroltak.
Én a fülemet farkamat behúznám ezek meg.
Én a fülemet farkamat behúznám ezek meg.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Az igazi Közel-KeletiVanillaSky írta:A Garay utcában lakom, innen hozzávetőlegesen másfél perc, ha el van törve a lábad, egészségesen fél. Meg kell hagyni "színesebb" lett a környék, de mondjuk itt a Keleti mellett nem igazán van szükség bevándorlókra ahhoz, hogy konfliktus alakuljon ki x és y között. Eddig is tele volt bulizó gyökketőre kiütött fiatallal, hajléktalannal, kisebbségivel, a sarkon néha az arab fénymásoldánál is voltak érdekes arcok, most meg néhány száz szír-afgán-iraki--- is kijutott, a Blaha is közel van, szóval mindenki rakja össze.
Itt tényleg megvalósult a multi-kulti, azt persze nem állítom, hogy békésre is sikeredett, de van. Esti futásoknál meg kész "élmény" néha az egyenletes kocogást, ingafutásra kel váltani vagy cikk-cakkosra. De megvan a maga bája, komolyan mondom.
Egy élmény lehet..
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
transzparensekkel szokás "énekelni"?1. Mit énekeltek?
2. Mit értesz ébredjek fel alatt? Imádkozzak én is azért hogy néhány náci agyonverjen jónéhány embert (esetleg jómagam menjek ki és rugdossam meg őket), köztük ártatlanokat is? Mert akkor inkább aludnék tovább, köszöntem szépen.
3. Egyszer sem állítottam szerintem hogy egyetlen bűncselekményt sem követ el bevándorló.
4. Én továbbra is halál nyugodtan, félelem nélkül fogok sétálni az országban, remélem nem haragszotok meg érte.
Én ezzel ki is szálltam a témából, kétlem hogy értelme lenne folytatni.
Sok sikert mindenkinek.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Nyilván. Marha érdekes, hogyha a magyarok kivonulnak valami ellen tüntetni, rögtön megsokszorozódik a rendőri jelenlét és többször jön a könnygáz is és szétverik a tüntetést. Ezeket meg lepipitázzák...Anyaka írta:De gondolom előre bejelentett tüntetés volt, minden engedéllyel, a rendőr azért nincs a környéken.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Arra utaltam Pipita hogy eddig azt szajkoztad hogy nincs gond a bevándorlókkal, minden happy, stb. Ezer ellenpéldát hoztunk fel es szakadatlanul vedted oket, mert te nem tapasztaltál semmi rosszat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Van közelebbi videó is.
Szép népdal ez, én hagynám őket elhagyni az országot, nem tudom minek tartják őket itt, azok se akarnak, mi se őket. De gondolom előre bejelentett tüntetés volt, minden engedéllyel, a rendőr azért nincs a környéken.
Szép népdal ez, én hagynám őket elhagyni az országot, nem tudom minek tartják őket itt, azok se akarnak, mi se őket. De gondolom előre bejelentett tüntetés volt, minden engedéllyel, a rendőr azért nincs a környéken.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
1. Mit énekeltek?Realista24 írta:Ilyen nem lehet, mert ezt Pipita nem látta. Nem személyes, csak ébredj fel.soadroli írta:2015.08.29 Keleti-pályaudvar
szegények
Igaz, hogy másik x embertől is ugyanezt hallom, de az is biztos ferdítés. Meg a néni is, aki lenyilatkozta, hogy boltba ment, közben meg kifosztották a lakást. Vagy akik tüntettek, mert lassú az ügyintézés...és a ....és....és...
2. Mit értesz ébredjek fel alatt? Imádkozzak én is azért hogy néhány náci agyonverjen jónéhány embert (esetleg jómagam menjek ki és rugdossam meg őket), köztük ártatlanokat is? Mert akkor inkább aludnék tovább, köszöntem szépen.
3. Egyszer sem állítottam szerintem hogy egyetlen bűncselekményt sem követ el bevándorló.
4. Én továbbra is halál nyugodtan, félelem nélkül fogok sétálni az országban, remélem nem haragszotok meg érte.
Én ezzel ki is szálltam a témából, kétlem hogy értelme lenne folytatni.
Sok sikert mindenkinek.
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
99? Egy rúgással hármat, mint Oliver. Tessék, tanulj:hamesz írta:És a maradék 99-el mit kezdek?
https://youtu.be/eIOmdMaTmB4
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Akkor nappal jó lesz a MÁV. De visszafele éjszaka jövök szóval inkább a VOLÁN-t választom.VanillaSky írta:A Garay utcában lakom, innen hozzávetőlegesen másfél perc, ha el van törve a lábad, egészségesen fél. Meg kell hagyni "színesebb" lett a környék, de mondjuk itt a Keleti mellett nem igazán van szükség bevándorlókra ahhoz, hogy konfliktus alakuljon ki x és y között. Eddig is tele volt bulizó gyökketőre kiütött fiatallal, hajléktalannal, kisebbségivel, a sarkon néha az arab fénymásoldánál is voltak érdekes arcok, most meg néhány száz szír-afgán-iraki--- is kijutott, a Blaha is közel van, szóval mindenki rakja össze.
Itt tényleg megvalósult a multi-kulti, azt persze nem állítom, hogy békésre is sikeredett, de van. Esti futásoknál meg kész "élmény" néha az egyenletes kocogást, ingafutásra kel váltani vagy cikk-cakkosra. De megvan a maga bája, komolyan mondom.
Semmi gond sincs, nappal laza, este meg érdekes. Azért parázni nem kell.És pont holnap megyek a Keletibe. Lehet akkor inkább jó lesz nekem a Volán.
Ziro: És a maradék 99-el mit kezdek?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
ziro4vr írta:Tolsz nekik egy arrow-os pörgőrúgást oszt annyi.hamesz írta:És pont holnap megyek a Keletibe. Lehet akkor inkább jó lesz nekem a Volán.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
A Garay utcában lakom, innen hozzávetőlegesen másfél perc, ha el van törve a lábad, egészségesen fél. Meg kell hagyni "színesebb" lett a környék, de mondjuk itt a Keleti mellett nem igazán van szükség bevándorlókra ahhoz, hogy konfliktus alakuljon ki x és y között. Eddig is tele volt bulizó gyökketőre kiütött fiatallal, hajléktalannal, kisebbségivel, a sarkon néha az arab fénymásoldánál is voltak érdekes arcok, most meg néhány száz szír-afgán-iraki--- is kijutott, a Blaha is közel van, szóval mindenki rakja össze.
Semmi gond sincs, nappal laza, este meg érdekes. Azért parázni nem kell.És pont holnap megyek a Keletibe. Lehet akkor inkább jó lesz nekem a Volán.
Ne írjatok hülyeségeket.
Peaca meg a love ennyi a lényeg.
Peaca meg a love ennyi a lényeg.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
biztos kedves népdalokat énekelnek csak, érik a szőlő ilyenek. ezek orvosok és menekülnek. nekik rossz. szenvednek.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ilyen nem lehet, mert ezt Pipita nem látta. Nem személyes, csak ébredj fel.soadroli írta:2015.08.29 Keleti-pályaudvar
szegények
Igaz, hogy másik x embertől is ugyanezt hallom, de az is biztos ferdítés. Meg a néni is, aki lenyilatkozta, hogy boltba ment, közben meg kifosztották a lakást. Vagy akik tüntettek, mert lassú az ügyintézés...és a ....és....és...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
2015.08.29 Keleti-pályaudvar
szegények
szegények