Szerintem ez egy jó átigazolási szezon volt. Erősebb lett a keret, szerintem tökéletes (a realitások talaján maradva).
Kapusok: minőségi kapusok, nem lesz velünk gond.
Hátvédsor: Arbeola már nem lesz tényező ebben az évben, hoztuk a pótlására egy Danilo-t, teljesen jó. Coentrao-t kölcsönadtuk, úgy is mindig sérült volt szegény... nem igazán nagy veszteség, bár ha egészséges volt, jó meccseket hozott le. Marcelotól nagyon függ a támadójátékunk, sokat fog játszani, viszont Nacho megbízhatóan le tudja hozni a baloldalt is, ha pihentetni kell a kis brazilt. Így legalább Nachonak is több lehetősége lesz a játékra. Középen csak akkor fog szerephez jutni, ha valami sérüléshullám lesz, mert szerencsére megtartottuk a nagy hármast középen...
Középpálya:"megtisztítva", vannak normális cserék, és egyelőre úgy tűnik, hogy Benítez meri is őket használni. Kovacic-tól én sokat várok, tetszik ahogy teszi a labdákat, bár még lassúnak tűnik egy kicsit, fel kell pörgetni. Fejben gyorsabbnak tűnik, mint Illaramendi. Casemiro remek kiegészítőember lesz, munkabírása van, és néha még szép dolgokat is tud csinálni azzal a bogyóval
Támadók: elég sokan vannak egyelőre... Isco-James... szerintem ők képviselik a Real Madrid jövőjét, remélem minél többet lesznek fent a pályán együtt. A szélre jött Cheryshev meg Vasquez... szerintem nem sokat fognak játszani, valahogy van egy olyan érzésem, hogy CR és Bale ki fog maradni a nagy rotálásból... remélem tévedek. És akkor ott van még Benzema és Jesé. Benzema ugyebár alap, Jesé pedig az elsőszámú cseréje lesz a BBC-nek... cserecsatár nem érkezett, ami szerintem nem is probléma. Valószínűleg Jesé és CR is fogja majd pótolni Benzemát, ha nem tud játszani (bár amennyi pozícióváltás van most a támadóink között, teljesen mindegy kit nevezünk csatárnak...), pedig szerintem James tudná a legjobban pótolni Benzemát. Van esze a játékhoz, megjátssza a labdát ha tudja, nem önzőzi el, jól tud érkezni a kapu elé, és ha helyzetbe kerül, akkor be is vágja általában.