Bundesliga
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bundesliga
BM meccsén mekkora kamu tizivel nyertek a bajorok. Aztán Mueller szokásos egyhelybenordítok gólöröme.
Dárdai jól áll eddig.
A Dortmund is.
Dárdai jól áll eddig.
A Dortmund is.
Nem illik.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Pali hozta a győzelmet A Bayern megint a ráadásban nyert.. de a Dortmund továbbra is robog. Kíváncsi leszek mi lesz amikor egymás ellen játszanak, Tuchel ki mer nyílni vagy védekezni fognak.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ziro4vr
Jó lehet ott majd, a full közepes Kiesling volt eddig a csatárjuk.Toti írta:chicharito most kölcsönbe ment a leverkursenhez vagy végleg? olvastam ezt is azt is. 11milliot is. szurkolok neki.
Nem illik.
9 millió fontért írt alá 3 évre. az 12,3 millió euró. végleg megvált a MU tőle.
chicharito most kölcsönbe ment a leverkursenhez vagy végleg? olvastam ezt is azt is. 11milliot is. szurkolok neki.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ziro4vr
Láttam párszor én is, sajnos eléggé sérülékeny, meg hektikus is, pedig valóban nagy tehetség. Mondjuk ha már Schalke, Max Meyer lehet a nagy ász, ellenünk is látszott, hogy jó lehet.
Nem illik.
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Ha nem áll meg a fejlődésben, Julianból iszonyatosan jó játékos válhat. 1-2 év és simán hoznám Madridba.ziro4vr írta:Draxler 35 misi, szerintem jól jött ki ebből a Wolfsburg, nem jobb annyival De Bruyne, mint amennyi a két üzlet különbsége.
- ziro4vr
Komolyan fogják venni, szerintem a második hely garantált nekik a bajnokságban, az első azért messze van bármennyire is jól kezdtek. Azért nem teljesen megfelelően bő a keretük, de egy jó 15-16 fős mag azért megvan a rotáláshoz.
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Dortmund érdekes lehet. Arra leszek kíváncsi, hogy mennyire veszik komolyan az EL-t. Egyrészt nyerhető kupa számukra, másrészt BL-t ér a győzelem.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ziro4vr
Draxler 35 misi, szerintem jól jött ki ebből a Wolfsburg, nem jobb annyival De Bruyne, mint amennyi a két üzlet különbsége.
Januzaj meg Dortmund 1 év kölcsön, ez se rossz üzlet. A lengyel szélsőjük meg távozik.
Januzaj meg Dortmund 1 év kölcsön, ez se rossz üzlet. A lengyel szélsőjük meg távozik.
Nem illik.
dante 3 évre a wolfburggé. draxlert is lefotózták wolfsburg mezben az edzőközpontban hiába cáfolta a schalke hogy nem megy sehová.
és után a lényeg, ha te ezt nem tudod értelmezni, akkor az a te problémád vagy fogalmaztál volna úgy, hogy egyértelmű legyen
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
szerinted egy játékos távozása lenne a komoly gyengülés???. összességében nézem hogy mennyi embert leépítettek a kpról. mindegy belém lehet kötni de ilyenek miatt feleslegesKerlon írta: De érted... Vidal, Pirlo, Tevez távozása veszteség, de ez a csávó még semmit nem rakott le és nála vágja be.
Érdeklődtem Coman gyerek után Juvés haveromnál.
Nem volt jó meccse a Juvéban, szélső a srác, náluk meg nincs olyan poszt, ezért adták kölcsön(!) a srácot a Bayernnek. Állítólag nagyon gyors és jól mozog, de az olaszok bedarálták. (Juvés haverom szerint 7 Bayernnes szerint 3 milliót kap most a Juve, 2 évig van vásárlási opcia a Bayernnek 20 millióért. Juvés haverom szint nekik van prioritásuk a srácra -ez logikusabb - Bayernes szerint meg a bajoroknak. Nem tudom mi az igazság )
Szóval majd kiderül mi lesz a srácból. De szerintem ez a srác is Pep felfedezése.
Lehet lesz 10 meccse egész évben. Így is a Götze gyerek eléggé le van jegelve Münchenben...csórikám...de hát kellett neki a péééééz, meg a kupák, meg a bajor Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!pina.
Ha megint a BM leég a BL-ben akkor szerintem Pepnek azt mondják, hogy:
Vielen Dank für Nichts. Tsüss!
Nem volt jó meccse a Juvéban, szélső a srác, náluk meg nincs olyan poszt, ezért adták kölcsön(!) a srácot a Bayernnek. Állítólag nagyon gyors és jól mozog, de az olaszok bedarálták. (Juvés haverom szerint 7 Bayernnes szerint 3 milliót kap most a Juve, 2 évig van vásárlási opcia a Bayernnek 20 millióért. Juvés haverom szint nekik van prioritásuk a srácra -ez logikusabb - Bayernes szerint meg a bajoroknak. Nem tudom mi az igazság )
Szóval majd kiderül mi lesz a srácból. De szerintem ez a srác is Pep felfedezése.
Lehet lesz 10 meccse egész évben. Így is a Götze gyerek eléggé le van jegelve Münchenben...csórikám...de hát kellett neki a péééééz, meg a kupák, meg a bajor Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!pina.
Ha megint a BM leég a BL-ben akkor szerintem Pepnek azt mondják, hogy:
Vielen Dank für Nichts. Tsüss!
- ziro4vr
Értem, ezért írtam azt, amit.Kerlon írta: De érted... Vidal, Pirlo, Tevez távozása veszteség, de ez a csávó még semmit nem rakott le és nála vágja be.
Nem illik.
Én ilyen vagyok visszavont csatárnak ismertem meg, ott játszott is a Juveban.cart írta:Az a gyerek nem szélső? Nincs is olyan poszt a Juvénál, ahol játszani tudna...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Az a gyerek nem szélső? Nincs is olyan poszt a Juvénál, ahol játszani tudna...
De érted... Vidal, Pirlo, Tevez távozása veszteség, de ez a csávó még semmit nem rakott le és nála vágja be.ziro4vr írta:Miért, ki ez a Coman? Viccen kívül, én még nem is hallottam róla.BBeno írta:Coman opcióval a bayerné. komoly gyengülésen megy át a juve.
K
K
- RealMadridFanatic
PSG-ben tűnt fel, onnan ment a Juvéba 1-2 éve, elég nagy tehetségnek tartják.Coman
Utánpótlás válogatottban láttam játszani, Őt biztatóan mozgott, de egyelőre ennyi. Fiatal még, akármi lehet belőle, de türelmetlennek tűnik ezzel a sok klubváltással... Kicsit mint anno Pogba, csak Ő a Juvéban meg is ragadt a kezdőben.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)