Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Amúgy nem értem a Manchestert. Tudták, hogy úgy sem tudják megtartani, akkor minek cseszekedtek ennyit. Napi példa:
-Drágám! Próbáljuk ki a feneked!
-De én nem akarom!
-Naaa!
-De nem!
-Akkor én most elmegyek.
-Jó, akkor csináljuk fenékbe!
Szarháziak. Tényleg megérdemelnék, hogy rájuk sózzuk Balet 120 millióért, aztán szögletzászló legyen, mint a tavasszal.
-Drágám! Próbáljuk ki a feneked!
-De én nem akarom!
-Naaa!
-De nem!
-Akkor én most elmegyek.
-Jó, akkor csináljuk fenékbe!
Szarháziak. Tényleg megérdemelnék, hogy rájuk sózzuk Balet 120 millióért, aztán szögletzászló legyen, mint a tavasszal.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Úgy látom Pogba is véleményt alkotott az esetről. Tuti nem madridista.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mondjuk jogos. A Madridom igazából csak másolja az NSO cikkeit. Jogos ez a stílus.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Lehet nekem nem megy az angol, de neked még a magyar sem. Hivatalos forrást kértem te szerencsétlen.Talán lehet nem csak a nemzetisportot kéne olvasnod, meg egy angol tanfolyam sem ártana.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mire fel ez a stílus?crladecima írta:Talán lehet nem csak a nemzetisportot kéne olvasnod, meg egy angol tanfolyam sem ártana.
Inkább írd le, ha már ennyire jól tudsz angolul, mert a mobilnetem nem fogom egy szar videóra ellőni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2015. szeptember 1., kedd 12:30-kor.
Azt hittem R24 engem talált ma be, de akkor átadom a helyet crladecima fiú.
- crladecima
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Zidane
nmate írta:Ennél valószínű kicsit bonyolultabb.tubatibi írta:Egész nyáron ment a huzavona, hogy jövőhéten hivatalos, hogy pár nap és hivatalos, hihetetlenek.
Ez amatőrizmus, nem más.
Mondjuk mit vártunk egy olyan elnöktől, aki nem engedi el Bale-t 100+ millióért? Amikor a vak is látja, hogy totál fogalmatlan a csávó bő 1 éve.
Forrás?crladecima írta:Ha kicsit tájékozottabb lennél akkor tudhatnád, hogy az angol klub már tegnap 19:00-ra elküldte a végleges árat, amit 40 Millió euróban + addonokban szabott meg. A Real Madrid az utolsó pillanatokig várt, mivel eszük ágában sem volt ennyit kifizetni a kapusért. De aztán az az utolsó 20 percben mégis úgy döntött a klub, hogy lesz üzlet. A többit meg már mindenki ismeri...
Mert a 25-30 millió közötti árakról, meg az utolsó másodpercig kivárós Unitedről vannak hírek dögivel. Ilyet még nem láttam.
crladecima írta:Aki ért angolul, annak ajánlom, hogy hallgassa végig ezt: https://audioboom.com/boos/3524463-bala ... d-at-fault
A Sky Sports megkérdezte Guillem Balague-t az esetről, aki 6 percben összefoglalja mi is történt pontosan.
Talán lehet nem csak a nemzetisportot kéne olvasnod, meg egy angol tanfolyam sem ártana.
sajtó: mi történt tegnap éjjel?13:30-tól Pérez sajtótájékoztató fog tartani a Bernabéuban. (nuevobernabeu)
-perez: nem tudom.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Majd linkeld erről a hivatalos információt kérlek, ha már ilyen tájékozott és lekezelő vagy okoskám.Ha kicsit tájékozottabb lennél akkor tudhatnád, hogy az angol klub már tegnap 19:00-ra elküldte a végleges árat, amit 40 Millió euróban + addonokban szabott meg. A Real Madrid az utolsó pillanatokig várt, mivel eszük ágában sem volt ennyit kifizetni a kapusért. De aztán az az utolsó 20 percben mégis úgy döntött a klub, hogy lesz üzlet. A többit meg már mindenki ismeri...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Lassan azért jöhetne már valami hivatalos is a klubok részéről, na meg a döntésről szintúgy. Mert óriási hogy itt mindenki nyomatja a saját sztoriját ilyen-olyan közeli forrásokra hivatkozva, csak épp az érdekeltek hallgatnak nagyon mélyen!A Sky Sports megkérdezte Guillem Balague-t az esetről, aki 6 percben összefoglalja mi is történt pontosan.
Na csak kérni kellett!13:30-tól Pérez sajtótájékoztató fog tartani a Bernabéuban. (nuevobernabeu)
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
"Ha egy kicsit tájékozottabb lennél", R24-nek. Hát ezt is megéltem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zsombor 2015. szeptember 1., kedd 12:25-kor.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ennél valószínű kicsit bonyolultabb.tubatibi írta:Egész nyáron ment a huzavona, hogy jövőhéten hivatalos, hogy pár nap és hivatalos, hihetetlenek.
Ez amatőrizmus, nem más.
Mondjuk mit vártunk egy olyan elnöktől, aki nem engedi el Bale-t 100+ millióért? Amikor a vak is látja, hogy totál fogalmatlan a csávó bő 1 éve.
Forrás?crladecima írta:Ha kicsit tájékozottabb lennél akkor tudhatnád, hogy az angol klub már tegnap 19:00-ra elküldte a végleges árat, amit 40 Millió euróban + addonokban szabott meg. A Real Madrid az utolsó pillanatokig várt, mivel eszük ágában sem volt ennyit kifizetni a kapusért. De aztán az az utolsó 20 percben mégis úgy döntött a klub, hogy lesz üzlet. A többit meg már mindenki ismeri...
Mert a 25-30 millió közötti árakról, meg az utolsó másodpercig kivárós Unitedről vannak hírek dögivel. Ilyet még nem láttam.
- crladecima
Ha kicsit tájékozottabb lennél akkor tudhatnád, hogy az angol klub már tegnap 19:00-ra elküldte a végleges árat, amit 40 Millió euróban + addonokban szabott meg. A Real Madrid az utolsó pillanatokig várt, mivel eszük ágában sem volt ennyit kifizetni a kapusért. De aztán az az utolsó 20 percben mégis úgy döntött a klub, hogy lesz üzlet. A többit meg már mindenki ismeri...Realista24 írta:szerinted mi hagytuk az utolsó pillanatra?Az egész nyár ittvolt rá, mi pedig az utolsó 20 percre hagyjuk az egészet?
Mit kellett volna tennie, ha már ilyen profi vagy.Ez amatőrizmus, nem más.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
szerinted mi hagytuk az utolsó pillanatra?Az egész nyár ittvolt rá, mi pedig az utolsó 20 percre hagyjuk az egészet?
Mit kellett volna tennie, ha már ilyen profi vagy.Ez amatőrizmus, nem más.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem értem azt, hogy miért kellett az utolsó pillanatokra húzni ezt az egészet? Az egész nyár ittvolt rá, mi pedig az utolsó 20 percre hagyjuk az egészet?
Egész nyáron ment a huzavona, hogy jövőhéten hivatalos, hogy pár nap és hivatalos, hihetetlenek.
Ez amatőrizmus, nem más.
Mondjuk mit vártunk egy olyan elnöktől, aki nem engedi el Bale-t 100+ millióért? :|Amikor a vak is látja, hogy totál fogalmatlan a csávó bő 1 éve.
Na mindegy, nincs ezzel akkora probléma, csak felcseszi az ember agyát, ha a világ legnagyobb klubjánál ilyen gyerekes szerencsétlenkedések vannak
Egész nyáron ment a huzavona, hogy jövőhéten hivatalos, hogy pár nap és hivatalos, hihetetlenek.
Ez amatőrizmus, nem más.
Mondjuk mit vártunk egy olyan elnöktől, aki nem engedi el Bale-t 100+ millióért? :|Amikor a vak is látja, hogy totál fogalmatlan a csávó bő 1 éve.
Na mindegy, nincs ezzel akkora probléma, csak felcseszi az ember agyát, ha a világ legnagyobb klubjánál ilyen gyerekes szerencsétlenkedések vannak
- crladecima
Aki ért angolul, annak ajánlom, hogy hallgassa végig ezt: https://audioboom.com/boos/3524463-bala ... d-at-fault
A Sky Sports megkérdezte Guillem Balague-t az esetről, aki 6 percben összefoglalja mi is történt pontosan.
Az összeg teljesen mindegy szerintem.Ígyis úgyis ki lesz fizetve csak nem az MU-nak hanem Mendesnek meg DDG-nek.Sokat nem olvastam vissza, de azért kell az utolsó percre hagyni gondolom, mert a United 40-et kért, Perec 25-30 körül adott volna. Mivel nem akarta 40-ért, hanem kevesebbért, kivárt az utolsó percig, hogy a United sakkban legyen. Csak ahogy olvasom Navas az utolsó percben még kitalált valamit és megcsúsztunk.
De ha meg elhozza 40-ért, akkor ekéznénk, hogy büdös balfasz lejáró szerződésű kapusért ennyit adni.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha erre gondol Vanilla, akkor azért na. 23:59-kor kapsz egy doksit, amit azért csak átnéz az ember, mert ész nélkül csak nem küldünk tovább semmit...szóval volt rá úgy 30 mp.sentry írta:El Mundo hozta ezt le nem?VanillaSky írta:Azért annyira nem is szarkeverés van itt. A mai hírek szerint az angolok normálisan megcsinálták amit meg kellett a dilettantizmus a Madridnál volt. Szóval, akkor ennyike.
Amúgy mikorra várható a FIFA döntése?
Vagy meddig van időnk még szöszölni ezzel az egésszel? mikor kerül pont a végére?
De mivel?Arra, hogy ezt mi balfaszkodtuk el. Perez egyre mélyebben ássa el magát a saját ganéjában.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Arra, hogy ezt mi balfaszkodtuk el. Perez egyre mélyebben ássa el magát a saját ganéjában.
Azon se lepődnék meg egyébként, ha DDG kiállna a sajtó elé, elnézést kérne a csapattól és a szurkolóktól, elmondaná, hogy a Real Madrid csak átverte és meghosszabbítja a szerződését és marad a Manchester United kapusa még több évig.
És akkor megint ki járt a legrosszabbul? Persze, hogy a Real Madrid. Szánalmas, amit csinál a vezetőség. Bale megtartása és most ez. Fogalmatlanok.
Nem baj, legalább a világ TOP3 kapusa közül az utolsó is kilőve. GG.
Azon se lepődnék meg egyébként, ha DDG kiállna a sajtó elé, elnézést kérne a csapattól és a szurkolóktól, elmondaná, hogy a Real Madrid csak átverte és meghosszabbítja a szerződését és marad a Manchester United kapusa még több évig.
És akkor megint ki járt a legrosszabbul? Persze, hogy a Real Madrid. Szánalmas, amit csinál a vezetőség. Bale megtartása és most ez. Fogalmatlanok.
Nem baj, legalább a világ TOP3 kapusa közül az utolsó is kilőve. GG.