Az ilyet nem akarom elhinni, hogy megtörténhet. Mi ez b+? Elküldték pdf-ben Perezék meg wordpaddel akarták megnyitni vagy mi?Manu Sainz: "A ManU időben elküldte a dokumentációt, azonban rossz formátumban, amit nem lehetett megnyitni."
Kommentáld a híreket
-
Re: Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
De legalább nem a fax!!!!!!!!BlancoMark írta:Na takarodj, nem hittem volna hogy lehet fokozni ezt az amatőrséget.Manu Sainz: "A ManU időben elküldte a dokumentációt, azonban rossz formátumban, amit nem lehetett megnyitni."
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
Na takarodj, nem hittem volna hogy lehet fokozni ezt az amatőrséget.Manu Sainz: "A ManU időben elküldte a dokumentációt, azonban rossz formátumban, amit nem lehetett megnyitni."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
uefa leszarja szerintem, szabály az szabály. De hogy mi lesz...jó ég tudja. Nem alvás, az fixferni írta:R24, látsz bármi esélyt arra, hogy de Gea itt kössön ki vhogy vagy ez már csak sima vergődés és a United csak mosdatni akarja magát?
Kétlem hogy az UEFAt meg a többit ilyenek érdekelni fogják...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egyre jobb
@MadridomHU
Manu Sainz: "A ManU időben elküldte a dokumentációt, azonban rossz formátumban, amit nem lehetett megnyitni."
@MadridomHU
Manu Sainz: "A ManU időben elküldte a dokumentációt, azonban rossz formátumban, amit nem lehetett megnyitni."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
ahahahaha adminisztrációs hiba.Manu Sainz: "A ManU időben elküldte a dokumentációt, azonban rossz formátumban, amit nem lehetett megnyitni."
But he is a good boy...
- Galacticos
Ebben az esetben a ket selfi kiralyunkat megkernem h vmi fasza pozba allitsak be perezt es degea, mogegjuk meg kiraknam a buntetes penzt es elkuldenem vg-nek.Realista24 írta:Egyes hírek szerint, ha bebizonyosodik, hogy a ManU mulasztott, akkor 40 millió eurós büntetés várhat rájuk szerződésszegés miatt.
Pofatlan szarhazi parasztok. Jo lesz nekik az a romero.
R24, látsz bármi esélyt arra, hogy de Gea itt kössön ki vhogy vagy ez már csak sima vergődés és a United csak mosdatni akarja magát?
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Tudom, hogy a legkevésbé lényeg és nagyon láma vagyok, de ki-mi ez a JLS? Ami a morális győzelmet illeti, nos ezzel erőteljesen tudnék vitatkozni; semmi másról nem tettek tanúbizonyságot csak és kizárólag amatőrségről. Fergie és David Gill távozása óta ez a Woodward-féle brigád csupán magát röhögteti ki nyárról-nyárra.JLS: "A ManU csak játszott a Real Madriddal. Inkább pénzt buktak és morális győzelmet arattak. Direkt vártak az utolsó pillanatig."
Relax van, a Godfather intézi!Cope: A Real Madridnak bizonyítéka van arra, hogy a United időben elküldte a dokumentumokat. A Liga és az UEFA kezében a döntés.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Cadena Ser: A Manchester United 23:59-kor küldte el a dokumentumokat.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
Ha ez igaz akkor nem hogy ingyen jön DDG hanem még pénzt is hoz. Perez!Egyes hírek szerint, ha bebizonyosodik, hogy a ManU mulasztott, akkor 40 millió eurós büntetés várhat rájuk szerződésszegés miatt.
- BlancoMark
Még a végén pluszba jövünk ki a bizniszből.Realista24 írta:Egyes hírek szerint, ha bebizonyosodik, hogy a ManU mulasztott, akkor 40 millió eurós büntetés várhat rájuk szerződésszegés miatt.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egyes hírek szerint, ha bebizonyosodik, hogy a ManU mulasztott, akkor 40 millió eurós büntetés várhat rájuk szerződésszegés miatt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
AZ UEFA reggel hoz döntést a De Gea ügyben (CADENA SER)
But he is a good boy...
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Realista24 írta: A szerződés lép érvénybe, attól még a MU játékosa marad nyárig.
R24, világosíts fel.
Legjobb tudomásom szerint a mostani szerződés érvénytelenné válik, mivel egy játékos legkorábban a szerződése lejárta előtt köthet külön szerződést egy másik klubbal.
A jelenlegi szerződés tehát csak akkor érvényes szvsz, ha marad az ár is, amit fizetünk a MU-nak.
Szerintem bukó most így az egész és januárban tárgyalhatunk újra DDG-vel, ha addig nem hosszabbít.
Remélem érthető voltam csak hulla vagyok
ZIDANE
-
Ha aláírt, akkor az nem úgy lesz mint Arda Turan a Barcanál? Tehát a Real alkalmazásában áll, csak nem regisztrálták.
Aláírhat, de attól még nyártól jöhet ingyen, nem januártól.Alá is írhat, én úgy tudom. Vagyis már aláírt vagy mi a fene
LVG biztos selfiezett egyett a fax-szal és átdobta Rafának...Cadena Ser: A Real Madridnak bizonyítéka van arra, hogy a United időben elküldte a dokumentumokat!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Skysports: A ManU hajthatatlan, és bizonyítani tudják, hogy időben elküldték a dokumentumokat, amit be is tudnak mutatni.
BB, rosszul értelmezed szerintem.
BB, rosszul értelmezed szerintem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mintha egy fagyott tonhallal csapkodtak volna tarkón akkora KO ez nekem basszameg.... nem akarom elhinni ezt az egészet....
Alvás helyett csak felcseszem itt magamat....
Itt lehetett volna de Gea.... akinek màr most itt lett volna a helye.... gratulálok Perez.... megoldottad..... leszarom az mu faxát... itt Perez a hunyó hogy nem volt képes elintézni még ezt sem időben....
Nagyon durván rossz volt ez a nyár....
Alvás helyett csak felcseszem itt magamat....
Itt lehetett volna de Gea.... akinek màr most itt lett volna a helye.... gratulálok Perez.... megoldottad..... leszarom az mu faxát... itt Perez a hunyó hogy nem volt képes elintézni még ezt sem időben....
Nagyon durván rossz volt ez a nyár....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2015. szeptember 1., kedd 0:46-kor.
-
But he is a good boy...
azért gondolom mert gyakorlatilag lehet venni adni játékost átigazolási szezonon kívül de az első nyitási nap fog a játékos átigazolni. ergó az én értelmezésem szerint, mi vettünk az őszi szezonban egy játékost 20+10 millióért aki majd január 1-jén fog csatlakozni a kerethez.Realista24 írta:Ár miért maradna? Januártól ingyen igazolható. A vele kötött deal érvényben van, a MU meg leszophat egy lovat.BBeno írta:ez viszont így nem vicces.
gyakorlatilag fél év csúszással jön úgyhogy minden marad a megbeszéltek szerint? ár fizu minden?
ha a MU még mocsok is akkor nevezi őt A BL-re és teljesen kib.sz velünk. szerintem itt még lesz folytatás mert nem kerek a sztori.
** mint ahogy danilot is lezsíroztuk már májusban. a pénz is minden megvolt. de csak július 1-jén csatlakozott a kerethez.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2015. szeptember 1., kedd 0:46-kor.