Victor írta:a szabadon választhatóból 5 oldalnyi van, ahol csak az elsőn 14 található.
a kötelező választottnál ott ilyen környezetgazdaságtan, gazdaságpolitika, számvitel, pénzügyek stb. van.
ezek kellenek? amúgy mérnök-infó szakon van, ha számít.
Mindenképp kérdezzen a felsőbb évesektől, meg HÖK is ugyanerre van. Csak ők tudják a válaszokat erre, hogy a szakon mi a jó.
Ezekből a szabadon választhatókból vagy hasznosat kell keresni, vagy olyat, ahol kettes alatt nincs jegy, vagy garantált az aláírás, mert nem egy tulok a tanár.
A kötelezően választhatóknál meg gondolom nála is X mennyiségű kredit kell bizonyos csoportonként. Ott kisebb a mozgási lehetőség, de vállalható tárgyak kellenek.
Első évben meg pont, hogy terhelhetőbb az órarend. Én az első kettőben letudtam, mindent szemetet, aztán a maradék három már laza volt, három nap volt órám, de ha nagyon akartam, akkor csak kettő, és úgy délig tartott.
Ha beszél külföldiül, akkor órákat is lehet felvenni idegen nyelven, nálunk dupla kreditet ért.
Így fel tudtam venni egy negyedik évfolyamos tárgyat is, igaz nem sikerült negyedik előtt levizsgázni, mert amikor még kint álltam a terem előtt, már megbuktam, mint kiderült.
A tanár nem szerette, aki leteszi a szarját előbb, mániája volt stresszeltetni az embereket államvizsgáig, és persze kötelező volt, természetesen a legnullább tantárgy azok közül is...