OFF
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Re: OFF
sőt, olyan esetek is voltak már h maga az anya sem tudott róla, aztá egyszercsak jött a gyerek
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
Én azt hittem hogy RMCF arra gondolt burkoltan, hogy a 90-100+ kgos nőknél nem nagyon látszik az a "kis" pluszsúly.Realista24 írta:Mondjuk ez konkrétan igaz amit RMCF ír, ismerek nem egy olyan csajszit, akiről nem mondtad volna meg, hogy néhány nap múlva szülni fog.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mondjuk ez konkrétan igaz amit RMCF ír, ismerek nem egy olyan csajszit, akiről nem mondtad volna meg, hogy néhány nap múlva szülni fog.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
R.M.C.F írta:füst írta:
Az érdekelne hol melyik légitársaság engedte fel a 7-8-9 hónapos terhes asszonyokat.
Vannak akiken nem látszik még az utolsó hónap sem.
A kommentáld a hírekben is nevettem a hozzászóllásaidon (nem tudod megnyitni, jelszó stb ) de ez még nagyobb!
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
füst írta:Az érdekelne hol melyik légitársaság engedte fel a 7-8-9 hónapos terhes asszonyokat.ha repülőn szül,
Vannak akiken nem látszik még az utolsó hónap sem.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
az lesz a szép, ha majd enyhül ez a mostani szitu és aztán tényleg jön később egy fekete afrikai hullám is.
a szír, bangladeshi, afgán vagy paki bevándorlókkal körülbelül tizedannyi gondunk szokott lenni, mint a négerekkel, agresszívabbak, értetlenebbek és általánosságban fizikailag is sokkal erősebbek.
buszonként néhány olyan derék fiatalember is van közöttük, mint vanilla avatarján.
a szír, bangladeshi, afgán vagy paki bevándorlókkal körülbelül tizedannyi gondunk szokott lenni, mint a négerekkel, agresszívabbak, értetlenebbek és általánosságban fizikailag is sokkal erősebbek.
buszonként néhány olyan derék fiatalember is van közöttük, mint vanilla avatarján.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
jaaa....régebben úgy volt,hogy ahol születik oda papírozzák,még azt is nézni kellett ha repülőn szül,melyik ország légterében történik...ottani állapolgár lesz,és akkor lehet más állapolgár,ha ezt külön kérvényezi és megkapja.
-
Ez nem (egészen) így van!,hiszen a törvények szerint ahol születik azt az állapolgárságot kapja,namost akkor lehet gondolkodni...
Európa túlnyomó részén vérségi elv van, azaz a szülők állampolgársága határozza meg a gyerek állampolgárságát. (elsősorban az anyáé, az apai vélelem miatt). Merkelék persze már tervezik egy ideje az enyhítéseket, de jelenleg ahhoz, hogy a gyerek német állampolgár (is) legyen az egyik szülőjének minimum 8 éves jogszerű tartózkodással kell bírnia (+ egyéb feltételek)
-
ziro4vr írta:Viszont legalább lesz egy világbajnok válogatottjuk.R.M.C.F írta:Azért Merkel eléggé bátor....simán befogad több százezer menekültet......nos azoknak az első dolguk gyereket produkálni lesz,hiszen a törvények szerint ahol születik azt az állapolgárságot kapja,namost akkor lehet gondolkodni.......15 év múlva több lesz az iszlamista mint a körösztény europában?
igy is sokat nyertek a sok török,lengyel integrációval......de azért azt megnézem ahogy afgán és szír emberek lépnek majd ki a meccs előtt egy 1986 os ford transitból,sárga kínai ronaldo mezben és mennek melegíteni a parkolóba hogy pályára léphessenek.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Viszont legalább lesz egy világbajnok válogatottjuk.R.M.C.F írta:Azért Merkel eléggé bátor....simán befogad több százezer menekültet......nos azoknak az első dolguk gyereket produkálni lesz,hiszen a törvények szerint ahol születik azt az állapolgárságot kapja,namost akkor lehet gondolkodni.......15 év múlva több lesz az iszlamista mint a körösztény europában?
Nem illik.
-
Azért Merkel eléggé bátor....simán befogad több százezer menekültet......nos azoknak az első dolguk gyereket produkálni lesz,hiszen a törvények szerint ahol születik azt az állapolgárságot kapja,namost akkor lehet gondolkodni.......15 év múlva több lesz az iszlamista mint a körösztény europában?
Az a ZH sáv. Ha nem töltik ki normálisan az órarend információkat, akkor úgy jelenik meg.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Én GTK-s vagyok , de én olyat még nem hallottam, hogy első félévben VIK-en nem kéne menni valahova. Nem igazán értek hozzá de ránézésre ezek mind-mind elég fontos tárgynak tűnnek, a Matek 1 elég szopatós, a Fizikába meg bele sem merek gondolni. Jól lett ez felvéve? Nekem így ránézésre nagyon fura.
Plusz nekünk tavaly gólyahéten a mentorok segítettek felvenni, közösen vettük fel, igaz, nem is lett a legjobb az első féléves órarendem de legalább megtanultam mit hogy. Náluk ilyen nem várható? Csak nehogy valami szar legyen, érdemes megnézni adott órából a neki valót vette-e fel mert bele lehet szaladni könnyen.
Tényleg nem kötekedni akarok csak segíteni.
Plusz nekünk tavaly gólyahéten a mentorok segítettek felvenni, közösen vettük fel, igaz, nem is lett a legjobb az első féléves órarendem de legalább megtanultam mit hogy. Náluk ilyen nem várható? Csak nehogy valami szar legyen, érdemes megnézni adott órából a neki valót vette-e fel mert bele lehet szaladni könnyen.
Tényleg nem kötekedni akarok csak segíteni.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
bocsi, hogy a témába vágok, de visszakanyarodnék tegnaphoz:
Anyaka/BBeno/VanillaSky vagy bárki aki tegnap válaszolt a BME-VIK-es témához:
kiderült, mit hogyan kell felvenni, viszont ezzel találta magát szembe a barátnőm:
http://kephost.com/images/2015/09/01/orarend.png
a bekarikázott dologról lenne szó. egymás mellé süvítve 5 tárgy. azt mondta asszony, hogy félfüllel mintha azt hallotta volna, ezt csak ZH-kor kell figyelembe venni, máskor nem kell akkor bemenni, csak utána. Így van ez?
Anyaka/BBeno/VanillaSky vagy bárki aki tegnap válaszolt a BME-VIK-es témához:
kiderült, mit hogyan kell felvenni, viszont ezzel találta magát szembe a barátnőm:
http://kephost.com/images/2015/09/01/orarend.png
a bekarikázott dologról lenne szó. egymás mellé süvítve 5 tárgy. azt mondta asszony, hogy félfüllel mintha azt hallotta volna, ezt csak ZH-kor kell figyelembe venni, máskor nem kell akkor bemenni, csak utána. Így van ez?
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Azt kérdezted másokat miért zavar. Elsőre is felfogtam hogy téged miért nem zavar, de a te kérdésed nem erről szólt, én pedig arra szerettem volna válaszolni.
De talán a lényeg is éppen ez lenne, ha a hétköznapokon is problémás a menetidő tartása, akkor nem hiszem hogy különösebben hiányzik az a parádé a keletiben. Egyrészt. Másrészt pedig lesz még sokkal rosszabb is a helyzet. Júliusban még egy hétvége alatt 5000-en jöttek, a mostani hétvégén már 9000-en. Különösebben nem érdekelnének ezek a számok, ha azt látnám hogy megfelelően tudnák kezelni a helyzetet. De nem ezt látni.
De talán a lényeg is éppen ez lenne, ha a hétköznapokon is problémás a menetidő tartása, akkor nem hiszem hogy különösebben hiányzik az a parádé a keletiben. Egyrészt. Másrészt pedig lesz még sokkal rosszabb is a helyzet. Júliusban még egy hétvége alatt 5000-en jöttek, a mostani hétvégén már 9000-en. Különösebben nem érdekelnének ezek a számok, ha azt látnám hogy megfelelően tudnák kezelni a helyzetet. De nem ezt látni.
Ezt pedig had ne kommentáljam már ne is haragudj.ebből a putris országból
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
nah már nem enged szerkeszteni..egyik haverom leírta a véleményét a dologról egy fórumon. A helyzet továbbra sem egyszerű.:
http://oi57.tinypic.com/258s8j7.jpg
http://oi57.tinypic.com/258s8j7.jpg
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Nem vagyok az, nem vagyok migráns párti, sőt. Viszont amit leművel egy két ember..kész vicc. A keleti még mindig járható, vonatok pedig eddig is késtek, nem is keveset. Én pl a Szolnoki zónázóval járok és sajnos észbe se tudom tartani hányszor késett az a szar. Ha még csak 5percek lennének..De volt alkalom nem is egyszer mikor 2-3 órás késések voltak (Ez mind 2015től). A személyes kedvencem mikor a szakadó esőben kaja/pénz nélkül a keletiben ragadtam 17:00tól egészen hajnali 3ig, mert addig hitegettek hogy "elindul az, csak várjál paraszt". Szóval az a 15-30 ne adj isten 1 órás késések amik ma voltak...ugyan. csak járj le heti 1x a keletiben és megtapasztalod ugyan ezt a káoszt.
Az igazi gond az lesz ha majd a nagy része lelép ebből a putris országból és majd szépen visszatoloncolják őket mert már nem bírnak el többet, v mert nincsenek irataik. Persze kellenek az okos bevándorlók mert valakinek el kell tartania a jövő nyugdíjasait mivel a született gyerekek száma nem igazán akar növekedni, viszont a kelleténél többen jöttek és sajnos nem mindenki programozó/orvos, a kultúra meg még mindig a legnagyobb gond nem pedig a bőrszín. A hülye vallásuk eléggé korlátozottá teszik őket..pedig milyen csodás vallás volt az a kezdetekkor..
Az igazi gond az lesz ha majd a nagy része lelép ebből a putris országból és majd szépen visszatoloncolják őket mert már nem bírnak el többet, v mert nincsenek irataik. Persze kellenek az okos bevándorlók mert valakinek el kell tartania a jövő nyugdíjasait mivel a született gyerekek száma nem igazán akar növekedni, viszont a kelleténél többen jöttek és sajnos nem mindenki programozó/orvos, a kultúra meg még mindig a legnagyobb gond nem pedig a bőrszín. A hülye vallásuk eléggé korlátozottá teszik őket..pedig milyen csodás vallás volt az a kezdetekkor..
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Rendben, téged nem zavar, te egy boldog ember vagy. De sokakat igen, nagyon is zavar ha nem tud időben menni a gyerekéért, az ápolásra szoruló rokonjához, vagy pedig szimplán csak dolgozni.
Ha már kérdezted.
Ha már kérdezted.